Çocuk olduğumu mu düşünüyor?

greyjoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
3
0
27
Önce kendimi tanıtayım en iyisi yoksa nerden başlayacağım derken başlayamayacağım :KK49:
18 yaşındayım ve üniversitede hazırlığı bitirdim bu sene.Yaklaşık on aylık bir sevgilim var.Kendisi 26 yaşında.Anlaşma vs anlamında bir problemimiz yok ama ben onda toplumdan mıdır kendi kafa yapısından kaynaklı mıdır bilemediğim bir rahatsızlık olduğunu seziyorum.Başta bunu yeni olmasına bağlamıştım ama hala durum aynı.Sanki belli durumlarda yaşım kırmızı yanar söner ışıklarla parlıyor aklında.Biliyorum kötü niyetli değil yaptıklarında ama bazı hareketleri de beni çocuk gibi mi görüyor ya da küçük olduğumu düşünüp düşüncelerimi çok ciddiye almıyor mu gibi hisler doğuruyor bende bazen.Örnek vermem gerekirse ona alışmamı ya da onun için bir şeyler yapmamı istemiyor gibi.Onunla iki gün daha fazla görüşelim diye ailemin yanına iki gün geç gideceğimde bile bundan epey rahatsız oldu.Ya da okulla aileyle ilgili vs ciddi konularda sürekli tecrübesizliğimi vurguladığını hissediyorum.Evet ona göre tecrübesizim belki ama sonuçta yaşayarak öğreniyoruz yani bi şeyleri.Ondan sonra diyorum ki kendine gel begüm sen takıntı yapıyorsun kuruyorsun.İnsanların olumsuz yorumları seni etkiliyor vs.Ama sonra tekrar bakıyorum ki her şeyin bir zamanı var gibi gibi bir tutumla karşılaşıyorum.Gerçekten değer veriyorum hoşlanıyorum yoksa insanlara tahammülüm gerçekten azdır benim uğraşmazdım yaş farkı varken.Ama onunla tartışırken bile aman trip atmayım aman şöyle yapmayım sıkmayım diye düşünmeye başladım.Doğallık her zaman en iyisidir bana kalırsa o yüzden bu kasıntılığımdan da rahatsız oldum ve onu aşmayı başardım sayılır az çok.Yakın zaman olaylarından biriyse yakınlaşma mevzusuyla ilgiliydi.Karşı vs. değil yani genel öyle bir tutumu yok rahat bir insan.Ben de çekingen bir insan olduğum için açık açık gidip böyle böyle demedim tabii.Ama geçen günlerde ben biraz daha yakın davrandım vs. Her neyse sonuç olarak daha erken ben sen emin olmadan istemem böyle bir şey benim için yapma falan dedi.Kimisi için bu düşüncelilik olabilir ki katılıyorum ben de ama benim için bir şey yapma ne demek allah aşkına ? Yani benim kendi aklım fikrim düşüncelerim ya da isteklerim vs. yokmuş gibi davranması hoşuma gitmiyor.Yoksa tek başına yazdığım meseleler değil problem.Bu tutumunu kendimce alınganlık sebebi yapmışımdır belki de bilemiyorum ama elimde değil moralim bozuluyor.Eğer 18 değilde 23 olsaydım farklı davranacaktı buna eminim çünkü genel düşüncelerini kafa yapısını biliyorum.Ama işte yaş meselesini takıyor ve o taktıkça ben de takmaya başladım.Buradaki çoğu kişinin benden daha büyük olduğuna eminim.O yüzden abarttığımı yanlış yaptığımı düşündüğünüz ya da haklısın dediğiniz ne varsa duymak isterim.Çocuk gibi mi görüyor yoksa ben mi abartıyorum emin olamıyorum.Kafam çorba gibi çünkü :KK51:Teşekkürler...

Pek anlayamadım, başka örneklerin var mı? Bazı hareketlerin toy geliyor olabilir. 3 hafta sonra 26'mı dolduracağım, ve bana göre 18 yaş çocuk. Daha kafadan çocuk. O kişinin yaşına göre olgun olması farketmiyor. Küçük geliyor bana mesela.
"Ben sandığın kadar küçük değilim, aslında olgunum" mesajı vermek için fazla kasıyor olabilir misin? Yakın davranma, ciddi meselelerdeki tavırların filan? Onun gözüne girebilmek için mi yakın davrandın, yoksa içinden mi geldi? Ailenin yanına arkadaşından dolayı geç gitmek istediğini ailen biliyor muydu? Yoksa ailene yalan mı söyleyecektin? Okul ve aileyle ilgili davranışlarını desteksiz ve çocuksu buluyor olabilir. Sen de fazla kasma. Yaşını yaşa. Aranızda o kadar fark varsa görüşmezsiniz olur biter. Kimsenin gözüne girmek zorunda değilsin. Etraf senin yaşıtlarınla doludur.

Pek anlayamadım, başka örneklerin var mı? Bazı hareketlerin toy geliyor olabilir. 3 hafta sonra 26'mı dolduracağım, ve bana göre 18 yaş çocuk. Daha kafadan çocuk. O kişinin yaşına göre olgun olması farketmiyor. Küçük geliyor bana mesela.
"Ben sandığın kadar küçük değilim, aslında olgunum" mesajı vermek için fazla kasıyor olabilir misin? Yakın davranma, ciddi meselelerdeki tavırların filan? Onun gözüne girebilmek için mi yakın davrandın, yoksa içinden mi geldi? Ailenin yanına arkadaşından dolayı geç gitmek istediğini ailen biliyor muydu? Yoksa ailene yalan mı söyleyecektin? Okul ve aileyle ilgili davranışlarını desteksiz ve çocuksu buluyor olabilir. Sen de fazla kasma. Yaşını yaşa. Aranızda o kadar fark varsa görüşmezsiniz olur biter. Kimsenin gözüne girmek zorunda değilsin. Etraf senin yaşıtlarınla doludur.

Bazı noktalarda kendimi frenlemeye çalışıyorum istemsiz öyle demeyim böyle demeyim diye.Belki de bunu farkediyordur.Ailem konusundaysa bi sözleşmişlik yoktu zaten.Ben öyle otobüs biletini almıştım annemin işleri vardı ama o ortadan kalkınca ileriye attım günü sadece.Oysa onun için bi şeylerden feragat ettiğimi düşünüyor sürekli.İlla ki toy gelen hareketlerim vardır ama o söylemeden de neler olduğunu bilemiyorum tabii.Yakınlaşma mevzusu da anlık bir olaydı ve direkt bir şey geçmeyeceğini biliyordum ; tepkisini de merak ettim diyelim.Ama o konuda bile yaşa bariz takıldığını farkettim.Her şeyi geçtim eğer istemiyorsa ya da rahatsız oluyorsa zaten zorlamam ilişki devam etsin diye ama bilemiyorum net düşüncesini.Teşekkürler bu arada :)

18 ve 26 rakamlarini duyunca acaba bu adam bu kizla ne kadr ciddi dusunuyor diye dusundum.
Ama soyle bakinca bayada ciddi ve kivaminda dusunen bi adam.
Ve evet hakli.
18 yas daha cok toy.
Seni herseye ragmen korumaya calisiyor.
Bunu cogu kisi yapmaz, 18 yasinda olmani kullanmak ister cogu kisi.

O kdr takiyosan bu yas durumlarina neden senden 8 yas biriyle cikmayi uygun gordun?

18 ve 26 rakamlarini duyunca acaba bu adam bu kizla ne kadr ciddi dusunuyor diye dusundum.
Ama soyle bakinca bayada ciddi ve kivaminda dusunen bi adam.
Ve evet hakli.
18 yas daha cok toy.
Seni herseye ragmen korumaya calisiyor.
Bunu cogu kisi yapmaz, 18 yasinda olmani kullanmak ister cogu kisi.

O kdr takiyosan bu yas durumlarina neden senden 8 yas biriyle cikmayi uygun gordun?

Öncelikle kusura bakmayın o gün cevap yazmışım ancak yayınlamamışım dalgınlıkla.Yaş durumuna takmıyordum ben aslında ama o takmaya başlayınca bende etkilendim.Toy olmam ya da olmamam değilde eğer gerçekten rahatsızsa yaşımdan sürdürmek istemem ben bunu o yüzden anlamaya çalışıyorum daha çok.Teşekkürleer.

Bence bu kişi evli ya da başından bir evlilik geçmiş. İyi araştır buna benzer bir durum mutlaka çıkacaktır.

18-26 dan devamını okumadım lütfen yanlış anlamayın ama 26 yaşında bir adamın 18 yaşındaki bir kıza sevgili gözüyle bakması bana bir hastalık geliyor bence kurtulmaya bakın

18 - 26 olmaz
Bu kdr yaş farkı ile yapılan evliliklerde erkeğin eşine hiç masum bakabileceğini düşünmüyorum ya geçmişi çok kirlidir ya kız saplantılı bir aşkla bağlıdır asla terkedilmeyeceğini biliyordur ya maddiyat ön plandadır şimdi biri çıkıp benim şöyle böyle diyebilir evet istisnalar olabilir ama arada bir uçurum var 25 yaşına kadar insan gerçekten çok değişiyor

X