Burnunda sorun yok cok sukur baktim akinti filan yok .bilemiyirum ya kafayi yicem uzuntuden uyumasi guzel kasikla sut almasida guzel ama meme olayi tam bir bela hicmi almaz boyle devam mi eder acabaBurnu tıkalıysa da ememez denir ama. Tıkalıysa anlarsınız gerçi yine de bir bakın burnuna
alir alir merak etmeyin . ben de cok cektim . gercekten cok zor bir durum . ama asilmayacak bi sey degil insana o an cok zor geliyorBurnunda sorun yok cok sukur baktim akinti filan yok .bilemiyirum ya kafayi yicem uzuntuden uyumasi guzel kasikla sut almasida guzel ama meme olayi tam bir bela hicmi almaz boyle devam mi eder acaba
Su an hastanedyz sorun o zaten goguslerim sert ve memeyi tutamiyor gibi gelior bana ve sinirlenip itiyor memeyi.bakalim ne dicek doktor bu arada 3-4 saattir kesintisiz uyuyor iyimi kotumu bilemiyorum ama oyle bir uyuyor ki sanki cok uykusuz gibialir alir merak etmeyin . ben de cok cektim . gercekten cok zor bir durum . ama asilmayacak bi sey degil insana o an cok zor geliyor
ama hastanede otomatik pomba ile çekip veriyorlar . gogusunuz yumuşuyor.hemen hastaneye gidin
benim ilk bebegimde de ayni oldu. emmeye calisiyor ama ememiyor ve sinirlenip agliyordu .Su an hastanedyz sorun o zaten goguslerim sert ve memeyi tutamiyor gibi gelior bana ve sinirlenip itiyor memeyi.bakalim ne dicek doktor bu arada 3-4 saattir kesintisiz uyuyor iyimi kotumu bilemiyorum ama oyle bir uyuyor ki sanki cok uykusuz gibi
Biliyorum üç günlük bebekte gaz sancısı olmaz genelde iki haftadan sonra başlar ben sadece kendi durumumu anlattım arkadaşımbu bebek 3 gunluk olduğundan ga sancisi cekmez . bu kesinlikle bebegin yoruldugunu gösteriyor.
bu bebek 3 gunluk olduğundan ga sancisi cekmez . bu kesinlikle bebegin yoruldugunu gösteriyor.
Canım doktora gorundunuzmu ne dedi doktor?Su an hastanedyz sorun o zaten goguslerim sert ve memeyi tutamiyor gibi gelior bana ve sinirlenip itiyor memeyi.bakalim ne dicek doktor bu arada 3-4 saattir kesintisiz uyuyor iyimi kotumu bilemiyorum ama oyle bir uyuyor ki sanki cok uykusuz gibi
Gorundum doktor bisey demedi sarilik hafif var dedi saglikli ama o inat ediyor sizde edeceksiniz dedi nasil yapacam bilmiyorum simdi geldim eve yine ayni el pompasi ile sagip kasikla agzina koyuyorum iciyor.suan da yine uyuyorCanım doktora gorundunuzmu ne dedi doktor?
Nasil hallettiniz bu olayi nasil cozulecek bu durumbenim ilk bebegimde de ayni oldu. emmeye calisiyor ama ememiyor ve sinirlenip agliyordu .
simdi rahatlarsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?