- 19 Temmuz 2016
- 108
- 45
- 98
- 32
- Konu Sahibi kelebek4616
-
Ne hastaliginiz var? Maddi olarak yetemeyecekseniz eşiniz haklı bence.
Guzellikle anlatsamda anlamiyor ki dedigin gibi belki ilerde hic olmayacak ama anlamiyor prezervatif yada dogal yollarla korunuyoruzŞimdi isteseniz bile çocuğunuz olmama gibi bi durum var. Bunu güzellikle anlatın bence. Nasıl korunuyosunuz
Ay keşke çok beğendim tuşu da olsaydı sizin yoruma kullanırdımAnnen saçmalamış ne demek sana bakamayacaksa evlenmeyecekti. Sizin çalışmanızı engelleyecek bir probleminiz var mı? Girin bir işe çalışın borçlarınızı ödeyin. Doğum yapın ücretli ücretsiz ne kadar izin varsa kullanın sonra çocuğa bakmak isterseniz çıkın işten. Borç var diyorsunuz sonra çocuk odası, özel hastanede doğum vs.ne kadar masraf biliyor musunuz?
Annen saçmalamış ne demek sana bakamayacaksa evlenmeyecekti. Sizin çalışmanızı engelleyecek bir probleminiz var mı? Girin bir işe çalışın borçlarınızı ödeyin. Doğum yapın ücretli ücretsiz ne kadar izin varsa kullanın sonra çocuğa bakmak isterseniz çıkın işten. Borç var diyorsunuz sonra çocuk odası, özel hastanede doğum vs.ne kadar masraf biliyor musunuz?
Bende de ulser vardı 4 yil once ve reflu de o zamanlarda başladı. Bu sene hamile kaldim ve hamileligin ilk 5-6 ayı kusmakla ve bulantiyla gecti surekli serum aldim hastanede yattım çalışamadım bile rapor almak zorunda kaldım. Mide problemi varsa hamilelikte gercekten saglam sinire sahip olmak gerekiyor. Tabiki her mide problemi olan benim gibi olacak diye bir sey yok ama midenizdeki yara gecmeden ve tedavi sureciniz sonlanmadan şahsen hamileligi önermem.
Benim esim de ayni seyleri soyledi seneye yaparız biraz birikim yapip gezelim dedi. Ben de konustum zaten; ha deyince olmayacak deneyip beklememiz gerekecek belki yıllarımızı alacak falan dedim. Gonlu oldu ve cok kısa bir sure sonra tuttu, ogrendiginde benden fazla sevindi ve heyecanini asla kaybetmedi. Başta korkuyorlar ama o haberi alınca korkudan eser kalmıyor.
Hic kafana takma canını sıkma psikolojinin buyuk etkisi var hamilelikte. Pkosu olan ters rahime sahip bir arkadasim rahatligi sayesinde ilk ayinda hamile kaldi. Eşinle konuş ve zayif noktasından yakalaCanim evladinla uzun omurler dilerim. Bende seninle ayni seyi dusunuyorum ki zaten jinekologada gittik bende saglikli hamilelik gecirmek isterim elbette ancak cocugumuzun olacagi bile belli degil yumurtaliklarimizin islevi yok denecek kadar az 12 ayda 3 Ay anca adet oluyorum oda 1 gün belki yillarca ugrasmamiz gerekecek bu yuzden diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?