- 14 Ağustos 2018
- 20.848
- En iyi cevaplar
- 2
- 78.684
- 598
- Konu Sahibi Kupecicegi
Allah kalbine göre veriyor işte minnoşumunBenim profilime gelip resmimin altına yazdığı böylede bir insan işte insan dedim ama siz çok şaapmayın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kalbine göre veriyor işte minnoşumunBenim profilime gelip resmimin altına yazdığı böylede bir insan işte insan dedim ama siz çok şaapmayın
Ne kocası ya.lan bunun gibi biri koca bulmuş ben şu halimle bulamadım ya bana yazıklar olsun :)
Güzel yemekler yiyecek güzel kıyafetler olacak gelecek kaygısı olmayacak para diye bir endişe hissetmeyecek . Evler arabalar araziler bağ evi yazlık Herşey var. Yani yine de kızgın olur mu ?Dediğiniz o kadar mantıksız ki!!! Hele 3-4 yaşına gelene kadar çocuk yemek, gezmek, tozmak mı ister? Aile ilgisi, sevgi, bağlılık ister. Doğarsa ne yapacaksınız eline para sıkıştırıp hadi yine iyisin deyip tatile mi götüreceksiniz
Elinde daha iyi bir seçeneği yoktur onun da, olana kadar talim.Boşasın valla.
Manyak olmasa çekmez bunu :)
Resmen kafa buluyor eserikliGüzel yemekler yiyecek güzel kıyafetler olacak gelecek kaygısı olmayacak para diye bir endişe hissetmeyecek . Evler arabalar araziler bağ evi yazlık Herşey var. Yani yine de kızgın olur mu ?
Sizin var mesela ama ne mutlusunuz ne sakin. Hatta her şeyiniz var ama doyumsuzsunuz. Ee dediğiniz gibi olmuyor demek ki. Örnek A:KüpeçiçeğiGüzel yemekler yiyecek güzel kıyafetler olacak gelecek kaygısı olmayacak para diye bir endişe hissetmeyecek . Evler arabalar araziler bağ evi yazlık Herşey var. Yani yine de kızgın olur mu ?
ozel mesaj atamadim sanaKendisinin hangi eylemi normal ki bu da olsun.
Bunu şikayet etmişlerdi, sonuç çıktı mı ?
S sassyassyy sen etmiştin sanki.
maddiyatı çok iyi aileler bile devamlı çocuklarının peşindeler.sevgi olmadan ilgi olmadan bazı değerler verilmeden çocuk mu yetiştirilirmiş.O sizin kadar sevgisiz bir birey olmayabilir. Para her şeye yetmeyebilir sizin gibi. Nice işi gücü yerinde, istediği yere pat diye gidebilen, istediğini yapabilen insanlar bunalıma girip canına kıyıyor.
sence anladı mı ?maddiyatı çok iyi aileler bile devamlı çocuklarının peşindeler.sevgi olmadan ilgi olmadan bazı değerler verilmeden çocuk mu yetiştirilirmiş.
tabi ki hayırrrsence anladı mı ?![]()
Güzel yemekler yiyecek güzel kıyafetler olacak gelecek kaygısı olmayacak para diye bir endişe hissetmeyecek . Evler arabalar araziler bağ evi yazlık Herşey var. Yani yine de kızgın olur mu ?
Neden kendi yaşadığınız dertlere cuğunuzuda ortak etmek istiyorsunuz? Kolay değil biliyorum ama önce eşinizi düzeltmeye çalışınBekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
Güzel yemekler yiyecek güzel kıyafetler olacak gelecek kaygısı olmayacak para diye bir endişe hissetmeyecek . Evler arabalar araziler bağ evi yazlık Herşey var. Yani yine de kızgın olur mu ?
Bu adamla bir değil üç çocuk yap hemen.Bekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
hayır içinde çocuk sevgisi de yokmuş.doğar doğmaz hemen bakıcı tutacak ne hali varsa görsün diyecek galiba bebeğineOlur. Yüzüne bakmayan adamdan zorla çocuk yapan umutsuz ev kadını anne, gözü dışarda yetişkin olamamış bir baba .. adam ergen gibi yaşıyor, sizce babalık yapacak mı? Her şeyi paraya endeksleyecek zihniyetteyseniz zaten çocuk falan yapmayın. Pazardan armut almıyorsunuz insan evladı yetiştiriyorsunuz, çocuğun güzel bir ailede, kendisini seven sorumluluk sahibi bir babayla yetişme şansı yok. İte kaka sürdürülen bir evliliğe gelmeyi hangi çocuk ister? Sizin aile anlayışınız para aşağı para yukarıysa hiç hiç bu işe girmeyin.
Değiştir şu kullanıcı adını yavResmen kafa buluyor eserikli![]()