çocuk meselesini yüzüme vuruyorlar

ne bencil insanlarmış ya sinirlendim resmen ALLAHIN yazdığı kaderle nasıl dalga geçerler gerizekalılar sen istermisin annesiz babasız olmak sanki bir de marifet gibi yok bizim evlatlarımızın ananesi olucak dedesi ollucak sizin olmıcakmış
bir defa şu hayatta ne oldum değil ne olacağım diceksin gururlanmıcaksın ALLAH kibirli insanları ve nankör insanları hiç sevmez
sabret canım sen vardır herşey de bir hayır ALLAH hayırlı evlatlar versin
seninde olur bir gün İNŞALLAH AMİN dua et ALLAH'A sığın yalvar olur evladın
hem bak seni seven ve koruyan bir esşin var seni onlara ezdirmiyor ya o da onlar gibi bencil olsaydı şükret bunun için RABBİNE
umarım evlatların olur ve senin evlatların senin kaderini yaşamaz ve analı babalı büyürler İNŞALLAH AMİN bak gönülden diledim şuan AMİN,AMİN,AMİN

Yazdıklarını okurken boğazım düğümlendi ağlamamak için zor tuttum kendimi. Allah'ım inşallah en kısa zamanda sana da bir evlat nasip eder. Görümce elti ve kayınpeder konusunda ne kadar şanslı olduğumu daha iyi anladım...

İcim acidi okurken pis insanlar.

Olmayan onlarin kardesinin cocugu oturup dua edecekleri yerde dalga geciyorlar

Cook haklisin senin yokken onlara ikinci bebek

Kotuler kazanirmi hep diye sormadan edemiyor insan

Yinede hayirlisini iste

Soyle dusun dogurmakla kalmiyorki bebek buyut besle okut vs

Evlat var gulduren evkat var olduren

Kimi neyin bekedigini bilemeyiz

Sıkma canını sen bol bol dua et. Ben 7 yıllık evliyim ve oğlum 1 yaşında ama biz keyfi yapmadık. Milleti ne ilgilendirir ya ben kendi anneme bile laf söylettirmedim çocuk için hazır değiliz istemiyoruz dedim. Eltin kim oluyorda sana laf söyleyebiliyor. Kedi köpeklerde bir kerede on tane yavruluyor. Marifet doğurmakta olsaydı en marifetli onlar olurdu. Bebek görmeye giderkende uyduruk bi hediye al verirkende alaycı bir şekilde gülüp biz fakiriz ya ancak bunu alabildik de. Bu kadar sessiz olursan senin çocuğun olduktan sonrada seni ezmek için başka birşey bulurlar. Senin çocuğunla kendi çocuklarını kıyaslayıp hem seni hem çocuğunu yaralarlar. Kendini ezdirme eşinden önce sen kendini savunmalısın. Bir daha bebek konusunu açarlarsa önemli olan evladın hayırlı olmasıdır bakalım sizinkiler nasıl olacak de. Ayrıca sen kendinde sorun olduğunu söyledin mi onlara eğer söylemediysen ve eşinde gerçekten sana destekse eşinle konuş ve onun ailesine sorun bende değil de. Bak bakalım o zaman bir daha böyle konuşabilirler mi? Annene babana nasıl bir mantıkla laf söylediklerini ise aklım almıyor bunların ölmüş insanlarada saygısı yok. Allah bunları ıslah etsin

Çok üzücü bir durum .İnsanlar ne kadar kötüler :((( Bence sen hiç üzülme,onlar sizi
kıskandıklarından sana laf ediyorlar.Belli ki evlerinde mutsuz kadınlar,sizi aşkla bağlı
görünce birşey bulamadıklarından bu lafları ediyorlar.Allah inşallah tez zamanda sana
bir bebek nasip etsin cnm.Tedavi görüyor musunuz,belli olmaz ilerde ne olacağı,bunu
eksiklik olarak görme ve cevabını da ver gerekirse..Sen de onların kötü özelliklerinden
söz et,bir kötü noktalarını bul cevabını ver.Sen sessız kaldıkca,saygı duydukça bu ne
biçim insanmış eziyorlar seni,sakın üzme kendini.Allah korusun ,anasının babasının
yarın ölmeyecegı ne malum,bebeğine ya birşey olsa.Bu nasıl artniyet böyle büyük
konuşuyor utanmaz!!

Hanımlar,

Yeni aylar yeni umutlar. Dedikleriniz ben de büyük etki yarattı. Psikolojimi düzeltip, çocuk sahibi olmaya çalışacağım yeniden. İnşallah Allah hepinizin aklından gönlünden geçenleri gerçeğe dönüştürür. Sevgiler....

Hanımlar,

Yeni aylar yeni umutlar. Dedikleriniz ben de büyük etki yarattı. Psikolojimi düzeltip, çocuk sahibi olmaya çalışacağım yeniden. İnşallah Allah hepinizin aklından gönlünden geçenleri gerçeğe dönüştürür. Sevgiler....

hikayeni okudum çok etkilendim canım ama üzülme allah büyüktür kendini büyük görüp beğenenlerin yanına kalmaz bunlar
bende 7 yıllık evliyim 7 yıldır cok uğraştık her yolu denedik evlat sahibi olabilmek için
benimde görümcelirim benim üstüme peşpeşe doğum yaptılar ama hiç bir zaman bana nispet yaptıkları olmadı
daha sen yolun başındasın üzülme inşaallah çok uzun yıllar geçmeden meleğine kavuşursun:49::48:

4 kez tüp bebek yaptırdım üçüncü tüp bebeğim tutmadığında kayınvalidem bana günlerce küstü bende bu duruma çok üzülmüştüm
sanki ben olmamasını istermişim gibi
benim kardeşim benden kaç yıl sonra evlendi ve şimdi kocaman kızı var
onu her sevdiğimde çok üzülüyürum kendim için:43:

Polikistik Overim var ve düzenli yumurtam gelişmiyor. Doktora göre sorun benim stres dolu bünyem. Çünkü fiziki sorun yok test yaptı sorun yok..Yine de bu halimi bir ben bir eşim yaşıyor. Üzülüyorum arkadaşlar çok üzülüyorumm. Ne yeni gelinliğimi anladım ne bir şeyimi yaşayabildim. Üstelik çocuklarını da öyle çok sevdim ki. Hep gördüler nasıl oynardım onlarla sarılırdım onlara..Çekeceğim varmış hayatta..Şimdi bir de hastanede bebeklerini görmek varmış kaderde...Bile bile daha mutlu rolü yapacaklar yine bana laf söyleyecekler nasıl kaldırıcam bunu ben arkadaşlar..İçimde bir şeyler sönüyor sanki

cnaım öncelikle kendine acımaktan vazgec,
asıl bu kadar insanlıktan nasıpsiz kişiler yanında kendinin kıymetini bil
kendinie zdirme onlar o kada rlaf söylerken sen de söyle siz nasıl insanlarsınız yarınınızın garantisi var mı de?

belki sorun sende değil eşinde?
her polikistik tedaviyle hamile kalmıyor ki, benim bir sürü arkadaşım va rpolikistik ama tedavisiz hamile kaldılar, sne bu işin üstüne düş, ovulasyon testi al ovulasyon günlerinde ilişki kur,
6 ay böyle dene, ama denemeden önce eşin gitsin bir test versin, boşa kürek çekmeyin.

bu etrafındaki insancıkları da önemsememeyi öğren,
hayatta ne acılar var, sen dik durmazsan yarın bir gün bu insanlar çocuklarını da ezer..

Allah ıslah etsin

4 kez tüp bebek yaptırdım üçüncü tüp bebeğim tutmadığında kayınvalidem bana günlerce küstü bende bu duruma çok üzülmüştüm
sanki ben olmamasını istermişim gibi
benim kardeşim benden kaç yıl sonra evlendi ve şimdi kocaman kızı var
onu her sevdiğimde çok üzülüyürum kendim için:43:

Allah en kısa zamanda sanada bir evlat nasip etsin inşallah...

canım rabbim seninle birlikte tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun inşallah Allah gönlüne göre versn bundan sonrası içinde ama lütfen umutsuz olma olurmu bende polikistik over hastasıyım ve 4. hamileliğim diğer 3 ünü kaybettik şimdi bundada açılmalarım başlamış erken doğum riskim var ve be doktor dahi olmayan bir şehirde doğu görevindeyim :( Allah herşeyin hayırlısını versin ben 2 hamileliğimde istediğim ay hamile kaldım üstelik 1. korunurken oldu ama kaybettim karnımdayken sonra 3. defa 1 seneye yakın denedik olmadı iğne tedavisi ile oldu kimyasal gebelikmiş meğer düştü ve ben o ay glukofojen kullndım polikistik overin yeni mucizesi adet olunca doktora gidip aşılama yapacaktım ama hamile kalmışım eğer çoğu doktor bunu bilmiyor bende burada bir arkadaştan duyupta kullanmaya başladım lütfen doktorunla konuş bu ilacı kullanmaya başla inşallah sonrada güzel haberlerini bizimle paylaş :) Allaha emanet ol..

Konuşsunlar bakalım, o doğacak çocuklarından birgün öyle bir tokat yerlerki, ya da ya dası okadar fazla ki, ben insan olarak insanların başına gelebilecek kötü şeyleri yazmak istemiyorum, hiç kimse ama hiç kimse ne oldum dememeli, kısaca bunu söyleyiverin, siz de hayırlı ve sağlıklı evlat için dua edin, onlarla da fazla muhattap olmayın,

Allahim size cok güzel cocuklar nasip etsin ins.. Allahin gücü herseye yeter sizi görüyo biliyo merak etmeyin nezaman hayirlisiysa ozaman verir ins, ins ozaman en kisa zamanda gerceklesir. o görümcenizle eltine dermisiniz sizinde cocuklariz olunca ( ikinci cocuklarindan bahsediyorum ) aileniz sevincten kalp krizinden ölürler sonra sizin de cocuklariniz ezik büyür tövbe tövbe sinir ediyorlar insani ya bunlarada insan diyen varmi onlarada Allah veriyo nasil korkmuyorlar Allah nasil verdiyse geride almasini bilir! ah ahh ozaman onlar icin cok gec olur iste .. siz sabir edin bunu söylemek kolay biliyorum ama herseyin öncesi sabir Allahim en yakin vakitde evinizde sizin cocuklarinizin sesini duyurmayi nasip etsin ins

sen hep iyi niyetinle yaklaşmışsın güzel davranmışşsın allah büyüktür sen sabrının karşılığını dualarının karşılığını en kısa zamanda alacaksın işallah bu süreçte eşin de sana hem destek hemde yardımcı olur allah biliyo görüyo onların yaptıklarını bi insanı küçük görüp kibirlenmek çok günah emin ol bi gün bunların acısı çıkar

okurken hem cok üzüldüm hem kusura bakma ama o sana laf atanlara iiyce bi küfür edesim geldi. Ne bicim insanlar bunlar ya ha pardon insanliklarindan süpheleniyorum ben bunlarin.

Canim bak evleneli 1 sene olmus öyle evli ciftler var ki kac sene bekliyorlar. Sabir et canim ve insallah Rabbim cok güzel bir bebek vericektir size.

Digerlerinide bence dinleme onlar konussun dursun. Biyerden onlara girecek bu söyledikleri ama haberleri yok.

Back
X