Bebek Beslenmesi Cocuk mememi emmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Gorundum doktor bisey demedi sarilik hafif var dedi saglikli ama o inat ediyor sizde edeceksiniz dedi nasil yapacam bilmiyorum simdi geldim eve yine ayni el pompasi ile sagip kasikla agzina koyuyorum iciyor.suan da yine uyuyor
Bol bol ver sutunu sarılık ancak emzirmeyle geçer yarım saatte bir uyandir ver verebildigin kadar uyudukca daha da artar sari ligi dikkat et

Almiyor ki cocuk su an 2 saate yakin uyuyor uyandiriyorum mememi almiyor yine daliyor uykuya

Memeyi vermeye çalış sutunu bebeğin suratına sağip uyandirabilirsin doktor bi sıkıntısı yok dediğine göre illa ki bisekilde tutar memeyi gogsunun ucunu çenesine gezdir acar belki ağzını tutmuyorsa da kaşıkla yedir emmezse sarılık çabuk gecmez hatta artABİLİR DE.İLK on gün sarılık yönünden tehlikelidir ama ongunden sonrasinda yükselme olmaZ

bizim 5 gun hic memeyi almadi . esim mama vermek istemedi . biz de sagip sagip kasikla veriyiduk . ama yine cok ağlıyordu. 5. gun kontrolumuz vardi . dr dedi ki ne yaptınız siz bu cocuk 500gr kaybetmis .3, 5kg dogan coxuk 3 kg olmus dedi yatis verdi. o gece otomatik mak.ile sagip biberonla devamli sut icti . 300g aldi bi gecede. sinra biz evde pompa ile sagip.biberonla verdik . sonra 10.gun kendi mememi denedim tuttu bi daha birakmadi.

1.kizim küçüktü bence gelişti buyudu ve emdi zaten bebekler emmek ister emme gudusunden dolayi . bence sizinki de emecek
2.benim göğsüm cok buyumustu ve gergin sertti saga saga yumusadi boylelikle memeyi tutabildi .

eger emmezse baska bi cocuk doktoruna gidin . bakalim belki sagarlar . ama siz de bol bol sagabiliyirsaniz o da iyi olur. biz 50cc sagiyordukbi kac gunumuz sadece sut sagmakla gecmisti ama sonra her sey rayina oturdu . sizin de oturur sagmaya devam . azicik buyusun

haa bi de humana tea almistik eczanden emzirwn anneler icin cay kucugunden alin sut daha cok olur cocuk kolay emer.

Almiyor ki cocuk su an 2 saate yakin uyuyor uyandiriyorum mememi almiyor yine daliyor uykuya

azicik ayagini felan tutsaniz . uyurken sagin gogsunuzu uyaninca biberonla verin sutu . ordan icsin biraz. onemli olan bi sey gitmesi kursagina .

Yaptim dediklerinizi sutumde sorun yok hatta sutum bol su an 150 ml sagdim.sadece bebek cok uyku halinde elime aliyorum uyandirmak icin kiyamiyorum cok derin uykusu.bir sure cocuga kasikla vermemin sakincasi varmi acaba eger tutmamaya devam ederse??

İste o derin uyku sariliktan oluyor kaşıkla verme nde hiç bir sakınca olmaz tabikide ama uyandir onu kiyamiyorsun anliyorum ama asıl hasta olursa daha uzulursun sutu içmesi lazım hemde bol bol

ooo maşallah .
ya eger karni toksa uyusun siz de uyuyun dinlenin .
biberona gore kasikla vermek daha iyi . bi kac gune toplar kendini emer . Allah bagislasin . gelismeleri yazin merak ederiz .2.bebegim emmisti o uyurken ben de uyudum bayagi derin uyuyordu . arada da emio sonra yine uyuyordu .

benim de 2 side sarilikti .arkadasa katiliyorum karni doyarsa sorun olmaz.50 ml sutu içip uyuyorsa sorun olmaz inşaallah

Emmiyormus ki doysun artı doktor sarılık var demis uzun süre uyumamasi lazım

S srnysl emmedigini anladm da kasikla veriyorya belki.bebegin karni doyacak kadar verdiyse ondan dedim .

inşaallah karni doymustur.
sarilik.degeri kac ki acaba?
cok olsa dr gondermezdi . bizim kizin19du yatis vermisti ama iste benimki5gun ac kaldi

Emmiyormus ki doysun artı doktor sarılık var demis uzun süre uyumamasi lazım
Az var demiş ama. Bizim doktor da her Bebek'te az da olsa sarılık olur demişti.
Bebeğinizin ilk günleri siz riske atmayın iki saatte bir emzirin. Benimkinin de uykusu çok ağırdı ağlıyordum sinirden ama geçecek bu günler

Hmm anladım arkadaşım umarım yüksek degldr ama dedgn gbi yüksek olsaydı gndermezdo

ayagini sksaniz topugunu ya da biraz hafiften uyandirmaya calissaniz. da sut verseniz yine .

hemşireler gece bile 1saate bir uyandirin diyordu . kan sekeri duser bayilir diyorlardi. bebekler anne karninda alisik oldugu icin uyurlar diodular.

inşaallah sizin ki iyidir de . ama yine se uyandirip kursagina biraz sut gitse iyi olur.

Allah kolaylik versin . bu gunleri cok sonra gulerek hatirlayacaksiniz . :) bi kac hafta sonra bile hatta.

Ve Biberon vermeyin lütfen. Biberona alıştı mı iyice çaresiz kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…