• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk öpmek sarılmak ..nişanlımla kriz

Garip bir durum ve çoookkk yanlış küçük çocuk olsa bir nebze ama ona da karşıyım. Temasa girmemeli.

Çok enteresan. Bişey deseniz ulu orta neden yapim der,demeseniz kendi kendinizi yersiniz. Benim eşimde yolda çocuk görünce illa saçına falan dokunur sever ss pst der. En fazla 5 yaşlarına falan. Ona rağmen rahatsız oluyorum yabancilarla mesafeyi öğrenmeleri lazım dedim haklısın dedi daha dikkatli. Yerinizde olmak istemezdim. Bence bu konuyu ciddi bi görüş farki olarak degerlendirmelisiniz.

Arkadaşım 12 yaş çok büyük yaa..Nekadar yanlış bir hareket.kendimi o kızın yerine koyuyorum beni o yaşlarda sürekli köşeye çekip zorla open adam bende çokta güzel izlenim biraktirmazdi.hatta tesirinde kalırdım travma resmen.Kırılsın..Ciddi kavga sebebi.oda bu kirilmayla beraber bu noktada dikkat etmeyi öğrensin.ne münasebet.hayret yani

Zorla öpmek hiç hoş değil tamam iyi niyetli olabilir ama Çocukların bir sınırı olmalı. Ve bu sınıra en çok Çocukların tanıdıkları kişi önem vermeli. Çocuğun eğitimi için şart bu, çocuk herkese öptürmeye alışsa yarın bigün kötü niyetli birine denk gelebilir nişanlınıza bu şekilde anlatmaya çalışın. Eğer çocuğun çizdiği sınırı kırarsa art niyetli insanların ekmeğine yağ sürmüş olabilir. Çocuğun kız ya da erkek olması önemli değil ama Çocuk durup durup canı istedi diye öpülecek bir oyuncak değil bunu anlaması gerekir, ve istenmeyen her öpücük, sarılma, laf atma tacize giriyor

Kızım 5 yaşında. Biri bu kadar sıkıştırsa,ısrar etse olay çıkarırım. Ben bile izin alıyorum severken,elin adamı yapsa ciddi sorun olur. Niyeti iyidir kötüdür tartışmıyorum bile, bu en basitinden o çocuğun birey oluşuna saygıdır. Ailesine anlatsa bu abi beni zorla öptü diye neler olur hiç düşünmüyormu?
Kesinlikle yanlış yaptığı.

Son düzenleme:
Ben bayan oldugum halde ve cocuklari sevdigim halde opmuyorum. Bebek leri bile opmuyorum. Saclarini oksarim, kucaklarim, sarilirim vs ama opmemeye calisirim rahatsiz olmasinlar diye. O kadar yaygin ki pedofili, cocuklar opulmeyi Normal birsey sanmasin, aman herkes opuyor demesin. Annesi, babasi, nine-dedesi vs opsun yeter. Nisanlin hatali, opup Durmasin cocuklari, baska turlu gostersin sevgisini.

Yoldan geçen biri zorla nişanlını öpse ne hissederdi? Çocuk olmaları iyi ya da kötü her türlü isteğimizi onlar üzerinden gerçekleştirebileceğimiz anlamına gelmiyor.ama bizim toplumumuzda çocuğa saygı yok. Ben artık bu kadar pedofili vakasından sonra toplumda kimsenin bir çocuğa zorla dokunmasını iyi niyetli bulmuyorum. İlla herkes pedofili olduğu için değil, çocuğun karar verme özgürlüğünü hiçe sayarak başka kötü niyetli insanlara karşı sonraki zamanlarda savunmasız bıraktığı için, demek ki zorla öpebilir, zorla dokunabilir algısının çocuğun bilinçaltına yerleşmesine sebebiyet verdiği için.. Öğretmenim ve hepsi benim canım ciğerim. Gözümden sakınırım.onlardan bahsederken gözlerim dolar.Ama karne dağıtırken bile öpmek için izin alırım. Benim hassasiyetle yetiştirdiğim çocuğun bedenine duyduğu saygıyı da kimsenin yıkmasını istemem. Kısacası ÇOCUKTUR RIZASI YOKTUR KONU KAPANMIŞTIR

Kızımı bu tip sıkıştırıp öpen birini görsem solugu karakolda alırım.
Ama önce adamı güzel bir benzetirim, yaygarayı kopartırdım.
Banane onun iyi niyetinden, benim çocugumu sıkıştırıp öpmekte ne demek.

Ha bi de çocuk dediğimiz 12 yaşında. Ben 13 yaşımda liseye başlamıştım bildiğimiz ergendim .Ordan pay biçersem işin içinden hiç çıkamam.

Hımm tabi ki siz haklısınız. Kocaman kızı öpmesi gereksiz. Üstelik kız istemiyor, adam zorluyor. Çocuğun psikolojisine de zarar. İyi niyetine birşey diyemem, fakat bebekler bile öptürmek istemediğini belli edince öpmeyiz. Siz olayı her yönüne değinerek anlatın, anlat inşallah.

Sırf bu yüzden cezaevine girip ceza alanlar var istismar olarak değerlendiriliyor bu tür şeyler hukukta.

Back
X