anne olanlar beni anlayacaktır. 5 seneye yakın oğlumun eğitim masraflaı içi birikimimizi tamamladık. şükürler olsun ki yapabildik bu devirde. esas problemimiz gerçekten bu para bi kenarda dururken güzel bir faizle işlensin artsın nasıl yapmak gerek fikir verebilir misiniz?
anne olanlar beni anlayacaktır. 5 seneye yakın oğlumun eğitim masraflaı içi birikimimizi tamamladık. şükürler olsun ki yapabildik bu devirde. esas problemimiz gerçekten bu para bi kenarda dururken güzel bir faizle işlensin artsın nasıl yapmak gerek fikir verebilir misiniz?
bence mantıksız sürekli artacağının garantisi yok tatlım. sadeece artmıyorki döviz arada azalıyor borsayı bu kadar yakındanatkip etmem ama döviz mantıksız. Bence banka falan araştırman gerekecek
evet banka kesin gerek bir çok yerde ama n kolay var insanların ağzında dilinde aktifbanka ait bono erkek kardeşim baya memnun araştırın isterseniz ben her detayına hakim olunca rahatlıkla da önerebilirim
evet banka kesin gerek bir çok yerde ama n kolay var insanların ağzında dilinde aktifbanka ait bono erkek kardeşim baya memnun araştırın isterseniz ben her detayına hakim olunca rahatlıkla da önerebilirim
valla haklısınız teşekkür ederim bende okudum öneriniz güzel araştırdım kafamıza da yattı baya hatta haftaya geçiriyorum buraya paramı faizler mükemmel duruyor inş hep böyle gider
çocuğum olana kadar bende aynısını diyordum benim arabam benim evim cebimde param tatiller geziler . Şimdi durumlar değişti devlet okulunda da okusa onun için hep köşede bir param olsun istiyorum.4 yıldır Bes ödüyorum ilerde belki yurtdışına gider dil öğrenir diye .Ahhh analık zor zanaat :)