- Konu Sahibi visnemevsimi
-
Doğru bir çok ortak zevk var bence de Ama eş olmayı unutur muyum o beni korkutuyorHenüz bu durumla karşılaşmadım ama kapıda eşimi bebeğimle karşılamak onunla ilglenirken beraber gülümsemek gibi zevk alacağımız çok şey olduğunu düşünüyorum. istersek herşeye vakit olur hem zaten erkekler çok ilgiyle şımarıyo boşver.
Çok teşekkürler cevabınıza O sürede bir uzaklaşma oluyor mu merak ediyorum, bu dengeyi kurmak zor VE yıpratıcı geliyorCanim bebegin bi olsun ilk zamanlar toparlanma evresiydi uykusuz gecelerdi lohusa donemiydi falan derken zaten zamanin nasi gectigini anlamayacaksiniz. Esin bu donemde anlayisli olup sana destek cikmali.
Sonra herseyi duzene koyabilir ve esinede ilgi gosterebilirsin.
Saygı sevgi varsa halleder merak etme.
Cevabınız icin çok teşekkür ederim;Allah evladınızı bağışlasın çocuk doğdu artık "kankayız" durumu beni korkutuyor. Evlilik öncesi de bu korkuyu yaşamıştım evliyken de sevgili gibi olmaya hep özen gösterdim ama çocuk artık evli olduğumuzun somut VE en güzel kanıtı.Evet eşinle yalnız geçirdiğin zamanlar epey azalıyor yatak odasında bile istediğin kadar yalnız kalkamıyorsun sex hayatın olabildiğince kısalıyor çünkü tavşan gibi kulaklar sürekli dikiliyor.
Ama evladımın kokusu gülümsemesi tüm açlığımı doyuruyor. Biliyorum ki geçici bir süreç biliyorum ki bebekliği bitecek herşey daha yoluna girecek o yüzden bu süreçte kendimi üzmüyorum. Eşimde beni üzmüyor oda çünkü oğluna adapte olmuş durumda.
2 miz anneme bebeği bırakıp çıktığımızda artık büyük eksiklik hissediyoruz :)
Diyeceğim o ki evlat herşeye değer
Allah bağışlasın çok tebrik ederim, Bebek ne kadar oldu Uzaktan yorum yapmak kolay ama ben emzirme süreci bittikten sonra haftada bir gün hiç yapmadığımız bir aktivite yaparak flört dönemlerini hatırlatırım diye hayal ediyorum, evliliğimizin monotonlaştıgını hissettiğimde de öyle yapıyorumBende boyle hissediyordum sizin gibi. Evlat sahibi olduk cok şükür. Fakat esimi kaybettim gibi geliyor... ben bu tip durumlarin iki tarafin gayretiyle cozulecegini dusunuyorum. Lohusalik ve ilk acemilikler bittikten sonra ben cok mucadele ettim. Cok ozledim cok firsat yarattim birlikte zaman gecirmek icin olmadi... engel cocuk degil taraflardan biri... hiç birsey eskisi gibi olmuyor
Kesinlikle evladınıza baktıkca ikinizin en güzel eseri olduğunu gördükce evlilik dahada anlamlanıyor.Cevabınız icin çok teşekkür ederim;Allah evladınızı bağışlasın çocuk doğdu artık "kankayız" durumu beni korkutuyor. Evlilik öncesi de bu korkuyu yaşamıştım evliyken de sevgili gibi olmaya hep özen gösterdim ama çocuk artık evli olduğumuzun somut VE en güzel kanıtı.
Uykusuzluk yorgunluk eşini etkilemiş olabilir.Bende boyle hissediyordum sizin gibi. Evlat sahibi olduk cok şükür. Fakat esimi kaybettim gibi geliyor... ben bu tip durumlarin iki tarafin gayretiyle cozulecegini dusunuyorum. Lohusalik ve ilk acemilikler bittikten sonra ben cok mucadele ettim. Cok ozledim cok firsat yarattim birlikte zaman gecirmek icin olmadi... engel cocuk degil taraflardan biri... hiç birsey eskisi gibi olmuyor
Bir de öz bakımıma önem veririm yani eşimin beni temiz ve bakımlı bulmasına çok dikkat ederim ilgi bebeğe yoğunlaşınca ister istemez insan kendine bakamaz gibi geliyor, umarım bu sorun olmazKesinlikle evladınıza baktıkca ikinizin en güzel eseri olduğunu gördükce evlilik dahada anlamlanıyor.
Bazen erkeklerde soğuma durumları olabiliyor kadında da oluyor bu. en büyük sebebi uykusuzluk ve yorgunluk. Erkektekide artık sizi anne olarak görmesi ve sexepalitenizin biraz azalması :) Emzirmek mesela göğüsleri erkek için kutsal bölge yapıyor :)
Ama geçici süreçler bunlar evlilikte evet sex önemli bir unsur ama olmazsa olmaz değil. Yalnız vakit geçirmek istediğiniz anlarda da 2 saat anneye kv bırakıp çıkabilirsiniz. Büyüdükce de birkaç günlük kaçamaklar olur.
Evet sütlü atlerle çok gezdim :) saçım başım bonus olmuş terlemiş şekilde de :) bebeğim zordu ilk ayları gazlıydı ben tek başımaydım duşa girmeyi bırak saat 2 de kahvaltı edemezdim daha :) duşa girmek kendime vakit ayırmak gibi hissettirirdi uzun uzun alırdım :)Bir de öz bakımıma önem veririm yani eşimin beni temiz ve bakımlı bulmasına çok dikkat ederim ilgi bebeğe yoğunlaşınca ister istemez insan kendine bakamaz gibi geliyor, umarım bu sorun olmaz
Cevabınız için teşekkürler hayırlı uğurlu olsun umarım öyle olur Eşim de biraz korkuyor çocuk olunca senin beni gözün görmez diyorEvet yeni dogdugunda lohusalik emzirme baya sancili bir surec gecirdik.kavgalarimiz oldu olmadi deyil yeri geldi bir yemek yiyemedik basbasa ama hepsi geciyor bitiyor.kizimiz subat 23 de iki yasina girecek insallah Allahin izniyle.suan beraber yemek yiyebiliyoruz oyuncak lariyla oynuyor ken esimle bir dizi keyfi yapabiliyoruz ve bicir bicir konusurken onu yeyip bitiriyoruz.anne baba derken kizimi icime sokasim geliyor evlat gibisi yok.anlatilmaz yasanir.okadar masum ve muhtacki eger uyumlu bir ciftsenuz birbirinize deger veriyosaniz katiyyen cocukdan sonra evlilik cok daha guzel oluyor.
Ben simdi 5 aylik hamileyim bakalim ne halt yicem.ama esine cok is dusuyor oda senin yukunu alicak ki yurusun bu gemi.benim esim cok yardimci oldu hala da oluyor Allah razi olsun Allah herkesin evine yuvasina mutluluk agiz tadi versin amin
sex gebe kalmanla birlikte zamana endeksli olarak azalıyor, cocuk dogunca ozellıkle ılk bır ay alısma evresı oluyor uykusuz gecelere,bebege, anne ve baba olmaya alısmak, sonra bebek bakımı ıle hersey yerıne oturuyor ama bebekle ılgılenmekten ne evınle nede esınle yeterı kadar ılgılenemez hale gelıyorsun kı zaten esın anlayıslı ıse senden ekstra ılgı beklemez o sana yardımcı olur...Merhaba arkadaşlar Gebe kalmayı çok istiyorum hatta eşimle tanışmadan hep evlilik amacım çocuk yapmak diyen bir insandım Evliliğe veya eşe dair hayaller de kurardım ama hiçbiri bir çocuk hayali kadar mutlu etmezdi beni, çocuklara çok düşkünüm kendi çocuğum olursa hiçbir anını kaçırmamak için işe gitmem gibi geliyor. Bu kadar idealize ettiğim bir şeyin gerçekleşmesi durumunda hayattan geri kalmaktan en çok da eşime vakit ayıramamaktan korkuyorum. Eşimle birebir zaman geçirmeyi çok severim haftada bir gün olsun her şeyi dışarıda bırakıp onla ilgilenmek isterim. Ama özellikle anneliğin ilk yıllarında bu pek mümkün değil gibi yorumlar okuyorum. Yalnız kalabildiğimiz tek alan yatak odası mı olur diye bazen düşünüyorum, sırf cinsel paylaşım beni mutlu etmez çünkü biliyorum. Ama cinsel olarak dahi hiçbir şey eskisi gibi olmuyor diyorlar; kafam çok karışık objektif bir değerlendirmeye ihtiyacım var annelik için. Çevremde çok olumsuz örnek duydum bu ara, olumlu yorumlar da sırf ben artık Bebek yapayım diye gerçekten uzak her şey toz pembeymiş gibi Şimdi siz diyeceksiniz ki annene kayınvalidene bırakırsın ama çok da kaygılı bir yapım var eşimle yalnız kaldığımda bile aklım çocukta olur biliyorum. Sizler dikkatinizi eşinize ayırabiliyor musunuz? Nasıl ayrıştınız çocuktan? Evlilikte bu dengeyi nasıl kurdunuz? Tecrübelerinizi aktarır mısınız?
Bir de öz bakımıma önem veririm yani eşimin beni temiz ve bakımlı bulmasına çok dikkat ederim ilgi bebeğe yoğunlaşınca ister istemez insan kendine bakamaz gibi geliyor, umarım bu sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?