Çocuk meselesi

Virüs falan kötü tabi ki ilk başta ben de üzüldüm şu ortamda bebek oldu diye ama pandemide çok rahat ettim valla en doğru zamanmış diyorum şimdi. Evden çalıştım, şimdi de idari izne ayrıldım. Mis gibi hamilelik geçiriyorum maşallah. Bana yaradı valla. 😄 tabi bizim gelir kaybımız olmadı, pandemi sebebiyle iş yeri kapatan, işsiz kalan, maaşını alamayanların allah yardımcısı olsun.

Bende hamileyim ve rahatim. dediğiniz gibi evden calişiyorum idari izne gecmek icinde 24. haftayı bekliyorum.

Çok doğru bir tespit. ay şu zamanda çocuk doğurulmaz. Dünya bu kadar kötuyken çocuk doğurulmaz. bakıyorsun bunu diyeninde çocuğu var.

Bu forumda niceleri asla cocuk doğurmam diyordu. daha öğrenir ögrenmez hamilelik takvimi koyup doğum annelik forunlarında yorum yapmaya başladılar.

Pandemi zamanı kimi görsem ay pandemi de hamile mi kalınir diye geziyorlardı. apartmanımda 30 dairenin 10 tanesinde en az yeni dogmus bebek var. Gördükçe şaşırıyorum aaa baksana bunlarında bebeği olmuş. ilk taşındığımızda herkesin ya hic yoktu ya tek simdi ciftlemeyen kalmadı çocukları. daha hamileleri saymıyorum bile :halay:
Numara yapıyor herkes bence
Bu tespite ben de katılıyorum
Söylenen herkesin çocuğu var
Evlenme diyen herkes evli

Çok doğru bir tespit. ay şu zamanda çocuk doğurulmaz. Dünya bu kadar kötuyken çocuk doğurulmaz. bakıyorsun bunu diyeninde çocuğu var.

Bu forumda niceleri asla cocuk doğurmam diyordu. daha öğrenir ögrenmez hamilelik takvimi koyup doğum annelik forunlarında yorum yapmaya başladılar.

Pandemi zamanı kimi görsem ay pandemi de hamile mi kalınir diye geziyorlardı. apartmanımda 30 dairenin 10 tanesinde en az yeni dogmus bebek var. Gördükçe şaşırıyorum aaa baksana bunlarında bebeği olmuş. ilk taşındığımızda herkesin ya hic yoktu ya tek simdi ciftlemeyen kalmadı çocukları. daha hamileleri saymıyorum bile :halay:

Evet bende çok dalgasını geçtim.
Pandemi de olursa kız pandemigül, oğlan kovidcan.
Pandemi bitiyor elde var sıfır :rolleyes:

Bende elendim bu ay regl oldum :110:
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :rolleyes:
giggles giggles M e g g M e g g
Şubata kaldık desene 🙈
Bu iş benim psikolojimi bozdu ya
Regl az geliyor aa diyorum belki de içerde tutunuyordur falan sanki tramvay sjdksjds
Sonra bi bakıyorum regl coşmuş
Ne istesem tersi oluyor
İstemiyor gibi mi yapsak :rolleyes:
Diyete gircem ben uğraşamam bebekle mebekle :p

Şubata kaldık desene 🙈
Bu iş benim psikolojimi bozdu ya
Regl az geliyor aa diyorum belki de içerde tutunuyordur falan sanki tramvay sjdksjds
Sonra bi bakıyorum regl coşmuş
Ne istesem tersi oluyor
İstemiyor gibi mi yapsak :rolleyes:
Diyete gircem ben uğraşamam bebekle mebekle :p

Kafayı bozacağız böyle giderse en iyisi zamana bırakıp, kafayı rahatlatmak yoksa olmayacak :rolleyes:
Diyete girelim en iyisi zayıflayalım, moral olsun :D
Yalnız şuna bittim
Regl az geliyor aa diyorum belki de içerde tutunuyordur falan sanki tramvay sjdksjds :D :D

Kafayı bozacağız böyle giderse en iyisi zamana bırakıp, kafayı rahatlatmak yoksa olmayacak :rolleyes:
Diyete girelim en iyisi zayıflayalım, moral olsun :KK70:
Yalnız şuna bittim
Regl az geliyor aa diyorum belki de içerde tutunuyordur falan sanki tramvay sjdksjds :KK70: :KK70:
Tlcde bi program vardı hamile olduğumu bilmiyordum diye
Kadınlar kilolu iri o yüzden hamile olduklarını anlamıyorlar ve regl olmaya devam ediyorlar her ay
Sonra sancı su gelince acile kaldırılıp doğum yapıyorlar falan :rolleyes:
Zayıflayamazsak bu ihtimal gelsin aklımıza :D

Tlcde bi program vardı hamile olduğumu bilmiyordum diye
Kadınlar kilolu iri o yüzden hamile olduklarını anlamıyorlar ve regl olmaya devam ediyorlar her ay
Sonra sancı su gelince acile kaldırılıp doğum yapıyorlar falan :rolleyes:
Zayıflayamazsak bu ihtimal gelsin aklımıza :KK70:

Her türlü düşün diyorsun :KK76::halay:

Back
X