- Konu Sahibi happybeautydaughter
ne bencil insanlarmış ya sinirlendim resmen ALLAHIN yazdığı kaderle nasıl dalga geçerler gerizekalılar sen istermisin annesiz babasız olmak sanki bir de marifet gibi yok bizim evlatlarımızın ananesi olucak dedesi ollucak sizin olmıcakmış
bir defa şu hayatta ne oldum değil ne olacağım diceksin gururlanmıcaksın ALLAH kibirli insanları ve nankör insanları hiç sevmez
sabret canım sen vardır herşey de bir hayır ALLAH hayırlı evlatlar versin
seninde olur bir gün İNŞALLAH AMİN dua et ALLAH'A sığın yalvar olur evladın
hem bak seni seven ve koruyan bir esşin var seni onlara ezdirmiyor ya o da onlar gibi bencil olsaydı şükret bunun için RABBİNE
umarım evlatların olur ve senin evlatların senin kaderini yaşamaz ve analı babalı büyürler İNŞALLAH AMİN bak gönülden diledim şuan AMİN,AMİN,AMİN
bir defa şu hayatta ne oldum değil ne olacağım diceksin gururlanmıcaksın ALLAH kibirli insanları ve nankör insanları hiç sevmez
sabret canım sen vardır herşey de bir hayır ALLAH hayırlı evlatlar versin
seninde olur bir gün İNŞALLAH AMİN dua et ALLAH'A sığın yalvar olur evladın
hem bak seni seven ve koruyan bir esşin var seni onlara ezdirmiyor ya o da onlar gibi bencil olsaydı şükret bunun için RABBİNE
umarım evlatların olur ve senin evlatların senin kaderini yaşamaz ve analı babalı büyürler İNŞALLAH AMİN bak gönülden diledim şuan AMİN,AMİN,AMİN