L LADY VEGA Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 8.633 Emoji Skoru 34.324 Puanlar 548 24 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi zencefillikurabiye0 #41 İki adama da bilgi vereceksiniz noter huzurunda kura çekilecek
L LADY VEGA Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 8.633 Emoji Skoru 34.324 Puanlar 548 24 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi zencefillikurabiye0 #42 0yagmurben0 .!.: birini seviyorum öbürünü çok sevmiyorum Belki çocuk sevdiğimdense doğururum Bu yaşta bir daha belki hamile kalamam Genişletmek için tıkla... Hanımefendi tavuk değil bu sevdiğimdense bakar beslerim yoksa keser tavuk suyuna çorba yaparım diyesiniz
0yagmurben0 .!.: birini seviyorum öbürünü çok sevmiyorum Belki çocuk sevdiğimdense doğururum Bu yaşta bir daha belki hamile kalamam Genişletmek için tıkla... Hanımefendi tavuk değil bu sevdiğimdense bakar beslerim yoksa keser tavuk suyuna çorba yaparım diyesiniz
Triande Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 1.267 Emoji Skoru 1.590 Puanlar 83 Yaş 50 24 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi zencefillikurabiye0 #43 0yagmurben0 .!.: ya ben çok eşli biriyim. Bu gün bununla, yarın onunla, öbür gün başkasıyla Yani böyle kadınların başına bir kaza gelebilir Genişletmek için tıkla... Yok bunun adı çok eşlilik diil
0yagmurben0 .!.: ya ben çok eşli biriyim. Bu gün bununla, yarın onunla, öbür gün başkasıyla Yani böyle kadınların başına bir kaza gelebilir Genişletmek için tıkla... Yok bunun adı çok eşlilik diil
Katibin Ruhu Daadii Daaadi Polis Emre geldi. 👮🏻♀️🚨 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 49.921 Emoji Skoru 225.754 Puanlar 598 24 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi zencefillikurabiye0 #44 0yagmurben0 .!.: Arkadaşlara soramam tuhaf bakarlar bana, doktora da soramam utanırım. Genişletmek için tıkla... Neden utanıyorsunuz ki sonuçta her kadının başına gelmiyor muydu?
0yagmurben0 .!.: Arkadaşlara soramam tuhaf bakarlar bana, doktora da soramam utanırım. Genişletmek için tıkla... Neden utanıyorsunuz ki sonuçta her kadının başına gelmiyor muydu?
Otrera Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2014 Mesajlar 6.793 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 48.299 Puanlar 748 24 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi zencefillikurabiye0 #45 -nemesis- .!.: Ben boyle konularin birilerini karalama amacli acildigini dusunuyorum. Muhtemelen avatarda ki kadina iftira atiliyor bu vesile ile. Genişletmek için tıkla... kedicik var şu an ama, başka bir şey mi koymuştu önceden?
-nemesis- .!.: Ben boyle konularin birilerini karalama amacli acildigini dusunuyorum. Muhtemelen avatarda ki kadina iftira atiliyor bu vesile ile. Genişletmek için tıkla... kedicik var şu an ama, başka bir şey mi koymuştu önceden?
nemesis Half evil Pro Üye Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 16.585 Emoji Skoru 68.198 Puanlar 598 24 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi zencefillikurabiye0 #46 Otrera .!.: kedicik var şu an ama, başka bir şey mi koymuştu önceden? Genişletmek için tıkla... Evet bir kadin fotoğrafı vardi.
Otrera .!.: kedicik var şu an ama, başka bir şey mi koymuştu önceden? Genişletmek için tıkla... Evet bir kadin fotoğrafı vardi.