Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm arkadaşlar 19 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim.eşimin askerlik sorunu var ve kaynanamlarda yaşıyoz.bi yandan çocuk istiyorum ama eşim askere gideceği için vaz geçiyorum. çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım cvblarınızı bekliyorum
bu sana kalmıs..ama yasın daha kuçuk..bebegını babası askerden geldıkten sonra dogurursan babasıda gormus olur...ama askerde kayınvaldenle zor olabılır..yasın çok genç..acele etme oluruna bırak..uzun dönemmı yapacak askerlık..kısa mı..
slm arkadaşlar 19 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim.eşimin askerlik sorunu var ve kaynanamlarda yaşıyoz.bi yandan çocuk istiyorum ama eşim askere gideceği için vaz geçiyorum. çok kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım cvblarınızı bekliyorum
Eşin yanında yokken ne çocuğu düşünüyorsun benneyaptımki
Hamileliği kolay birşey mi sanıyorsun ha birde kaynana üstüne tuz biber valla
Bana kalırsa eşin askerden gelene kadar hiç düşünme bile
Hamileliği rahat geçenlerden olduğum söyleniyor ki ben bile akşam eve kendimi zor atıyorum, yeri geldiğinde yemek yapamıyorum, bulaşıkları makinaya bile dizemiyorum
Böyle durumlarda kayınvalidenden destek göreceğine eminsen yap
Ama eşin yanında olursa herşey daha farklı olur benden söylemesi
Ha birde yaşın daha küçük be ne acelen var boshayallersmile