Çocuk sahibi olmak için katlanmaya değer mi ?

Tavsiye değil ya demek istediğim hani insan hayvan edinirya normalde eğitir, bu kadın söz konusuyken hayvan insan edinecek eğitecek terbiye edecek….hayvandan daha aşağısın demek istedim
Böyle vicdan yoksunlarina hayvan kelimesi bile yakışmıyor ağzı dili olmayan yeryüzü meleklerinin tırnağı bile olamazlar böylelerine söylenecek kelime bile yok maalesef 😞😞

Böyle bir adamdan çocuk yapmaktansa sperm bankasından çocuk yapmayı yeğlerim 😡

ayy çıldıracağım herkes böyle bir adamdan çocuk yapma demiş.asıl böyle bir kadın çocuk yapmasın demelilerdi :KK12:

Çok acaip bir evlilik gerçekten. Adam zaten laylaylom evlenmekte gözü falan yok eyvallah da, göz göre göre konu sahibesi gibi hasta biriyle nasıl evlenmiş? Yukarda da yazdım konu sahibesinin sosyopat olduğnu düşünüyorum, bir kez belgesellerini izlemiştim yanlarında durmayı geçtim ekrandan bakınca bu insanlarda ters giden bir şeyler olduğunu anlıyorsun... 5 dk zor izlemiştim :KK51:Böyle biriyle nasıl aynı evde yaşanır?? Adamın bu evliliği yapma ve sürdürme motivasyonu nedir??!

Sanki kendisi sevgi pitircigi :)
Yahu bu kadın psikopst, hayvanlara eziyet etmekten zevk alıyor.
Elektro şok
Demir bilyeli tabanca alıp köpeklere sıkmak istiyor

Neyse çok şükür cocuğu olması zormuş buna şükür diyeceğim aklıma gelmezdi

Ben çocuklara çok bayılmıyorum. Başkasının çocuğuna hiç katlanmam. Ama annemi ağlarken gördüm. Bir de duyguyu tatmak istiyorum. Anne olmayı yani. Bir level daha geçmiş olacağım böyle eksik kalmış hissediyorum
Ama kafamız nası guzel 😆

Böyle bir evlilikten çocuk sahibi olup neden o çocuğunda hayatını karartmaya çalışıyosunuz?
Bencillik bu yaptığınız.

Sadece kendinizi ve ailenizi düşünerek çocuk sahibi olma fikri çok kötü. O çocuğa hiç mi acımıyorsunuz? Sizin gördüğünüz kötü muameleyi daha o çocuk karnınızda iken görmeye başlayacak. Kırgın solgun umutsuz sevgisiz bir insan mı yetiştirmek istiyorsunuz bile bile…. Doğru adam olmadığını düşünerek bir çocuk sahibi olmak çok büyük haksızlık

Back
X