• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk kime benziyor?

Lady Guinevere

ne bilim ya…
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
13.431
12.087
218
29
Kızlar oğlum doğduğunda yalan yok ben de kv ‘ye benzetmiştim. Bir kaç kişi daha ona benzetti ama çoğunluk kp benzetmişti. Zamanla artık gören herkes aynı babası, yani esim diyordu. Cocuğumun babasına benzemesi tabii ki güzel bir sey. Ama kv sürekli “ben kp benzettim ama herkes bana benzetiyor” diye dolanıyordu etrafta.

Neyse biz oğlum 6 aylıkken tasındık ve ailelerimize yakın bir yere geldik. Bu defa da cocuğu gören herrrkes esimin tarafından birilerine benzetti. ama bi kaç kişi de büyüdükçe bana da benzediğini söyledi. Oğlumun yüz şekli, ağzı, burnu bana benziyor. Ama göz ve kaş yapısı aynı esim. Kör değilim yani görüyorum 😂

Gecen gün esimin abisi “bence sana benziyor büyüdükçe” dedi. Kv de kalktı “bence eltine benziyor” dedi. Ya bu ne demek Allah aşkına? 😂😂 Esim de mesela abime benzetiyor cocuğu ama kv bizim taraftan birine benzetilince napacağını sasırıyor, saçma sapan konusuyor. Ya herkesi anladım da eltime nasıl benzeyebiiiliiirrr?? 😂😂

Kızlar oğlum doğduğunda yalan yok ben de kv ‘ye benzetmiştim. Bir kaç kişi daha ona benzetti ama çoğunluk kp benzetmişti. Zamanla artık gören herkes aynı babası, yani esim diyordu. Cocuğumun babasına benzemesi tabii ki güzel bir sey. Ama kv sürekli “ben kp benzettim ama herkes bana benzetiyor” diye dolanıyordu etrafta.

Neyse biz oğlum 6 aylıkken tasındık ve ailelerimize yakın bir yere geldik. Bu defa da cocuğu gören herrrkes esimin tarafından birilerine benzetti. ama bi kaç kişi de büyüdükçe bana da benzediğini söyledi. Oğlumun yüz şekli, ağzı, burnu bana benziyor. Ama göz ve kaş yapısı aynı esim. Kör değilim yani görüyorum 😂

Gecen gün esimin abisi “bence sana benziyor büyüdükçe” dedi. Kv de kalktı “bence eltine benziyor” dedi. Ya bu ne demek Allah aşkına? 😂😂 Esim de mesela abime benzetiyor cocuğu ama kv bizim taraftan birine benzetilince napacağını sasırıyor, saçma sapan konusuyor. Ya herkesi anladım da eltime nasıl benzeyebiiiliiirrr?? 😂😂
Görümcemle kayınvalidem de görümcemin oğlunu sürekli eşime benzetiyorlar keşke benzese ama çocuk dayısına gram benzemiyor bir tane benzer yanı yok ama olmayan şeyi ısrar ediyorlar ☺️
Çocuk babasına ve babaannesine benziyor tamamen bende hep söylüyorum ben size benzetiyorum diyorum bana sinir oluyorlar analı kızlı 😂
Eltine de benzemez yani saçmalama istersen diyiver yüzüne

kv kendisine benzetilmesinden prim kasmış , başkasına benzetilince savunmaya geçmiş
yok bakkal amcaya benziyor
aynen aynen he he deyip geç
takılma

Çok mu önemli?

Klasik kayınvalide işte
Bizimki de kendine benzetirdi baktı oğlan bana benziyor bu sefer huyu demeye başladı
Şimdi baktı huyu da değişti kıyafetleri bana benziyor diyebilir
Bende böyle şeyler olmadı ama şöyle oluyordu, ben ona da sinir oluyordum.
Bu çocuk kıvırcık nası Yaaa, nasıl oldu ki yaa

( ablam babam annem kaynanam eşim kaynım kıvırcık oysa)

Back
X