- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
Tam olarak nasıl oldu evlenmeniz?Arkadaşlar bir erkek sevip soğuduğu biriyle mecbur evlendiyse ve evlenirken aslında başkasını seviyorsa ama mecburiyetten o sevdiğinden ayrılıp soğuduğu biriyle evlenirse ve çok kısa sürede çocuğu olursa eşini sevip mutlu olabilir mi o aklındaki kızı unutur mu yoksa hep pişmanlık yaşayıp hep mutsuz mu olur sevemez mi eşini
Insallah unutur cocugunun yuzu suyu hurmetine ve kendine evlat veren kadina saygısındanpeki mutlu olabilir mi? aklındakini unutur mu*
Siz aklınızdaki unutabilir misiniz başkasıyla evlenince? Ya da evlat sahibi olmak sizi tatmin edermiydi?peki mutlu olabilir mi? aklındakini unutur mu*
Nedense bana da öyle geldi.Bence evlenmeden o nce sevdigi kadin konu sahibi gibi
Ben de bunu merak ediyorum. Adam niye mecbur kalmış? Nefret bile edebilir böyle bir durum varsa.Tam olarak nasıl oldu evlenmeniz?
Sizinle birlikteydi ayrıldınız ve başkasıyla beraberken aileleri haberdar edip mecbur mu bıraktınız evlenmesi için ?
AynenBen de bunu merak ediyorum. Adam niye mecbur kalmış? Nefret bile edebilir böyle bir durum varsa.
Aklında bir başkası varken o adamla nasıl çocuk yapacaksınız anlamıyorum gerçekten.eskiden seviyordu çünkü. evlenince sever diye sevemezmı cocuk olunca kabullenınce ? aklındakını unutur mu peki
Benim anladığım kadarıyla konu sahibi erkek kişisinin önceki sevdigi ve şuan evli oldugu kişiOlay önceki ile neden olmadığına bağlı aslında. Eskisi ile ailem istemiyor vs. diye abidik gubiduk bahanelerle ayrıldıysa zaten sevmiyordur eskiyi. Cidden çok önemli bir mesele yüzünden evlenemediyse eskiyle, çocuk olsa da sevmez karısını; ama zaten başkasını seven, evliliğine fırsat vermek istemeyen adam da çocuk yapmaz. Adamın eskisi ile neden evlenemediği ve şu anda kendisinin çocuk isteme durumuna göre bu sorunun cevabı değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?