Çocuk sahibi olmak için katlanmaya değer mi ?

Çocuk öyle bir şey değil yalnız.
Zorunlu durumlarda boşanmak zorunda kalan bekar anneleri bir yana bırakırsak çocuk babaya ihtiyaç duyar ve ona benzer bazı yönleriyle. Sevmediğiniz birine benzeyen bir çocuk doğuracağınıza evlat edinin bari
Ben çocuklara çok bayılmıyorum. Başkasının çocuğuna hiç katlanmam. Ama annemi ağlarken gördüm. Bir de duyguyu tatmak istiyorum. Anne olmayı yani. Bir level daha geçmiş olacağım böyle eksik kalmış hissediyorum

kimseyle duygusal baş kuramıyorsan neden bebek sahibi olmak istiyorsun?duygusal bağa en çok ihtiyacı olan canlılardır bebekler.yedirmekten içirmekten güzel giydirmekten bile çok daha fazla önemli
Büyük ihtimalle ilerde yaşlanınca baksın diyedir böyle kötü zihniyetlerin çocuga bakış açısı tamamen çıkar için oluyor

Söyleyeceğim belki ağır gelebilir ama sizin kötü birisiniz. Hayvanlara eziyet etmekten zevk alıyorsunuz. Onları şok tabancasıyla, biber gazıyla ve uzaktan ateşlemeyle geçici felç eden taser kullanan birisiniz. Siz hayvanlara bu kadar kin nefret doluyken bir yandan da çocuk sahibi olmaya uğraşıyorsunuz. Bu noktayı iyi düşünün nedenini anlarsınız
Konu nedir?

Bekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
İyide çocuk sahibi olmak ?? Kanunen onunda çocuğu olmuş olcak. ?? Yani ne kadar sağlıklı bir durum ve istek?. Ortada aile yok. Eş yok. Yalnız olup çocuk sahibi olsanız dönör veya evlat edinme ( gerçeği aile değilse evlat edinilmiyor sanırım) tamam anlam verilebilir. Ama niye yani. Bunu bir çocuğa neden yapmak istiyorsunuz. Onun seçim şansı yok sizin var?. Bencillik değil mi bu . Bize muhtaç olacak bir çocuğa bu eziyeti yapmak. Yalnız kalın ne var bunda. Sırf annelik güdüsü doyrulacak diye dünyadan bir haber bir canlıya eziyettir bu. Dışarda sokaklarda yüzüne bile bakılmayan binlerce çocuk var. Ona şefkat göstermek bile 5 dkka bu isteğinizi tamamen doyurur. Topluma yazık değil mi?:bicak:En Büyük TÜRKİYE. Bir çocuk alt tarafı diye geçmeyin. Sağlıksız ailede büyüyen çocuklar da bu toplumun bir parçası !. Ve sadece ebeveynler bu konuda söz sahibi olmamalı. Madem biz de toplumun bir parçasıyız veto hakkımı kullanıyorum. Boşanın böyle bir adamdan ve evlilikten de, çocuk falan yapmayın. Sorununuz olsun veya olmasın çocuk yapma konusunda , sağlıksız bir aile yapısı var ise olmaması herkesin yararına. :işsiz:

Annem üzülüyor onu mutlu etmek istiyorum. Senin de çocuğun olsun diyor
Bu nasıl bir mantık çocugu dogurup hediye olarak vermeyeceksiniz ömrünüzün son anına kadar ondan sorumlu olacaksınız böyle birilerini mutlu etmek için çocuk yapılmaz ilerde o çocuga zulüm olur çünkü yeterli sevgiyi verecek bi karakter degilsiniz çok belli bu kadar bencil olmayın sadece kendinizi düşünüyorsunuz

Onun düzelmesi umurumda değil. Çünkü evlilik benim için anlam ifade etmiyor. Ben evlenmeyi hiç istemedim çünkü erkeklere ilgim yok.
Çocuk için evlendim ama o da olmuyor ve zaten bana iyi davransa bile sevmeyeceğim birine katlanmış oluyorum
Allah birşeyleri bilip görüyor ki vermiyor çocuk. Üremeyin lütfen.

Ben çocuklara çok bayılmıyorum. Başkasının çocuğuna hiç katlanmam. Ama annemi ağlarken gördüm. Bir de duyguyu tatmak istiyorum. Anne olmayı yani. Bir level daha geçmiş olacağım böyle eksik kalmış hissediyorum
Umarın anne olamazsın

Ay küfür edesim geliyor sizin yazdıgınız şeyleri okuyunca gerçekten sınavmısınız nasıl Bi mahluksun sen yaa

Şu kafaya bi bakın bu anne olacakmış mış

İlahi adalet tıkır tıkır işliyor
Çocuğa yazık tamam ama büyüyünce böyle ana babadan nasıl bir yetiştin çıkacak yeterince kötü insan var bu genlerinizi aktarmayın nolur.
Sok tabancasını çocuğa kullanmak fln da aklınıza gelir bir sürü iş ne gerek var dimi?

Eşiniz size nasıl katlanıyor diyecektim ama anladım ki katlanamıyor zaten.
Aynen öyle.
Adama eziyet gibi geliyor baksana, gitsin de akradaşları ile vakit geçirsin diye geberiyor adam.
Keşke boşansa.
Neyse gerçekten bunu çok az kişi için dilemişimdir biri de bu üye.
Anne olamaz umarım.
Rabbim nasip etmesin.

Yemin ederim tam küfürlük.
Az buz da değil ha, ağız dolusu.
Şu konudan sonra olacağı varsa da alacağı dualar (beddua) sonucu olmaz. Umarım varsa bir çocuk kısmetinde, çocuğu gerçekten isteyen anne olabilecek kapasitede bir kadının kısmeti olsun.

Şu konudan sonra olacağı varsa da alacağı dualar (beddua) sonucu olmaz. Umarım varsa bir çocuk kısmetinde çocuğu gerçekten isteyen anne olabilecek kapasitede bir kadının kısmeti olsun.
Amin.
Böyle psikopatca düşünen hiç kimse anne olamasa keşke.

Back
X