ÇOCUK İSTEMİYORUM

büyünce sorunlar bitiyor mu? yukarda da yazmistim. kürtaj meselesi ni islama göre demisiniz, benim dinimde de günah ama bir din kanunlari etkilememeli, onuda gectim kürtaj sadece kadini ilgilendir, esi veya sevgilisinide deyil, cünkü kadinin bedeninde olan birsey, onada sadece oh karar verir

Son düzenleme:
cok güzel izak etmisiniz, yadirgamadan iki tarafi, burda cococuk büyütmek cok kolay gibi anlatilmak istiyor

Tamam işte kadını ilgilendirir bende onu söylüyorum çocuk istemeyen bakmak istemeyen aldırabilir bu onun hakkı. Onuda geç korunabilir yani. Büyüyünce dertleri bitmeyecek ama bir çocuğun nasıl bir insan olacağı da yetiştirmeye verdiğin sevgiye bağlı. Sürekli şikayet eden negatif bir insanın çocuğu da negatif oluyor haliyle. İlk doğuran bizler değiliz gözlemleyip göze alabiliyorsak doğurmalıyız diyorum yanlış birşey söylediğimi sanmıyorum

ben negativ deylim hanimefendi, tam tersine, evet acikcasi suan biraz negatifim ama eve kapandim icin, evde calistimdan home office felan, ama bu gecici, ama normalde, gezerim, seyhat ederim, parama kimse karismaz , bunu cocukla yapilmiyor, arkadaslarda bunu izah etmekistedi, aman cocuk yapmayin korkunc felan kimse demedi, ama hanimefendi öyle anladi

Akışına bırak olacağı varsa olur düşünme

Evet normal Yaşamda sosyalleşebilirken daha kolay. Pandemdie herkes eve tıkıldı. Kaç çocuğunuz var? Ben tek çocukla zorlanmıyorum ikinciyi asla düşünmüyorum zorlanacağımı bildiğim için. Belki iki üç çocuğu olanlar böyle pişman oluyordur bilemiyorum o olabilir

Komik olan şu ki çocuğu olmayanlar felaket gibi bahsediyor ben ona gülüyorum benim iki çocuğum var bahsettikleri şeylerin yarısını yaşamıyorum. Siz nerden biliyosunuz bu kötü durumları herkesin kesin olarak yaşayacagını dedim öyle gördük çevremizdekilerden gibi komik bir cevap aldım :)

Benim hiç çocuğum yok, yiyenlerim (yiyen diyince sadece kardeşimin çocuklarını demiyorum arkadaşlarımın cocuklarida benim için aynı derece) birde eşimin çocukları var, ve ben bilerek istemiyorum çünkü hayatımda ayak bağı istemiyorum.bara gitmek istiyorsam sorunsuz gitmek istiyorum, seyhata gitmek istiyorsam düşünmeden çocuk orda napar diye gitmek istiyorum. Düşüncem çok kısacası bu

Herşey için bu böyle değil mi aslında bilmediği çoğu şeye önyargılı daha doğrusu daha bilgili olduğunu sanıyorlar. Halbuki bir çocuğa ne verirsen onu alır.

Çocuğu ayak bağı olarak görenler elbetteki çocuk yapmamalı çok büyük haksızlık olur böyle insanlar yüksek ihtimal pişman oluyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…