Çocuk sahibi olmak için katlanmaya değer mi ?

Hanimefendi, keşke o çocuğa sorma şansımız olsa anne babasinin birbirini svmedigi bir eve, evlilige dogmak ister mi???? Bence istemez. Cocuk sahibi olmak icin katlanmaya deger mi sorusundan önce, kendi bencil isteklerim icin boyle bir evlilige cocuk dunyaya getirmeye hakkim var mi sorusunu sormaniz lazim. Sordunuz varsayip ben hayir diyorum.
Ama anne olamayacağım o zaman da

Bekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
Yani bir de bu adamdan çocuk yapmak istiyorsunuz doğru mu okudum ben?

Ben arkadaşlarını davet etmesinde siz yokken plan yapmasında bir mahsur görmedim. Siz yokken arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemiş.
Ama siz kalıyorsunuz diye bozulması tuhaf orası sizin de eviniz arkadaşlarını birlikte ağırlayabilirsiniz. Bu tepkisi çok manasız
Bekâr erkekler çoğu. Evli arkadaşlarını birlikte ağırlıyoruz bekarların içine beni sokmak istemiyor

fikrimi sorarsanız zten bu tam bir bekar hayatı evlilik değilki eş bile değil bence karşınızdaki bebek olayını fazlaca düşünürdüm

Söyleyeceğim belki ağır gelebilir ama sizin kötü birisiniz. Hayvanlara eziyet etmekten zevk alıyorsunuz. Onları şok tabancasıyla, biber gazıyla ve uzaktan ateşlemeyle geçici felç eden taser kullanan birisiniz. Siz hayvanlara bu kadar kin nefret doluyken bir yandan da çocuk sahibi olmaya uğraşıyorsunuz. Bu noktayı iyi düşünün nedenini anlarsınız

aaa dogru bu o yazar. daha bir ay once yine benzer cumleler kuruyordu. boyle kotu insanlarin cocuk yapmasi, cogalmasi yazik gercekten

Söyleyeceğim belki ağır gelebilir ama sizin kötü birisiniz. Hayvanlara eziyet etmekten zevk alıyorsunuz. Onları şok tabancasıyla, biber gazıyla ve uzaktan ateşlemeyle geçici felç eden taser kullanan birisiniz. Siz hayvanlara bu kadar kin nefret doluyken bir yandan da çocuk sahibi olmaya uğraşıyorsunuz. Bu noktayı iyi düşünün nedenini anlarsınız
aa bu üye o üye mi? :işsiz:

Çocuk olunca düzeliyor(muş).
Onun düzelmesi umurumda değil. Çünkü evlilik benim için anlam ifade etmiyor. Ben evlenmeyi hiç istemedim çünkü erkeklere ilgim yok.
Çocuk için evlendim ama o da olmuyor ve zaten bana iyi davransa bile sevmeyeceğim birine katlanmış oluyorum

Hayvanlardan korkmak başka bişey onlara türlü eziyet etmek başka bişey. Bende dokunmaya korkuyorum maalesef(uzulerek söylüyorum ki bu şekilde yetiştirildim ve asamiyorum inşallah asabilirim) Korkuyorum deseniz anlarım ama sizin yaptığınız büyük kotuluk. Yüzünüz güler mi sanıyorsunuz?

Onun düzelmesi umurumda değil. Çünkü evlilik benim için anlam ifade etmiyor. Ben evlenmeyi hiç istemedim çünkü erkeklere ilgim yok.
Çocuk için evlendim ama o da olmuyor ve zaten bana iyi davransa bile sevmeyeceğim birine katlanmış oluyorum
erkeklere ilgim yok derken :işsiz: :işsiz:

Bide kocaniza sormak lazım size nasıl katlanıyor acaba

Benim profilime gelip resmimin altına yazdığı böylede bir insan işte insan dedim ama siz çok şaapmayın

Eklentiler

• Screenshot_20220310-175047_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20220310-175047_Samsung Internet.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 397
Back
X