Tam da bu yüzden korkuyorum hep korunma konusunda pimpirikli davrandım kolay hamile kalıyprum aman dikkat olarak ilerledik. Şimdi sanırım işler değişti. Yumurta rezrvleeim tükenmek üzereymiş ve artan bir değer değilmiş (erken menpoz)Genetik rahatsızlık dediğiniz ne ki?.İlk hamileliğinizde İlk ayda hamile kalmişsanız bu sefer de çok beklemeden hamile kalırsınız.bu tarz şeyler çoğunlukla nasıl başlamışsa öyle gidiyor.oldukça doğurgan bir yapın var demek ki.düşse düşse ne kadar düşecek? İlk ayda olmaz 3,5 ay sonra olur.hatta böyle böyle birşeyler vardı hemen olmaz dedik denemeye başlayalım dedik yine İlk aydan hamile kaldım diye konu açacağıniza o kadar eminim ki.bu doğum işlerinde doktor moktor hikaye.tamamen allahın işi.doğumla ölümü kimse bilemiyor işte.doktorlar da bir şunu öğrenemedi.doktorların şahane durumdasın İlk aydan hamile kalırsın demesiyle, senin hamile kalman mucize demesi arasında hiçbir fark yok şu an bana göre.olmayanın yine olmuyor olanın yine oluyor.bak dene gör o kadar eminim.
Çocuğum çok küçük o daha tam kendini ifade edecek yaşta olmayacak istediğim hep 3-4 yaşlarına gelsin o şeklide olsundu. Eşim evde olduğu vakitler dediğim gibi elinden geleni yapıyor ama çokta yoğun calısıyor bazı hafta sonları hiç izin yapmadığı oluyor. İlk çocuğum fazla hareketli ikisine yetebilir miyim korkusuhazır olmadıgınızı hissetiğiniz durum ne? olaki hemen oldu, bahsettiğiniz durumlarda herkes ok gibi görünüyor
Genetik rahatsızlık dediğiniz ne ki?.İlk hamileliğinizde İlk ayda hamile kalmişsanız bu sefer de çok beklemeden hamile kalırsınız.bu tarz şeyler çoğunlukla nasıl başlamışsa öyle gidiyor.oldukça doğurgan bir yapın var demek ki.düşse düşse ne kadar düşecek? İlk ayda olmaz 3,5 ay sonra olur.hatta böyle böyle birşeyler vardı hemen olmaz dedik denemeye başlayalım dedik yine İlk aydan hamile kaldım diye konu açacağıniza o kadar eminim ki.bu doğum işlerinde doktor moktor hikaye.tamamen allahın işi.doğumla ölümü kimse bilemiyor işte.doktorlar da bir şunu öğrenemedi.doktorların şahane durumdasın İlk aydan hamile kalırsın demesiyle, senin hamile kalman mucize demesi arasında hiçbir fark yok şu an bana göre.olmayanın yine olmuyor olanın yine oluyor.bak dene gör o kadar eminim.
Dediğim gibi benim düşüncem belli.bana da doktorum diyor ki değerlerin yaşına göre şahane.bir sürü yumurtan var ama 2 seneye yaklaşacak geri çekilme bile yapmıyorum olmuyor.eee niye olmuyor diyorsun 2 sene yani 1 sene bile değil kimse birşey diyemiyor.seninki de hemen olur ona da birsey diyemezler.bir kürtajım var o da 2 senede olmuştu.artık 30 u da geçtim jübileyi yaptığımı düşünüyorum açıkçası.doktora söylesem saçmalama der ama durum ortadaTam da bu yüzden korkuyorum hep korunma konusunda pimpirikli davrandım kolay hamile kalıyprum aman dikkat olarak ilerledik. Şimdi sanırım işler değişti. Yumurta rezrvleeim tükenmek üzereymiş ve artan bir değer değilmiş (erken menpoz)
Allahım inşallah isteyen, bekleyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsinDediğim gibi benim düşüncem belli.bana da doktorum diyor ki değerlerin yaşına göre şahane.bir sürü yumurtan var ama 2 seneye yaklaşacak geri çekilme bile yapmıyorum olmuyor.eee niye olmuyor diyorsun 2 sene yani 1 sene bile değil kimse birşey diyemiyor.seninki de hemen olur ona da birsey diyemezler.
Ay sen de sürekli eski konularımı önüme getirmeyin ben cok değiştim diyip duruyorsunuz. Hala daha her konuda hamile kalmak icin korunmuyorum çünkü kalınca da aldırırım diyorsun. Durup durup ayni şeyi yazıyorsun. Ne çeşit bir sorunun var? Ne var yahu hamile kalmakta da bu kadar takıntı yaptın?Dediğim gibi benim düşüncem belli.bana da doktorum diyor ki değerlerin yaşına göre şahane.bir sürü yumurtan var ama 2 seneye yaklaşacak geri çekilme bile yapmıyorum olmuyor.eee niye olmuyor diyorsun 2 sene yani 1 sene bile değil kimse birşey diyemiyor.seninki de hemen olur ona da birsey diyemezler.bir kürtajım var o da 2 senede olmuştu.artık 30 u da geçtim jübileyi yaptığımı düşünüyorum açıkçası.doktora söylesem saçmalama der ama durum ortada
Eskiden hiç böyle şeyler yokmuş ha.hangi nineye, teyzeye sorsan 9, 10 tane olmuş.birkaç tane de düşük falan.yedigimizden içtiğimizden diyeceğim ama olanın nasıl oluyor? Beynimiz mi şartlaniyor acaba modern dünyaya uyum sağlamak için.Allahım inşallah isteyen, bekleyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin
Ben olsam 2.yi kesin olarak istiyorsam riske atmaz çalışmalara başlardım. İleride tedavi için harcayacağım parayı bugün eve ve çocuklara yardımcı için harcardım.Merhabalar öncelikle yaklaşık 4 senelik evliyim 1 çocuğum var 1 yasında. Dün tahlil sonuçlarımı dra gösterdiğimde cocuğumun olma ihtimalinin çok düşük olduğunu, eğerki ikinci bir çocuk istiyorsam ilerlemeden harekete geçmem gerektiğini söyledi. Genetik bir rahatsızlık varmış, ilerlemiş ve ben bunu başka bir hastalık için gittiğimde öğrendim. İlk cocugumda planladığımız ay hamile kalmıştım duyunca ufak çaplı şok yaşadım. Evet ikinci çocuk istiyorduk ama şuan değil çocuğum çok küçük hazır değilim.
Aslında sorun burada başlıyor. Eşim tam çocuk-kalabalık aile sevdalısı... Yarın sabah işten gelecek telefonda geçiştirdim yiz yüze konuşuruz vs diye. Bunu duyarsa vakit geçmeden 2. Çocuğu isteyecek ama ikimizde hazır değiliz sırf ya olmazsa diye olacak yani. Ama ya olursa? Sonuçta imkansız değil sadece daha zor.
Sizce bu hastalıktan eşime bahsetmeli miyim? Yoksa akışına mı bırakmalıyım? Bahsetmemek ona haksızlık olmaz mı?
((Maddi olarak iyi durumdayız o yönden sıkıntı yok eşim elinden geldiğince yardıö ediyor ama çok yoğun cslısıyor gecesi gündüzü yok. yemek/temizlik niye yapmadın demez ne yetişirse o 3 gün makarna ver yer.) )
3 kere kürtaj oldum, unideyken hamile kalan arkadaslarimin ne hissettigini merak ettim, o hissi yasamak icin hamile kalıp aldirdim diyen kadinin yorumlarinda cok mantik aramamak lazim.Ay sen de sürekli eski konularımı önüme getirmeyin ben cok değiştim diyip duruyorsunuz. Hala daha her konuda hamile kalmak icin korunmuyorum çünkü kalınca da aldırırım diyorsun. Durup durup ayni şeyi yazıyorsun. Ne çeşit bir sorunun var? Ne var yahu hamile kalmakta da bu kadar takıntı yaptın?
E hani 3 kürtajın vardi?bir kürtajım var o da 2 senede olmuştu.artık 30 u da geçtim jübileyi yaptığımı düşünüyorum açıkçası.doktora söylesem saçmalama der ama durum ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?