- 21 Ağustos 2019
- 89
- 66
- 8
- Konu Sahibi Gunduz Gece
4,5 yaşındaki oğlum tam olarak tuvalet eğitimini tamamlayamadı. Geceleri hala bezliyoruz gündüz tuvaleti geldiğimde anne çişim var diyor ben ya da anneannesi götürüp temizliğini yapıyoruz. sorum şu ki eşim bir süre önce " bundan sonra cocugun altını sadece annesi ve anneannesi bezleyecek ve tuvalete onlar götürecek. Dedesi asla bu işe karısmayacak onun yanında altı değiştirilmeyecek. Artık mahremiyeti öğrenme yaşı geldi geciyor bile" diyerek sürekli uyardı. Fakat babam bu durumdan aşırı rahatsız oldu ve hala tripli. Sürekli söyleniyor biri gelse esimi hep şikayet modunda. Neymiş efendim cocuk benimle tuvalete gidemezmiş özel bölgesini göremezmişim. Ben onun dedesiyim ne zararım olacak. Asıl bizde erkek cocugu baba, dede, amca vs.erkekler götürür kız cocuklarına anne, anneanne abla vs.götürür diyor. Ara ara konu acılsa hemen triplere giriyor. Eşimle babam cogu konuda hic anlaşamıyorlar zaten. Ben bu konuda eşimi savunsam da karsı cıkıyor cok biliyosunuz siz diye. tabi bunları ona söyleyemiyor bana söylüyor. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz bazen babama karsı ne diyeceğimibilemiyorum