Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bankacı tanıdıklarım mutsuzMerhaba hanımlar,
4 aylik bir bebegim var. 8 yıldır da özel bir bankada calismaktayim. Şu an ucretsiz izindeyim.
Işimi sevmiyorum,basladigim günden beri de sevmedim ama çalışmayı sevdim,kendi paramı kazanmaya alıştım. Esimin de benim de gorece olarak iyi maaslarimiz var. Ev kendimizin kira derdimiz yok.
Cocuk olmadan önce hep derdim bir kadın mutlaka çalışmalı,kendi parasını kazanmalı. Ama cocuktan sonra sürekli ikilemde kalmaya başladim ise dönmesem biraz büyüdüğünü gorsem mı diye. Ise başlayınca annem gelip bizde bakacak çocuğa. (Ne annemle ne de k valizimle yakın oturmuyoruz). Bu durum da canımı sıkıyor açıkçası. Ne kadar süre bu şekilde devam edebilir şüpheliyim.
Bir ihtimal tazminatımı alıp anlaşmalı ayrılabilirim ama geri dönmek istersem bankacılık sektörüne iş bulmam çok zor olur. Bankacılık piyasası hiç iyi durumda degil.
Anlayacağınız ne yapacağımı bilemez haldeyim. Siz olsanız ne kadar verirdiniz?farklı bakış acılarına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Hakkınız olabilir hatta sizin diretmeniz sonucunda kullanmaya da başlarsınız ama evinize en ücra en ters yere tayininiz mi çıkar ,mobbing mi olur ,ünvan indirimi mi alırsınız orasını Allah bilir .Süt iznini bile yarım yamalak kullanılan bir sektör bankacılık ,müşteri var sen nereye gidiyorsun gidemezsin diyen yöneticilere sahip bir sektör .birikmiş izinlerimizi bile kullanmak konusunda 30tane makamdan izin alınması gerekiyor ve mutlaka bir yerde takılıyor insan .sürekli aba altından sopa gösterme durumu söz konusu .Bununla ilgili bilgim yoktu açıkçası,calistigim kurumdaki dogum yapmış arkadaşlarımda hiç rastlamadim yarim gun çalışana. Bunu bir arastirayim. Eğer böyle bir hakkimiz varsa çok çok iyi olacak benim icin. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz icin.
Hepinize çok teşekkür ederim görüşleriniz icin. Sanırım şansımı deneyeceğim ise geri dönme konusunda. Bir süre annemle,gidişata göre bakicıyla devam etmek su an icin en iyisi gibi gözüküyor.
sanırım 6 aylık ücretsize çıkmışınız o zamana kadar bebegınız 9-10 aylık olacak...anneniz gelip bakacaksa 2 yaşa kadar öyle idare edin ama önceden gelsin kendini alıştırsın pat diye sizden ayrılmanız çocuk.. sonra kreş ve işlem tamam...Merhaba hanımlar,
4 aylik bir bebegim var. 8 yıldır da özel bir bankada calismaktayim. Şu an ucretsiz izindeyim.
Işimi sevmiyorum,basladigim günden beri de sevmedim ama çalışmayı sevdim,kendi paramı kazanmaya alıştım. Esimin de benim de gorece olarak iyi maaslarimiz var. Ev kendimizin kira derdimiz yok.
Cocuk olmadan önce hep derdim bir kadın mutlaka çalışmalı,kendi parasını kazanmalı. Ama cocuktan sonra sürekli ikilemde kalmaya başladim ise dönmesem biraz büyüdüğünü gorsem mı diye. Ise başlayınca annem gelip bizde bakacak çocuğa. (Ne annemle ne de k valizimle yakın oturmuyoruz). Bu durum da canımı sıkıyor açıkçası. Ne kadar süre bu şekilde devam edebilir şüpheliyim.
Bir ihtimal tazminatımı alıp anlaşmalı ayrılabilirim ama geri dönmek istersem bankacılık sektörüne iş bulmam çok zor olur. Bankacılık piyasası hiç iyi durumda degil.
Anlayacağınız ne yapacağımı bilemez haldeyim. Siz olsanız ne kadar verirdiniz?farklı bakış acılarına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.