Çocuk istismarı. Hukukçu arkadaşlar bakabilir mi lütfen?

Hukukçu değilim ama bu kamu suçunuza girer sanırım. Ben hiçbir bağım olmasa da, böyle bir durumda sessiz kalamam.
Hukukçı d3ğilim ama bunlar kamu suçuna girer. Kimin şikayetçi olduğu çok önemli değil, ilk adımda. Hatta ana baba da şikayetçi olsun. Ben burdan cezasız çıkamayacağını düşünüyorum.

Tanımadıgı kısıler oradan mesaj atabiliyor mu? Face degıl ama instagram kullanıyorum neye gore onlem alacagımı bilmek ısterım. Buarada bız ogluma telefon alınca hesap acarken cocugum ıcın diye devam edince telefon cok kısıtlı suanda ben ve esim family link diye bir programa yönlendirdi uygulama bızı, bir ucret te odedım oradan takip ediyoruz nerede napıyor nerelere girebilir diye. Belki okuyanlara yardımcı olur diye yazayım dedım
Mesaj atabiliyor diğer kutusuna düşüyor. Yeğenim kabul etmiş. Dediğim gibi özel bir çocuk. Babası da sürekli kontrol eder zaten. Pubg diue bir oyun var oradan diye kabul etmiştir belki de. Biz yansıtmamaya çalışıyoruz ancak uyarıyoruz da. Bu uygulamayı söylediğiniz iyi oldu. Yeğenlerim için kullanalım biz de.

Konu sahibi lütfen ihmal etmeden çocuğum teli ile gidip şikayette bulunun. Ben de bir taciz davası geçirdim. Şahitlerden biri en yakın arkadaşımdı.

Konu sahibi lütfen ihmal etmeden çocuğum teli ile gidip şikayette bulunun. Ben de bir taciz davası geçirdim. Şahitlerden biri en yakın arkadaşımdı.
Yarın ilk işim baroya gitmek olacak. Süreci iyice öğreneceğim. Sonrasında da ifşa edeceğim hesabı. Çocuk olunca konu benim çocuğum onun çocuğu fark etmiyor. Belki de en azından birinden kurtulmuş olacağız. Adalete inanmak istiyorum.

Ve işe muhtaçtı. Aleyhime şahitlik yaptı. Ama ven ona yine de küsmedim. Ortada çocuk varsa, varsa asla susmam. Sizde heryere başvurun. Bugün size, yarın bize.

Ve işe muhtaçtı. Aleyhime şahitlik yaptı. Ama ven ona yine de küsmedim. Ortada çocuk varsa, varsa asla susmam. Sizde heryere başvurun. Bugün size, yarın bize.
Çok geçmiş olsun. Ben de tacize uğradım, yaralarını kapatmaya çalışıyorum hala. Umarım daha iyisinizdir.

Rabbim evlatlarımızı korusun.

Bu kadar küçük yaşta telefon, Instagram, face ne alaka çocuklar da ..
Telefon için yaşları çok küçük...

Yarın ilk işim baroya gitmek olacak. Süreci iyice öğreneceğim. Sonrasında da ifşa edeceğim hesabı. Çocuk olunca konu benim çocuğum onun çocuğu fark etmiyor. Belki de en azından birinden kurtulmuş olacağız. Adalete inanmak istiyorum.
Baroya değil, savcılığa gidin ilk. Dilekçenizi onlar yazıyor. Savcı bana üzülerek bakmıştı. Şahitleri biliyorum, kaybedeceğim ama susamam dedim.

Emniyet genel müdürlüğünün sitesine girin ve şikayet formunu doldurun (adını yanlış biliyor olabilirim) size geri dönüyorlar. Hatta olaya hemen müdahale ediyorlar. Savcılığa da sanırım kendileri bildiriyor.
Geçen sene başımıza geldi aynı durum. Biz bu yolu izledik. Gerisi onlara kalıyor.

Çok geçmiş olsun. Ben de tacize uğradım, yaralarını kapatmaya çalışıyorum hala. Umarım daha iyisinizdir.
Ben başıma gelecekleri kabullenmiştim. Iş bulamazsın diye mobbing görürken alasını buldum, evlendim. Ortada kalmıştım. Hatta yaşadığım şehri değiştirdim.

Tweeter da "zet lorento" hesabına yazın ekran görüntüsünü atın mesaj olarak. Geçen gün bir sürü pedofili hesabını ev adresine kadar bulup siber suçlara yönlendirdi. Bu konularda çok çaba sarfediyor. Üzgünüm ama kamuoyu oluşturunca yargı daha hızlı işliyor. Bunun örneklerini görüyoruz

Merhaba arkadaşlar.
Abim yeğenimin telefonunu kontrol ederken 45 yaşlarındaki bir adamın yeğenimle konuşmaya çalıştığını görmüş. Telefonunu almış ve adamla yeğenimmiş gibi konuşmaya başlamış. Sonrası inanın çok korkunç. Yazılanları görünce aklım çıktı resmen. En son yeğenimden çıplak fotoğraflarını istemiş ve kendi cinsel organının fotoğrasını gödermiş. Abim de sonra aramış basmış küfürü. Baştan beri konuşan abimdi zaten. Şimdi siber suçlara şikayet etsek ciddiye alınır mı? Ben savcılığa suç duyurusunda bulunup şikayetçi olma taraftarıyım. Sonuçta abim müdahale etti yeğenimin olaylardan haberi dahi yok ancak bu adamın başka çocuklara bunu yapmadığının ve yapmayacağını garantisi yok. Şimdi siber suçlara mı başvurmamız gerekiyor yoksa direkt savcılığa mı? Bu adamı teşhir etmek suç olur mu? Daha başka neler yapılabilir mi? Bilen arkadaşlar yol gösterirse çok sevinirim. Başka çocuklara bulaşmadan en çabuk ne yapılabilir? Yeğenim 11 yaşında bu arada.
Allah belalarini versin rabbim bu dunyada olmazsa obur dunyada yaksin cayir cayir çildirdim çildirdim nasil iğrenç insanlar vaar 11 yas ne demek o daha bebek 😭😭 lutfen savciliga başvurun hicbirsey beklemeyin o insandan daha neler cikar allah bilir 😖😖😖😖

Ben başıma gelecekleri kabullenmiştim. Iş bulamazsın diye mobbing görürken alasını buldum, evlendim. Ortada kalmıştım. Hatta yaşadığım şehri değiştirdim.
Adınıza çok sevindim. Umarım içinizin yangınız azalmıştır..

Rabbim evlatlarımızı korusun.

Bu kadar küçük yaşta telefon, Instagram, face ne alaka çocuklar da ..
Telefon için yaşları çok küçük...
Ben de öyle düşünüyorum ancak kendi çocuğum olmadığı için müdahale edemiyorum. Ama çocuklarımızı korumanın yolu onları sarıp sarmalamak değil. Caydırıcı cezalar gerekiyor... Bunun engellenmesi gerekiyor.

Bak kuslu bir sosyal medya varya yada inst. Neyse oraya gel ve ruling hesabini bul ekran görüntülerini at. Inan hem avukat ayarliyor hem herkese duyuruyor. Kac kisiyi boyle ifsa etti yakalatti. Ben sosyal medyada herseyi ifsa ederdim, o zaman daha çabuk ilgileniyorlar.

Emniyet genel müdürlüğünün sitesine girin ve şikayet formunu doldurun (adını yanlış biliyor olabilirim) size geri dönüyorlar. Hatta olaya hemen müdahale ediyorlar. Savcılığa da sanırım kendileri bildiriyor.
Geçen sene başımıza geldi aynı durum. Biz bu yolu izledik. Gerisi onlara kalıyor.
Dayanamadım 183 ü aradım. Btk nın sitesine başvurup aynı zamanda karakolda şikayet oluşturun yeterli dedi. Yarın onu yapacağız. Hem de ifşa edeceğim.

Dayanamadım 183 ü aradım. Btk nın sitesine başvurup aynı zamanda karakolda şikayet oluşturun yeterli dedi. Yarın onu yapacağız. Hem de ifşa edeceğim.
Sakın bunla yetinmeyin. Çocuğun teli, elle tutulur sabit örneklerle, direkt savcıya gidin.ve şahit bulun, çocuğun davranışlarinlarinda değişiklik, dr raporu.

Şikayet ve ifşa kesinlikle gerekli. Savcılığa gidin, tek bir yere bağlı kalmayın. Her yerden de ifşa edin, böylesine pislik bir adamın dışarıda efendi maskesine bürünüp dolaşmaması lazım.

Offf çocuklarımızı korumak cok zor :(

Bir çocuğun sosyal adresleri olmamalı. Bir çocuk fotoğraf paylasmamali.

Çocukların fotoğraflarını paylaşmamali büyükler.

Kabul etmek lazım artık çocuklar için bir çukur internet.

Oyunlar bile tehlikeli.

Offf çocuklarımızı korumak cok zor :KK43:

Bir çocuğun sosyal adresleri olmamalı. Bir çocuk fotoğraf paylasmamali.

Çocukların fotoğraflarını paylaşmamali büyükler.

Kabul etmek lazım artık çocuklar için bir çukur internet.

Oyunlar bile tehlikeli.
Kesinlikle katılıyorum ama istismar bu kadar kolay olmamalı. Önüne geçilmeli. Bir şeyler yapılmalı.

Back
X