Kızlar yardıma ihtiyacım var ben 1 senelik berbat bi ilişkiden çıktım eski sevgilim tam bir odundu çok ağladım çok yıprattım kendimi şimdi hayatıma çok iyi bir erkek girdi ama sorun uzak olması tanışmamızda biraz garip bursaya elinde bi valizle sınava girmek için gelmiş yol sordu bana bu şekilde tanıştık kısa sürede özel bir üniversitede burslu okuduğunu almanyadan geldiğini 2 senedir türkiyede yaşadığını babasının doktor olduğunu öğrendim iyi bir çocuktu ama zıpır göründü gözüme ben sohbeti uzatmamaya çalışırken allem etti kallem etti verdim numaramı sevimliydi çünkü ama o istanbulda okuyor ben ankarada güvenebilir miyim bilmiyorum daha önceleri hep yabancı sevgilisi olmuş ama ben sıkıldım artık hanım hanımcık bi kız arıyorum dedi resmen niyetini de açık açık belli etti terminalden uğurlarkende aslında çok zengin olduğunu bunu baştan söylemek istemediğini söyledi parası için ilgilenmemi istememiş onunla doğal olarak ben ona güvenemeyeceğimi ısrarla söyleyince ankaraya gelip ev tutacağını ders notlarını alıp sadece sınavlara çalışacağını söyledi herşey güzel hoşta bu kadar kısa sürede bu kadar sevmek mümkün mü? mükkemelliyette korkutuyor beni biraz.
''Ben zenginim'' demesi bana da çok abes geldi ne yalan söyleyeyim. Giyim, kuşamı ve konuşması nasıl?
Ya uzun yolda araba kullanmak zor sonuçta ama yol sorma olayı şüpheli bencede gps diye bir şey var yani zengin olucak da interneti olmucak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?