Arkadaşlar merhaba biz 5 buçuk aylık evliyiz evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz ama hamile kalmadım iki aydır kadın doğuma gidiyorum doktor senden yana bir sıkıntı yok dedi eşimde sperm testi verdi onun sonucuna bende bakabilir miyim dedi baktı ne çok iyi ne çok kötü diyebilirim dedi eşimin doktoru da kısır değilsin çocuğun olur spermin daha yoğun gelmesini istiyorsan protein tozu kullan dedi benim doktorum da ona vitamin yazdı bunlar çok pahalı bu arada ben geçen ay folik asit omega üç ve demir d ilacı kullandım bu vitaminlerim düşüktü bu gittiğim de de kan testi yapmadı ultrasonla baktı ve yumurtalarımın iyi olduğunu hatta büyümekte ve gelişmekte olan bir yumurtan var şuan dedi bazen iki tarafta sıkıntı olmasa bile olmuyor yumurta döllenmiyor ve zaten şuan çok erken diyor doktorum sürekli bakalım yine olmazsa hsg çekeceğiz dedi benim gibi olanlar ya da çevresinde bizim gibi bu durumu yaşnlar yazabilir mi çok istiyoruz büz çocuğumuz olsun bu ay da olmazsa hsg çektireyim mi yoksa başka bir doktor daha mı görsün bu arada gittiğim doktorda çok iyi