Bol bol ver sutunu sarılık ancak emzirmeyle geçer yarım saatte bir uyandir ver verebildigin kadar uyudukca daha da artar sari ligi dikkat etGorundum doktor bisey demedi sarilik hafif var dedi saglikli ama o inat ediyor sizde edeceksiniz dedi nasil yapacam bilmiyorum simdi geldim eve yine ayni el pompasi ile sagip kasikla agzina koyuyorum iciyor.suan da yine uyuyor
Almiyor ki cocuk su an 2 saate yakin uyuyor uyandiriyorum mememi almiyor yine daliyor uykuya
İste o derin uyku sariliktan oluyor kaşıkla verme nde hiç bir sakınca olmaz tabikide ama uyandir onu kiyamiyorsun anliyorum ama asıl hasta olursa daha uzulursun sutu içmesi lazım hemde bol bolYaptim dediklerinizi sutumde sorun yok hatta sutum bol su an 150 ml sagdim.sadece bebek cok uyku halinde elime aliyorum uyandirmak icin kiyamiyorum cok derin uykusu.bir sure cocuga kasikla vermemin sakincasi varmi acaba eger tutmamaya devam ederse??
Emmiyormus ki doysun artı doktor sarılık var demis uzun süre uyumamasi lazımooo maşallah .
ya eger karni toksa uyusun siz de uyuyun dinlenin .
biberona gore kasikla vermek daha iyi . bi kac gune toplar kendini emer . Allah bagislasin . gelismeleri yazin merak ederiz .2.bebegim emmisti o uyurken ben de uyudum bayagi derin uyuyordu . arada da emio sonra yine uyuyordu .
İnşallahbenim de 2 side sarilikti .arkadasa katiliyorum karni doyarsa sorun olmaz.50 ml sutu içip uyuyorsa sorun olmaz inşaallah
Az var demiş ama. Bizim doktor da her Bebek'te az da olsa sarılık olur demişti.Emmiyormus ki doysun artı doktor sarılık var demis uzun süre uyumamasi lazım
Hmm anladım arkadaşım umarım yüksek degldr ama dedgn gbi yüksek olsaydı gndermezdo
azicik ayagini felan tutsaniz . uyurken sagin gogsunuzu uyaninca biberonla verin sutu . ordan icsin biraz. onemli olan bi sey gitmesi kursagina .
Cok caresiz bir durum ya ne yapacagimi bilemiykrum hala uyuyor..azicik ayagini felan tutsaniz . uyurken sagin gogsunuzu uyaninca biberonla verin sutu . ordan icsin biraz. onemli olan bi sey gitmesi kursagina .
Kiyamam ya nede tatlı tatlı uyuyodur şimdi ama fazla uyumasin uyandırıp sutunu kaşıkla ver bisekilde ne kadar süt o kadar sağlıkCok careaiz bir durum ya hala uyuyor masallah iyi mi bilemiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?