Bebek Beslenmesi Cocuk mememi emmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mmaskmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
19
4
36
37
Mrb lar 3 gun once sezeryanla erkek cocul dunyaya getirdim.saglikli hicbir sorun yok cok sukur ama ilk iki gun emdi sutumu ama su 24 saatte ne yaptiusam cocuk memeden kendisini itiyor agliyor surekli sabirla tekrar veriyorum yine ayni bende pompayla sagip kasikla veriyorum aman cocugim ac kalmasin diye.cok uzuluyorum bu duruma sutum olmasina ragmen neden almaz cocugum sutum akip gidiyor oylesine mememden.lutfen tecrubeli anneler bana yardim edin.doktora gitsem bana yardimci olurmu

Merhaba canım benim bebeğim dört aylık ben de çok yasadim aynı sorunu gazi vardır çocuğun sancı oluyordur karnını ovala hafifçe ayaklarını sıcak tut özellikle sen de dikkat et usutmemeye sende usutursen sütünden sancı olur yediklerine dikkat et gazlı yiyecekler tüketme

Gazini aliyorum surekli sorun yok gibi bilemem belki vardir ama sabah yine ayni seyi yapti mecbur yine sutu sagip kasikla verdim uyudu memem agirlasti ve agzina alamiyor gibi.iki eliyle oyle bir itişi var mememi inanamazsiniz.siz nasil cozdunuz olayi ne yapmaliyim bana yardimci olun beni emmemesi cok canimi sıkıyor

Burnu tıkalıysa da ememez denir ama. Tıkalıysa anlarsınız gerçi yine de bir bakın burnuna

Burnu tıkalıysa da ememez denir ama. Tıkalıysa anlarsınız gerçi yine de bir bakın burnuna
Burnunda sorun yok cok sukur baktim akinti filan yok .bilemiyirum ya kafayi yicem uzuntuden uyumasi guzel kasikla sut almasida guzel ama meme olayi tam bir bela hicmi almaz boyle devam mi eder acaba

Yok tabi böyle sürmez Pes etmeyin sürekli deneyin ağlasın bir şey olmaz

Sarımsaklı baharatlı şeyler yeme sütü kokutuyor diye okudum. Doğru mu bilmem. Bir deneyin.

benim bebeğim de5 gun emmemisti. kesinlikle hemen drye gidin.sizden sagarak bebeginiz verirler. sut tam gelmiyor ilk bebeğiniz mi? bebekte yeni dogmus olunca güçsüz düşüyor. ememiyor. hic durmayın gidin

Burnunda sorun yok cok sukur baktim akinti filan yok .bilemiyirum ya kafayi yicem uzuntuden uyumasi guzel kasikla sut almasida guzel ama meme olayi tam bir bela hicmi almaz boyle devam mi eder acaba
alir alir merak etmeyin . ben de cok cektim . gercekten cok zor bir durum . ama asilmayacak bi sey degil insana o an cok zor geliyor
ama hastanede otomatik pomba ile çekip veriyorlar . gogusunuz yumuşuyor.hemen hastaneye gidin

Bende çok sorun yasadim hep sancı oluyordu gazını cikaramiyordu emmiyordu ağlıyor du bir aylıkken zinco damla kullanmaya başladım sonra rahatladı yavrum çok şükür dört aylık oldu ve gaz sorunumuz kalmadı ama yinede ara ara usutunce sancı oluyor karnına sıcak bez koyup ovunca rahatlıyor ama siz yinede bir doktora gidin isterseniz içiniz rahat olsun die

bu bebek 3 gunluk olduğundan ga sancisi cekmez . bu kesinlikle bebegin yoruldugunu gösteriyor.

alir alir merak etmeyin . ben de cok cektim . gercekten cok zor bir durum . ama asilmayacak bi sey degil insana o an cok zor geliyor
ama hastanede otomatik pomba ile çekip veriyorlar . gogusunuz yumuşuyor.hemen hastaneye gidin
Su an hastanedyz sorun o zaten goguslerim sert ve memeyi tutamiyor gibi gelior bana ve sinirlenip itiyor memeyi.bakalim ne dicek doktor bu arada 3-4 saattir kesintisiz uyuyor iyimi kotumu bilemiyorum ama oyle bir uyuyor ki sanki cok uykusuz gibi

Su an hastanedyz sorun o zaten goguslerim sert ve memeyi tutamiyor gibi gelior bana ve sinirlenip itiyor memeyi.bakalim ne dicek doktor bu arada 3-4 saattir kesintisiz uyuyor iyimi kotumu bilemiyorum ama oyle bir uyuyor ki sanki cok uykusuz gibi
benim ilk bebegimde de ayni oldu. emmeye calisiyor ama ememiyor ve sinirlenip agliyordu .

simdi rahatlarsiniz.

Bebeğin ilk günlerde çok uyuması Allah korusun yeni dogan sari ligi olabilir bol bol emmesi lazım. Uyanık tutmanız lazım ve yarım saatte bir emzirmeniz lazım iki saatten fazla uyursa uyandırıp emzirin bende yasadim

Biliyorum üç günlük bebekte gaz sancısı olmaz genelde iki haftadan sonra baslar ben sadece kendi durumumu anlattım kızlar

Canım doktora gorundunuzmu ne dedi doktor?

Canım doktora gorundunuzmu ne dedi doktor?
Gorundum doktor bisey demedi sarilik hafif var dedi saglikli ama o inat ediyor sizde edeceksiniz dedi nasil yapacam bilmiyorum simdi geldim eve yine ayni el pompasi ile sagip kasikla agzina koyuyorum iciyor.suan da yine uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…