- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi Lovedreams
Sanki kendimi okudum:) benim kızım 2.5 yaşına kadar salincaga binmedi 2 Aydır biniyor salincaga binmeye başladığında parka götürdüm eve donene kadar 10 dakika boyunca ağladı herkes bize baktı bende bu duruma üzüldüm sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı anlattım hep birazdan gidicez seni markete goturucem falan diye artık hiç aglamiyor 2 3 kere daha böyle aglayabilir sonra yavas yavaş alışır tecrübeyle sabit:))
KK'nün tecrübeli anneleri yine mi bu kadın bebeğiyle ilgili konu açtı demeyin olur mu valla bak sizin gibi tecrübelileri bir arada nerden bulucamda sorular soracağım dimi ama. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
Bu mu derdin demeyin inanılmaz gözüm korktu hatunlar.
Kızım 20 aylık oldu önce ki sene yaz ayında çok küçüktü parka çıkartırdım misal garibim hiç anlamazdı. Şimdi havalar ısınınca dedim çıkarayım kızım eğlensin enerjisi boşalsın. Tecrubesizligimden pişman oldum 2 saate yakın parkta koşturup oynadık havada serinleyince eve gidelim dedim kendini yerlere attı ne yapacağımı şaşırdım insanlar bize bakıyordu çok üzüldüm bu duruma sonuçta ilk defa bu kadar zor duruma düştüm. Eve giden 10 dklık yolda tabiri caizse nefesi kesilene kadar ağladı hiç bir şekilde sakinleşmek bilmedi.
Size sorum bu durum normal mi yani başka hiç bir bebek çocuk aglamiyordu kızım hariç ben mi bir yerde hata yaptım hiç bilmiyorum oynarken çok keyifliydi herşeyi anladığı için ona gitmeden 10 dk önceden kızım birazdan gideceğiz diye defalarca söyledim ama hiç bir işe yaramadı. Bu durum gelip geçici mi yani kızımın bu huyunu ilk defa gördüm hiç böyle ağlamamıştı. Parka gidince insanları rahatsız etmeden nasıl eve dönebiliriz bi yol gösterin bana lütfen tecrübeli anneler.