Çocuk İsteyenlere Çok Güçlü Bir Dua

yapılması braz zor yha
esmın geldıgı vakıt bellı olmuor
gec vakıtte okusa olmaz
gece kaldırıp ona bunu okutmakta zor :(
tek basımamı yapsam dıye dusundum
onemlı olan nıyet cunku

canım istersen sen yinede yap,ama ben eşim yapmadığı için yapamadım,denemekten zarar gelmez,tabikide inanmak çok önemli,Allah gönlüne göre versin.Ama tek başına yapacağın bir dilek duasıda yapabilirsin.

bnde br kac dua yazmak ıstıyorum
belkı faydası olur arkadslar
BUNLAR HAMILE KALMIS ARKADSLARIMIN TAVSIYE ETMIS OLDUGU DUALAR

1_ SABAH namazının ardından 100 defa ELİF ALLAH MİM MUHAMMED TEZ SELAMET
2_ SABAH namazının ardından 40 gun boyunca 41 defa LA İLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE INTI KUNTİ MİNNEZZALİMİN
3_41 feth SÜRESI OKUNUCAK
4_HERGUN 731 defa YA HALIK cekılecek
5_41 gun 41 defa FATIHA SURESİ
6_786 DEFA BESMELE
7_40 HAMILEYE 1 TANE AYETEL KURSI OKUTMAK

RABBIM EDILEN DUALRI KABUL EYLESIN

cemrefem duayı eşin ayrı sen ayrı 111 defa okuyacaksınız,özelden atmadım sık sık mesaj atılmıyor beklememek için burdan yazdım canım.

ben 5 bucuk senelık evlıyım benım esım 2 kere amelıyat oldu speerm 0
yanı azo spermlı esım yaradandan umıt kesılmez ınşllh hepımız bebek sahıb ı oluruz

Arkadaşım Allah yardımcımız olsun. keçiboynuzu kürünü denediniz mi? bi eşime onu uyguluyoruz. iki ayda hem sperm sayısı 20 milyondan 40 milyona çıktı hemde hareketli sperm sayısı çok güzel çok güzel çıktı. sizde uygulayın belki oluşturur o zaman tüp bebek imkanı falan olur herhalde hayırlısı.

bnde br kac dua yazmak ıstıyorum
belkı faydası olur arkadslar
BUNLAR HAMILE KALMIS ARKADSLARIMIN TAVSIYE ETMIS OLDUGU DUALAR

1_ SABAH namazının ardından 100 defa ELİF ALLAH MİM MUHAMMED TEZ SELAMET
2_ SABAH namazının ardından 40 gun boyunca 41 defa LA İLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE INTI KUNTİ MİNNEZZALİMİN
3_41 feth SÜRESI OKUNUCAK
4_HERGUN 731 defa YA HALIK cekılecek
5_41 gun 41 defa FATIHA SURESİ
6_786 DEFA BESMELE
7_40 HAMILEYE 1 TANE AYETEL KURSI OKUTMAK

RABBIM EDILEN DUALRI KABUL EYLESIN

arkadaşım bu dediklerinin hepsini aynı andamı yapacağız peş peşemi okuyacağız? 40 hamile arkadaşı bulmak çok zor yani ben bulamam.

arkadaşım bu dediklerinin hepsini aynı andamı yapacağız peş peşemi okuyacağız? 40 hamile arkadaşı bulmak çok zor yani ben bulamam.

canım sanırım bu duaların herbiri ayrı ayrı,yani istediğin herhangi birini,birkaçını yada istersen hepsini ayrı zamanlarda yapabilirsin.

canım sanırım bu duaların herbiri ayrı ayrı,yani istediğin herhangi birini,birkaçını yada istersen hepsini ayrı zamanlarda yapabilirsin.

evet dediğiniz gibi olabilir. bu arada ALLAH sizden razı olsun duayı bizimle paylaştınız için bu duayı yapıcam rabbim isteyen herkese :emir_bebek::emir_bebek::49::49: hayırlı evlatlar versin bizlerede anne olmayı nasip etsin tezzamanda arkadaşlar.

Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.

Merhaba canım, banada gönderebilirmisin.

hepsı aynı anda yapılacak dıye bısı yok cnm
bunlar yapılıpta faydasını goren arkadslarımdan bıldıklerım
mesela 40 gun boyunca 41 defa sabah namaznda okunan dua cok kısı tarafından faydası gorunmus

ayrıca gece yarısı 2 rekat namaz kılıp 4 yasını serıfı okuyup hacetını söleyenlerınde RABBiM DILEK KAPISINI acık kılarmıs

40 hamıleye gelınce,
cok basıt 40 hamıleyı bulmak
burda aylara gore hamıle olan arkadslarımızın topıklerı var
yazsan hepsı okur

Kizlar merhaba banada atarmisiniz lutfeeeeennn esim ve bende bekliyoruz allah evladi olmayan herkese evlat nasip eder insallah bizide boynu bukuk birakmaz rabbim

Kizlar merhaba banada atarmisiniz lutfeeeeennn esim ve bende bekliyoruz allah evladi olmayan herkese evlat nasip eder insallah bizide boynu bukuk birakmaz rabbim

dur ben sana yollayayım canım özelden bekle

Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.

Canim benim co tesekkur ederim allah senden razi olsun yalniz aklimiza sey takildi biz bu sayiyi paylasacakmiyiz yoksaa ayri ayrimi okuyacagiz

Back
X