- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.588
- 158
- 30
- Konu Sahibi Kupecicegi
Niye erkek kıtlığı mi var?Ama anne olamayacağım o zaman da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye erkek kıtlığı mi var?Ama anne olamayacağım o zaman da
Aseksuelim cinsel veya duygusal bağ hissetmiyorum. Cinsellikten rahatsız değilim ama aramam eksikliğini hissetmem. Duygusal bağ zaten duymuyorum kimseye duymadımerkeklere ilgim yok derken![]()
![]()
kendi suratına atalım da ona yapışsın bari.Benim profilime gelip resmimin altına yazdığı böylede bir insan işte insan dedim ama siz çok şaapmayın
iyi bir erkek te olsa farketmiyor aseksuelimNiye erkek kıtlığı mi var?
yuhh üsluba bakar mısınnn.doğma ihtimali olan bebeğin şansı varmış ki hala doğmamış diyeyimmmBenim profilime gelip resmimin altına yazdığı böylede bir insan işte insan dedim ama siz çok şaapmayın
Cocuk dediginiz sey bi esya mi? O cocuk oyle bi baba isteyecek mi mesela? Cocugu yapar basimdan atarim die dusunuyosaniz yaniliyosunuz. Bi omur gobeginizden bagli kalacaksiniz o adama. Hazir cocuk yok bosanin. Piyasada koca olayim baba olayim diye yanan birsuru duzgun adam varBekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
kimseyle duygusal baş kuramıyorsan neden bebek sahibi olmak istiyorsun?duygusal bağa en çok ihtiyacı olan canlılardır bebekler.yedirmekten içirmekten güzel giydirmekten bile çok daha fazla önemliAseksuelim cinsel veya duygusal bağ hissetmiyorum. Cinsellikten rahatsız değilim ama aramam eksikliğini hissetmem. Duygusal bağ zaten duymuyorum kimseye duymadım
Ağlarsa ona da elektrikli alet edavatlarla yaklaşabilir aman dogurmasınkimseyle duygusal baş kuramıyorsan neden bebek sahibi olmak istiyorsun?duygusal bağa en çok ihtiyacı olan canlılardır bebekler.yedirmekten içirmekten güzel giydirmekten bile çok daha fazla önemli
Annem üzülüyor onu mutlu etmek istiyorum. Senin de çocuğun olsun diyorkimseyle duygusal baş kuramıyorsan neden bebek sahibi olmak istiyorsun?duygusal bağa en çok ihtiyacı olan canlılardır bebekler.yedirmekten içirmekten güzel giydirmekten bile çok daha fazla önemli
Allah Allah, rahimle mi sevişiliyor hayret bişey.Bi üye vardı böyle rahmin sadece çocuk doğurmak için olduğunu iddia eden sevişmek istemiyordu siz evlenip adamları ne uğraştırıyorsunuz peki kadında bir tane elle tutulur yanı yok
Hala duruyor silmedim bilerek bide böyle bir kişiyi hala kk da tutuyorlar onu hiç anlamıyorum 2 gün banlanıp geri geliyor hayvanlara böyle eziyet etmeyi düşünen birinin burda olması beni ayrı sinir ediyoranlamadım anne olmaktaki ısrarı...
ne öğretceksiniz çocuğa çirkeflik mi?
Bibibella nın duvarına yazdığınız kalite ortada.
Çocuk öyle bir şey değil yalnız.Onun düzelmesi umurumda değil. Çünkü evlilik benim için anlam ifade etmiyor. Ben evlenmeyi hiç istemedim çünkü erkeklere ilgim yok.
Çocuk için evlendim ama o da olmuyor ve zaten bana iyi davransa bile sevmeyeceğim birine katlanmış oluyorum
Ne kadar tuhaf bir insansınız. Amacınız çocuksa Kıbrıs’tan sperm bankasından alabilirsiniz.Onun düzelmesi umurumda değil. Çünkü evlilik benim için anlam ifade etmiyor. Ben evlenmeyi hiç istemedim çünkü erkeklere ilgim yok.
Çocuk için evlendim ama o da olmuyor ve zaten bana iyi davransa bile sevmeyeceğim birine katlanmış oluyorum
Çocuğa anneniz mi bakacak? İstenmeyen çocuk sevilmiyor, anneniz siz çocuğu kucağınıza alınca birden aşık olacağınızı falan sanmasın. Benim kaynanam 4 çocuğunu da sevmiyor mesela. Genel olarak siz hiçbir canlıyı sevmiyorsunuz zaten, kendiniz de dediniz, fazlasıyla hissiz birisiniz. Hiç gerek yok çocuk mocuk falan. Aman diyim yapmayın.Annem üzülüyor onu mutlu etmek istiyorum. Senin de çocuğun olsun diyor