• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk öpmek sarılmak ..nişanlımla kriz

En rahatsız olduğum davranış. İki kızım var, kimsenin bu şekilde temas etmesinden hoşlanmam aynı şekilde eşimde.

12 yaşındaki kızda küçük değil, ergenlik çağına gelmiş, ne münasebet istemediği halde öpmeye zorlamak.

Nişanlınız birgun yanlış birine denk gelebilir, kendini ifade edene kadar iş işten geçer.

Canım nişanlın iyi niyetli olabilir ama ben kızımı bir adamın zorla öpmeye çalıştığını görsem ya da kızım şu adam beni öpüyor anne dese yıkarım ortalığı. Nişanlının başına hayret birşey gelmemiş daha akıllanmadı için umarım şiddet görmek zorunda kalmaz da konuşman yeterli olur

Merhaba hanımlar benim nişanlım çok sevecen tatlı bi adam ve böyle küçük şehirde büyüdüğü için insanı ilişkileri daha mı iyi diyim bilemedim sokaklarında komşu çocuklarını görünce öper sever falan ...Bugün yolda yürürken bi 10-12 yaşlarındaki bi kızı öpmek istedi komşularının kızıymış kız istemedi bu ısrar ediyo gel öpeyim neyin var kız kaçma falan tarzı en sonda kızı yakaladı öptü bıraktı ..bende tabi sert çıkıştım akraban dışında hiç bir çocuğu öpme sarılma gerek Yok küçük çocuk bile olsa öperken izin alınır rahatsız oluyosa ısrar edilmez falan diye sonra ben kim oluyomuşumda ona karışıyormuş kız Tombik çok tatlıymış iyi niyetindenmiş tamam iyi niyetlide ben ilerde benim kızım olsa yabancı bir erkeğin öpmesini istemem dedim o diyo saçmala isteyen sevip öper falan ben mi hatalıyım bilemedim

Çoğunuz hak verdiniz saolun bayanlar uygun dille konuşup bunu halledecem o zaman iyi akşamlar ☺️
kucuk cocuk opulurde kalkipta yabanci 12 yasinda cocuk opulmez sapik mi ne

O kızın ailesinden sopayı yersen aklın başına gelir ne opuyorsun çocuğu üstelik de zorla ! Diye bağırarak söylesen o ona yeterdi.
Konuşursa da artistik yapma kızını zorla opmelerine musade edecek zihniyetdeysen normalse senle isim olmaz dersin

Ne olacaksa olsun. Hiç sağlıklı davranış değil yaptığı.

kocaman kız ister 8 yasında olsun ister bebek baskasının bebegi vocugu öpülmemeli . hala gatrılarım beni öpen pisliği amca diyosun ama sanki neden öper

Ben kucukken ablam abim arkadaslarimiz hepimiz sokaga oyun oynamaya cikardik. Bir abi vardi, surekli bizi opmeye calisirdi ve uzaklasamayanlar o opucuge maruz kalirdi malesef..Yanlis anlasilmasin abi cok iyi biriydi ama cocuklari cok sever operdi. Ne zaman opse yanagimi kac kez yikardim bilmem..bazen kosarak eve girer kapiyi güm diye kapatirdim kizardim. :) sirf o yuzden simdi ben birini opmekten veya beni opmelerinden asiri derecede rahatsiz oluyorum..en tahammul edemedigim sey bu. Benim 4 yasinda yegenim var, seni öpebilir miyim diye soruyorum hayir derse asla opmuyorum..Bence sevgilinize bu ornegi verin.. Sizi de anlayisla karsilayacagini umuyorum.

Mutlaka yazılmıştır hepsine bakamadım ama olayın başka bir boyutu daha var; çocuk eğitimi. Burda anneler ben izinsiz öpmem derken çocuğun yanağı eskiyecek diye söylemiyor. Bu tür zorlamaların normal olduğu algısı oluşur çocukta ve ileride tacize açık hale gelir. Sizin bu konuda bilinçli olduğunuz anlaşılıyor. Ancak nişanlınızın da olayın farklı boyutlarıyla hoş olmadığını anlaması lazım.

Nişanlım küstü kırıldı bana bayanlar daha düşünceli sanırım ...
Bakın ben yurtdisinda yasiyorum eşimde anadolu mentalitesi var, markette kasada sira beklerken bi cocuk sevmek istedi bende hemen dur yapma filan diyince bozuldu. Adam sanki sapik damgasi yemis gibi oldu. Bende izah ettim insanlar birbirlerine tanimasalarda merhaba der ama mesafelidirler koruma amacli cocuklarida ona gore yetisir bizim cocuklar gibi candan gorunmezler filan. Yabanci konussa tepki bile gosterebilirler kucuklukten onlara ogretiliyor. Oyle esimde anladi cunku hassas bir konu. Bazi durumlarda anne babada sicaklik gosterince ortam uygun olunca tabii parmak ucuyla cocugun koluna dokunan konusan oluyor tabii cocukta tepki vermezse, ama ileriye gidilmiyor burda

Merhaba hanımlar benim nişanlım çok sevecen tatlı bi adam ve böyle küçük şehirde büyüdüğü için insanı ilişkileri daha mı iyi diyim bilemedim sokaklarında komşu çocuklarını görünce öper sever falan ...Bugün yolda yürürken bi 10-12 yaşlarındaki bi kızı öpmek istedi komşularının kızıymış kız istemedi bu ısrar ediyo gel öpeyim neyin var kız kaçma falan tarzı en sonda kızı yakaladı öptü bıraktı ..bende tabi sert çıkıştım akraban dışında hiç bir çocuğu öpme sarılma gerek Yok küçük çocuk bile olsa öperken izin alınır rahatsız oluyosa ısrar edilmez falan diye sonra ben kim oluyomuşumda ona karışıyormuş kız Tombik çok tatlıymış iyi niyetindenmiş tamam iyi niyetlide ben ilerde benim kızım olsa yabancı bir erkeğin öpmesini istemem dedim o diyo saçmala isteyen sevip öper falan ben mi hatalıyım bilemedim

Çoğunuz hak verdiniz saolun bayanlar uygun dille konuşup bunu halledecem o zaman iyi akşamlar ☺️

Önüne gelenin çocuğu öpülür mü hiç .kız istememiş böyle bi durumda sevgilinizin ısrarcı tutumu hiç hoş gelmedi kulağıma.

Tamam belki tatlı buldu öpmek istedi ama şöyle bir gerçekte var dışarıdan byle bi davranış çok başka yerlere çekilebilir

Sen haklısın. Nişanlın sıkıyorsa benim kızımı -hele ki o istemiyorken- öpsün. Yanlış anlaşılmasını geçtim, eminim nişanlın iyi niyetli biridir ama hiçbir çocuk istemediğini belli ediyorken böyle fiziksel temasa maruz kalmamalı.

Hayır bu kadın olmakla ilgisi olan bir durum değil. Tamamen algı farkı...
Benim nişanlım da öğretmen çocukların içinde adam ve çocukları çok aşırı aşırı sever. Benim küçücük beş yaşındaki kardeşimi de izinsiz öpmez, öğrencisine de dokunmaz.
Karşıdaki insana saygıdir bu. Ergenliğe belki de girmiş bir çocuğun istemedigini belirtmesine rağmen bu davranış saygı algısını da gösterir.

Bu kesinlikle çok çok hassas davranılması gereken bir konu...

Kusura bakmayın ama nişanlınızı masum bulmadim ben. Bir bayan olarak, sevmek istediğim çocuktan izin istiyorum. İzin vermezse yaklaşmıyorum bile. Çok yakin arkadaşımın oğlunu 2 sene sonra öpebildim çünkü izin vermedi hicbir zaman sarılmama.

Olur da çocuğumu biri zorla öpse ortalığı karıştırırım. Bence nisanlınızın niyetini sorgulayın

Bunda kırılacak bir şey yok. Benim abim büyük kızımı kucağına alıp öperek sevmez. Aynı şekilde eşimde yeğenini aynı şekilde kucağına alıp öperek sevdiğini görmedim. Çocuk bile olsa gereksiz sevgi gösterilerine gerek yok.

Bence kız çocuğunun psikolojisi vs düşünülünce çok daha narin olduğu için ayrı tutuyorum ama valla biri benim oğluma öyle bi şey yapsa gider ağzının payını veririm. Bi daha da kimseyi öpmez. Ne münasebet! Sevgilinizin kafası iyidir inşallah. Zira hiç doğru bir davranış şekli değil bu.

Valla benim nisanlım 12 yaşındaki kızı zorla öpse ben ayrılırım herhalde.Milletçe paranoyak olduk babasına emanet edemiyorum diyen anneler var çünkü ayyuka çıktı bu pedofililer iyice.Bunu her gün bile duya hala elalemin kızları sıkıştırıyosa ben iyi niyet göremem onda.İyi düşünün bence siz tekrar tekrar düşünüp tartın

Back
X