- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
12 yasi birak 2 yasindaki cocuk bile itiyorsa seni istemiyorsa opmeni orda duracaksin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kucuk cocuk opulurde kalkipta yabanci 12 yasinda cocuk opulmez sapik mi neMerhaba hanımlar benim nişanlım çok sevecen tatlı bi adam ve böyle küçük şehirde büyüdüğü için insanı ilişkileri daha mı iyi diyim bilemedim sokaklarında komşu çocuklarını görünce öper sever falan ...Bugün yolda yürürken bi 10-12 yaşlarındaki bi kızı öpmek istedi komşularının kızıymış kız istemedi bu ısrar ediyo gel öpeyim neyin var kız kaçma falan tarzı en sonda kızı yakaladı öptü bıraktı ..bende tabi sert çıkıştım akraban dışında hiç bir çocuğu öpme sarılma gerek Yok küçük çocuk bile olsa öperken izin alınır rahatsız oluyosa ısrar edilmez falan diye sonra ben kim oluyomuşumda ona karışıyormuş kız Tombik çok tatlıymış iyi niyetindenmiş tamam iyi niyetlide ben ilerde benim kızım olsa yabancı bir erkeğin öpmesini istemem dedim o diyo saçmala isteyen sevip öper falan ben mi hatalıyım bilemedim
Çoğunuz hak verdiniz saolun bayanlar uygun dille konuşup bunu halledecem o zaman iyi akşamlar![]()
12 yasi birak 2 yasindaki cocuk bile itiyorsa seni istemiyorsa opmeni orda duracaksin.
Bakın ben yurtdisinda yasiyorum eşimde anadolu mentalitesi var, markette kasada sira beklerken bi cocuk sevmek istedi bende hemen dur yapma filan diyince bozuldu. Adam sanki sapik damgasi yemis gibi oldu. Bende izah ettim insanlar birbirlerine tanimasalarda merhaba der ama mesafelidirler koruma amacli cocuklarida ona gore yetisir bizim cocuklar gibi candan gorunmezler filan. Yabanci konussa tepki bile gosterebilirler kucuklukten onlara ogretiliyor. Oyle esimde anladi cunku hassas bir konu. Bazi durumlarda anne babada sicaklik gosterince ortam uygun olunca tabii parmak ucuyla cocugun koluna dokunan konusan oluyor tabii cocukta tepki vermezse, ama ileriye gidilmiyor burdaNişanlım küstü kırıldı bana bayanlar daha düşünceli sanırım ...
Merhaba hanımlar benim nişanlım çok sevecen tatlı bi adam ve böyle küçük şehirde büyüdüğü için insanı ilişkileri daha mı iyi diyim bilemedim sokaklarında komşu çocuklarını görünce öper sever falan ...Bugün yolda yürürken bi 10-12 yaşlarındaki bi kızı öpmek istedi komşularının kızıymış kız istemedi bu ısrar ediyo gel öpeyim neyin var kız kaçma falan tarzı en sonda kızı yakaladı öptü bıraktı ..bende tabi sert çıkıştım akraban dışında hiç bir çocuğu öpme sarılma gerek Yok küçük çocuk bile olsa öperken izin alınır rahatsız oluyosa ısrar edilmez falan diye sonra ben kim oluyomuşumda ona karışıyormuş kız Tombik çok tatlıymış iyi niyetindenmiş tamam iyi niyetlide ben ilerde benim kızım olsa yabancı bir erkeğin öpmesini istemem dedim o diyo saçmala isteyen sevip öper falan ben mi hatalıyım bilemedim
Çoğunuz hak verdiniz saolun bayanlar uygun dille konuşup bunu halledecem o zaman iyi akşamlar![]()
Nişanlım küstü kırıldı bana bayanlar daha düşünceli sanırım ...
Bunda kırılacak bir şey yok. Benim abim büyük kızımı kucağına alıp öperek sevmez. Aynı şekilde eşimde yeğenini aynı şekilde kucağına alıp öperek sevdiğini görmedim. Çocuk bile olsa gereksiz sevgi gösterilerine gerek yok.Nişanlım küstü kırıldı bana bayanlar daha düşünceli sanırım ...