Çocuk mükemmellik abidesi ama bu da bi sorun tabi

06lala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
112
5
98
Ankara
Kızlar yardıma ihtiyacım var ben 1 senelik berbat bi ilişkiden çıktım eski sevgilim tam bir odundu çok ağladım çok yıprattım kendimi şimdi hayatıma çok iyi bir erkek girdi ama sorun uzak olması tanışmamızda biraz garip bursaya elinde bi valizle sınava girmek için gelmiş yol sordu bana bu şekilde tanıştık kısa sürede özel bir üniversitede burslu okuduğunu almanyadan geldiğini 2 senedir türkiyede yaşadığını babasının doktor olduğunu öğrendim iyi bir çocuktu ama zıpır göründü gözüme ben sohbeti uzatmamaya çalışırken allem etti kallem etti verdim numaramı sevimliydi çünkü ama o istanbulda okuyor ben ankarada güvenebilir miyim bilmiyorum daha önceleri hep yabancı sevgilisi olmuş ama ben sıkıldım artık hanım hanımcık bi kız arıyorum dedi resmen niyetini de açık açık belli etti terminalden uğurlarkende aslında çok zengin olduğunu bunu baştan söylemek istemediğini söyledi parası için ilgilenmemi istememiş onunla doğal olarak ben ona güvenemeyeceğimi ısrarla söyleyince ankaraya gelip ev tutacağını ders notlarını alıp sadece sınavlara çalışacağını söyledi herşey güzel hoşta bu kadar kısa sürede bu kadar sevmek mümkün mü? mükkemelliyette korkutuyor beni biraz.

hicbir zengin cikipta ben zenginim ama sana soylemek istemedim demez sen o zenginligi kiyafetinden ayakkabisindan nebiliyim anlarsin birsekilde ama gelipte ben zenginim demez . Bence yalan soyluyor dikkat et .

ne yazık ki bende katılıyorum arkadaşlara samimi olmayan birşeyler var çok zengin otogarda falan bi araba alsalarmış bari :)))

''Ben zenginim'' demesi bana da çok abes geldi ne yalan söyleyeyim. Giyim, kuşamı ve konuşması nasıl?

''Ben zenginim'' demesi bana da çok abes geldi ne yalan söyleyeyim. Giyim, kuşamı ve konuşması nasıl?

Konuşması falan düzgün bazen duraklayıp konuşuyo çok kibar zaten giyimi de iyi gibiydi yani ben çok anlamam marka mı değil mi o şekilde bakmamıştım zaten haklısınız ama istanbulun suyu mu çıkmış diyorum bende

Inandirici gelmedi bana acikcasi.
hic bi zengin zenginim demez

duygularin bu kadar hizli geliseni ne kadar samimi olabilir ki

Ya uzun yolda araba kullanmak zor sonuçta ama yol sorma olayı şüpheli bencede gps diye bir şey var yani zengin olucak da interneti olmucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya uzun yolda araba kullanmak zor sonuçta ama yol sorma olayı şüpheli bencede gps diye bir şey var yani zengin olucak da interneti olmucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende hepiniz gibi düşünüp geri çevirdim onu o da zorlamadı böylece bitti :)

Bence de en iyisini yapmışsın cnm, zenginlik zırvaliğini geçtim, ben bu zamana kadar hep yabancı kadınlarla birlikte öldüm artık senin gibi birisini istiyorum vs. şeyler zaten kuyruklu yalanda son nokta olduğunun belirtisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…