Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
'Çocuk ne zaman' tarzında soruları baştan savma teknikleri🧘🏻♀️
Ben 6 sene sonunda yaptım bu arada herkes heppp sordu bazen nasip dedim bazen istemiyorum dedim bi kere babaanneme erken menopoza girmişim yumurtam yok olmuyo işte dedim kadının tansiyonu fırladı burnunun kanaması durmadı 2 gece koyun koyuna uyuduk bi daha kimseye bunu diyemedim. Arada sorana sırf sussun diye olmuyo demişliğim çok ya da yapmayı bilmiyorum ki vs
Ben 6 sene sonunda yaptım bu arada herkes heppp sordu bazen nasip dedim bazen istemiyorum dedim bi kere babaanneme erken menopoza girmişim yumurtam yok olmuyo işte dedim kadının tansiyonu fırladı burnunun kanaması durmadı 2 gece koyun koyuna uyuduk bi daha kimseye bunu diyemedim. Arada sorana sırf sussun diye olmuyo demişliğim çok ya da yapmayı bilmiyorum ki vs
Benim 8 sene olmadi sağolsun kv benim yerime cvbi verirdi konuyu kapatirirdi sizde konuyu değişin duymayın çok zor süreçler Rabbim istediğiniz zamanda sağlıkla nasip etsi