- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
Bu mesajınızla ilk mesajınız farklı bence. Şimdi bakış açınızı anlıyorum ama yani herkesin durumu da bir değil. Sizin ya da konuyu açan üyenin durumu iyi olabilir evet ama durumu sizden düşük olup çalışıp çalışmama ikileminde olan üyelere hemen çalışma, işte sen annesin, çocuğunun büyümesini gör, izle, bak pişman olursun diyen de çok.Zaten dünyada çalışmayıp çocuğuna bakmayı düşünen tek kadında bizim kadınlarımız değil. Yarını düşünüp her ihtimal için tedbir alabildiyseniz helal olsun. İşten atılma, iftiraya uğrama, ülkede kriz yaşanma gibi meseleler için de çözümleriniz var mı?
Benim için çocuğumdan daha önemli bir şey yok. Ömür boyu evde otur çocuk yolu gözle de demiyorum. 3-4 yaş arası kreş zamanı. Çocuğuma 3 yılımıda veremeyeceksem para için, ne kıymeti var ki yaşadığım iyi şartların?
İftiraya uğrayanlar işten atılanlar için buyrun çözüm öneriniz var mı demişsiniz de mesela durumu düşük olan insanlara da verilen akıllar işten çıkması yönünde gördüğünüz üzere çekeceği sıkıntılar için başka öneride bulunan yok. O yüzden konuyla alakası olmayan sorunlar için de benden çözüm önerisi beklemeyin :)
Haa demeden geçemeyeceğim ya çalışan anne kötü değil annelik yapmıyor değil her ev hanımı olan anne iyi mi şimdi? Döveni söveni yok mu? Her ağladığında keees be sesini yeter senden ne çektim diyeni yok mu? Bunlar çalışmadığı, çocuğuna baktığı için iyi; çalıştığı için bazen çocuğuna uzak kalan anne kötü mü? Yok öyle dünya kimse kendini kandırmasın :) (Bu son yazdığım sizin için geçerli değil.)