Çocuk sahibi olmak için katlanmaya değer mi ?

Konuları açılmıyor o yüzden bakamadım.
Köpeklerden ben de korkuyorum ama zarar vermek aklımın ucuna dahi gelmemişti.
Bir de hamile bir kadına inşallah cocugunuzu köpek parçalar da anlarsınız diye beddua etmiş bir akli evveldir kendileri

Çocuklari severim çok ilgilenirim diyor
Neyse dinleyecekseniz gerçekten yararınıza bir yorum yapacağım

1-) öncelikle kocanız heralde sizinle imkanlarınız için evlenmiş, sizi sevmiyor gidince bayram ediyor . Böyle bir adamı baba yapmayın, mal mülk Tabiki önemsiz değil ama tek başına cocuk büyütmek kolay değil kolay olsa tanrı herkesi bir anadan bir babadan oluşturmazdı.

2-) sizi sevmemesi demek sizin sevilesi bir insan olduğunuz anlamına gelmiyor. Bundan ayrılın ve gerçekten sizi seven biriyle olun.

Mükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.
Allahım annem konuşuyor galiba.
O iş öyle değil maalesef, sevgisiz büyüyen çocukların ne acılar çektiğini bilme imkanınız yok. Her şey maddiyat değil, hatta maddiyat hiçbir şey değil. Sevilen bir çocuk fakir bir evde de mutlu bir çocukluk geçirir. Sevilmeyen bir çocuğu ipeklere de sarsanız o çocukluk mutsuz bir çocukluktur. Ben hep mutsuz bir çocuktum 39 yaşındayım iki evladım var hala yaralarımı sarmaya çalışıyorum. Kusura bakmayın ama çok bencilsiniz. Egonuz için sevmeyeceğiniz bir çocuğa sahip olmak istiyorsunuz. Çocuğunuz olursa size "sevmeyecektin madem neden doğurdun, keşke doğurmasaydın" diyecek. Tabi siz bu cümlenin içinde nasıl bir acı olduğunu asla anlayamazsınız.

Sizden korkulur ya nasıl anladınız aynı kişiler olduğunu?
İfsa etti kendisini çünkü.
Neyse mesele bu da değil.
İfadeye çağrıldı paşa paşa gitti.
Hatta bana bir şey yapamazsınız dediği üye onu bir güzel karakola aldirtti ahdbsbsb
Titreyen titreye ifade verdi ;)

Allahım annem konuşuyor galiba.
O iş öyle değil maalesef, sevgisiz büyüyen çocukların ne acılar çektiğini bilme imkanınız yok. Her şey maddiyat değil, hatta maddiyat hiçbir şey değil. Sevilen bir çocuk fakir bir evde de mutlu bir çocukluk geçirir. Sevilmeyen bir çocuğu ipeklere de sarsanız o çocukluk mutsuz bir çocukluktur. Ben hep mutsuz bir çocuktum 39 yaşındayım iki evladım var hala yaralarımı sarmaya çalışıyorum. Kusura bakmayın ama çok bencilsiniz. Egonuz için sevmeyeceğiniz bir çocuğa sahip olmak istiyorsunuz. Çocuğunuz olursa size "sevmeyecektin madem neden doğurdun, keşke doğurmasaydın" diyecek. Tabi siz bu cümlenin içinde nasıl bir acı olduğunu asla anlayamazsınız.
Ama siz yine de dogmaktan şikayetçi misiniz? Ailenize kızıyor musunuz doğurdukları için. Samimi fikrinizi merak ediyorum.

Hatta bana bir şey yapamazsınız dediği üye onu bir güzel karakola aldirtti ahdbsbsb
Titreyen titreye ifade verdi ;)
Tahmin edeyim doktor olan üyemiz mi aldırttı? :D

Titreyen titreye ifade verdi :KK66:

Ya sonrasını bana anlatın nolur günlerce uyuyamamistim

Güzel yemekler yiyecek güzel kıyafetler olacak gelecek kaygısı olmayacak para diye bir endişe hissetmeyecek . Evler arabalar araziler bağ evi yazlık Herşey var. Yani yine de kızgın olur mu ?
Peki yaptın diyelim bunların garantisi var mı hepsini bir anda kaybedersin maddiyat geçici birşey, çocuk sevgi ister ilgi ister 15 aylık oglum akşama kadar her istedigi olsun herşeyi yese bile akşam olunca babasından öpücük almadan uyumak istemiyor ben uyumadan onu öpmesem yatmıyor.. sevgi her canlının en büyük ihtiyacıdır ama sen bunu anlayacak degilsin işte, en mutlu oldugu anda bile yanında baba ister anne ister çocuk. ben gözlemliyorum oyunun ortasında bile baba sayıklıyor en mutlu anında bile babasının yanında olamadıgının farkında. her akşam beraber oynarlar babasının eve geldiginde hepimizin bir arada oldugunda ki hali ile gün ikimizin oldugu hal arasında bile birçok fark var.sevgi göstermeden sadece sulanan çiçek bile çok yaşamayıp çiçek açmadan soluyor seversen ilgi gösterirsen çiçek açıyor sen bi insandan bahsediyorsun öyle parayı cebine koy tamam degil işte ben öyle Bi mantıkta büyüdüm herşey vardı sevgi çok azdı ve hep mutsuzdum

Ama siz yine de dogmaktan şikayetçi misiniz? Ailenize kızıyor musunuz doğurdukları için. Samimi fikrinizi merak ediyorum.
Samimi fikrim senin gibilerin toplumdan soyutlanmasi gerektiği.Ayrica kocan ohhh iyi yapıyormuş sana ..Rabbim ne güzel hakettiginizi vermis

Bu forumda sizden başka hiçbir üyeye nefret duygusu taşımıyorum. O kadar sevindim ki çocuk sahibi olamamanıza. İçim eriye eriye ohhhhh dedim.

Ayrica kesinlikle ağır şekilde hastasınız. Saygınız yok, muhakeme yeteneğiniz yok, duygunuz yok, sırf anne olmak icin hamile kalmaya çabalıyorsunuz, sevmeyeceginiz bir çocuğa sahip olmak istiyorsunuz, hayvan sevginiz bile yok, onu geçtim zarar verme hayali kuruyorsunuz, kalbiniz kömürden kara...

Kim bilir şimdiye kadar kaç hayvana bile bile zarar verdiniz? Ahları kalkmasın üstünüzden. Hiç anne olamayın dilerim ki.

Ya bu üyenin hususi olarak insanları sinir etmeye yönelik böyle yazdığını, kışkırtmaktan zevk aldığını düşünüyorum. Hayvanlar ve çocuklar konuları hassas, doğruları net konular. Hayvanlar konusunda da çıkıp kimse "Oh iyi olur vurun hepsini tabancayla" demeyecekti, bunda da "Doğur doğur tabii" demeyecekti. Hususi yapıyor ya.

Back
X