• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk istiyoruz

asell13

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
13
Arkadaşlar merhaba biz 5 buçuk aylık evliyiz evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz ama hamile kalmadım iki aydır kadın doğuma gidiyorum doktor senden yana bir sıkıntı yok dedi eşimde sperm testi verdi onun sonucuna bende bakabilir miyim dedi baktı ne çok iyi ne çok kötü diyebilirim dedi eşimin doktoru da kısır değilsin çocuğun olur spermin daha yoğun gelmesini istiyorsan protein tozu kullan dedi benim doktorum da ona vitamin yazdı bunlar çok pahalı bu arada ben geçen ay folik asit omega üç ve demir d ilacı kullandım bu vitaminlerim düşüktü bu gittiğim de de kan testi yapmadı ultrasonla baktı ve yumurtalarımın iyi olduğunu hatta büyümekte ve gelişmekte olan bir yumurtan var şuan dedi bazen iki tarafta sıkıntı olmasa bile olmuyor yumurta döllenmiyor ve zaten şuan çok erken diyor doktorum sürekli bakalım yine olmazsa hsg çekeceğiz dedi benim gibi olanlar ya da çevresinde bizim gibi bu durumu yaşnlar yazabilir mi çok istiyoruz büz çocuğumuz olsun bu ay da olmazsa hsg çektireyim mi yoksa başka bir doktor daha mı görsün bu arada gittiğim doktorda çok iyi

Evet ama ben çok kafaya taktım neden olmuyor diye acaba olmicak mı düşüncesi artık rüyalarıma giriyor

Merhaba ovülasyon takibi yaptınız mı hiç

Merhaba ovülasyon takibi yaptınız mı hiç
Her ay yapıyorum adetlerim düzenlidir hatta ovülasyon çubukları bile aldım çatlamamı gördüm ilişki oldu o ay da hamilelik olmadı sonra bu beni strese soktu hala ovü testleri duruyor yapmıyorum parmak hesabıyla yumurtlama günlerimi biliyorum ve zaten yumurtlama günümü anlıyorum da ben akıntı kaşık ağrısı oluyor her neyse ilişki oluyor ama hamilelik olmuyor 🥺

Henuz daha cok yeni denemeye baslamissiniz. Genelde 1 yila kadar normal deniyor ama tedbirinizi onceden almak isterseniz beslenmenize, vitamin ve hormon seviyelerinize dikkat edin hem esiniz hem de siz. Bir de ovulasyon testlerinden alip yumurtlama gunlerini takip etmenizi oneririm. Son olarak (biliyorum kolay degil ama) kendinizi sıkmayın, neden olmuyor diye strese sokmayin. Biraz akisina birakin. Insallah en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz 🌸

Streste çok etkili ama 😔 Henüz çok yeni denemeye başlamışsın her ay şansımız %20 herşey yolunda olsa bile. akışa bırak ovülasyon günlerine ilişki planlayarak devam et gelecektir bebek inşallah ❤️

Henuz daha cok yeni denemeye baslamissiniz. Genelde 1 yila kadar normal deniyor ama tedbirinizi onceden almak isterseniz beslenmenize, vitamin ve hormon seviyelerinize dikkat edin hem esiniz hem de siz. Bir de ovulasyon testlerinden alip yumurtlama gunlerini takip etmenizi oneririm. Son olarak (biliyorum kolay degil ama) kendinizi sıkmayın, neden olmuyor diye strese sokmayin. Biraz akisina birakin. Insallah en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz 🌸
Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏💖 ovülasyon testi bi ay kullandım çatlamayı gördük değerlendirdik ama yine olmadı ve o testleri yapmak ve sonucunu beklemek daha çok strese sokuyormuş diye doktor videolarında gördüm onu da bıraktım test yapmayı zaten yumurtlama günlerimi biliyorum her ay düzenli adet olurum akışa bırakmalıyım galiba

Streste çok etkili ama 😔 Henüz çok yeni denemeye başlamışsın her ay şansımız %20 herşey yolunda olsa bile. akışa bırak ovülasyon günlerine ilişki planlayarak devam et gelecektir bebek inşallah ❤️
İnşallah teşekkür ederim 💖

Back
X