• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk olunca erkek eşini sever mi

Bence evlenmeden o nce sevdigi kadin konu sahibi gibi

Degil ama iyi tahmin :)

Konu sahibesiyle adam cinsellik yasamislar, adam da evlenmeye mecbur kalmis. Burayi zaten hic mi hic anlayamamistim madem adam baskasini seviyor, madem adam baskasiyla beraber nasil gelip konu sahibesiyle yakinlasmis?!? Madem sevmiyordun bu kadinla ne isin vardi be adam? Konu sahibesi adami sevdigi ve/veya adami evlenmeye mecbur etmek icin birlikte olma firsatinin ustune atlamistir diye dusundum seven taraf konu sahibesi cunku.

Lütfen yapmayin çocuğa yazik olacak. Severek evlenen bile küçük bir sorunda soguyup bırakıyor, sonradan sevmek hemde cocuk sayesinde nasıl olacak?
Bir de evlilik gibi güzel ve insanin en mutlu olabilecegi birseyi niye zorluklarla kurup iki tarafı da mutsuz ediyorsunuz hatta birde dogacak çocukları cidden anlam veremiyorum.

Bence mecburi evlilik sebebi konu sahibi hamile. Yani çocuk yapsam sever mi diye sormuyor zaten çocuk yapılmış.

Neyse canım biz de tam tersi oldu. Benim uyüz kocamın sevgisi kısıtlıymış, çocuk doğdu ertesi gün çocuğu sevmeye, beni sevmemeye başladı. Çocuğa sevgisi arttıkça benden nefret ediyor. Ben de bir gun ağzını burnunu kıracağım ama şiddet çözüm değil diye sabrediyorum.

Önce manevi sonra maddi bagimliligimdan kurtulup kıçına tekmeyi basacağım. Öyle bir koyacağım ki o tekmeyi dünyanın öbür ucuna kadar fırlatmayı planlıyorum.

Adamın karakteri ile ilgili bir durum. Evcimen bir insan ise çocuğu karısı akşam sıcak yemeği tv si falan mutlu olabilir. Ama keşke o sevdiği kişi ile ilişki yaşamis olsaydı simdi daha iyi olurdu. Çünkü yaşanmamış şeyler insanın kafasında hayallerinde çok buyuyebilir. Halbuki yaşasa bakacak görecek bir bok yok yani.

Sana da bebise de allah kolaylık versin canım.

Bence tam tersi soğur, çocuktan sonra insan en azından ilk zamanlar çok daha bakımsız, yorgun, ilgiye desteğe muhtaç vs oluyor.. Aşık olmak şöyle dursun, bu dönemlerde, halihazır da aşık çiftler bile hırlaşır.

Bence tam tersi soğur, çocuktan sonra insan en azından ilk zamanlar çok daha bakımsız, yorgun, ilgiye desteğe muhtaç vs oluyor.. Aşık olmak şöyle dursun, bu dönemlerde, halihazır da aşık çiftler bile hırlaşır.

Arkadaşlar bir erkek sevip soğuduğu biriyle mecbur evlendiyse ve evlenirken aslında başkasını seviyorsa ama mecburiyetten o sevdiğinden ayrılıp soğuduğu biriyle evlenirse ve çok kısa sürede çocuğu olursa eşini sevip mutlu olabilir mi o aklındaki kızı unutur mu yoksa hep pişmanlık yaşayıp hep mutsuz mu olur sevemez mi eşini
Mutsuz birçok kadın çocuk olursa düzelir düşüncesiyle çocuk
Arkadaşlar bir erkek sevip soğuduğu biriyle mecbur evlendiyse ve evlenirken aslında başkasını seviyorsa ama mecburiyetten o sevdiğinden ayrılıp soğuduğu biriyle evlenirse ve çok kısa sürede çocuğu olursa eşini sevip mutlu olabilir mi o aklındaki kızı unutur mu yoksa hep pişmanlık yaşayıp hep mutsuz mu olur sevemez mi eşini
Mutsuz birçok kadın, çocuk olursa düzelir düşüncesiyle çocuk yapıyo ama olan çocuğa oluyo ne yazık ki.
Acele etmeyin bekleyin, gözlemleyin düzelince yani saygı, sevgi, o bağ kurulunca çocuk yapın.

Niye çocuk aşk iksiri mi:)) tanıdıklarımın arasında istemeyerek evlilik yaşayan kız erkek bi çok kişi var hepsininde çocuğu var. Sevgililerinin haddi hesabı yok. Bilmem anlatabildim mi ;)

Çocuk sevilir tabi de sana karşı sevgi durumu değişir mi bilemem

Sevmezse sevmesin, erkek sevmediği kadınla evlenmez, seni seviyor ama rekabet ortamı yaratıyor eskisiyle, sen böyle kendini parala diye. Gelme bu oyunlara.

Aksine iyice nefret eder eşinden,hayatımı mahvettin diye. Keşke sizi sevmeyen biriyle zorla evlenmeseydiniz. Bari çocuk yapmayın,mutsuz bir yuvaya çocuk dünyaya getirmek daha da yanlış. Çocuğa yazık.

Back
X