- 30 Aralık 2009
- 23.555
- 93.873
- 1.123
- Konu Sahibi Kupecicegi
Sen kim dog ulan demişlerNasıl ağlatmışlar, anlatır mısın?![]()

O da aaa bana nasıl köpek dersiniz zaten sevmiyorum diyerek icerlemis.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kim dog ulan demişlerNasıl ağlatmışlar, anlatır mısın?![]()
Nasıl ağlatmışlar, anlatır mısın?![]()
O kadar mutsuz ve bol beleş ki .Ya bu üyenin hususi olarak insanları sinir etmeye yönelik böyle yazdığını kışkırtmaktan zevk aldığını düşünüyorum. Hayvanlar ve çocuklar konuları hassas, doğruları net konular. Hayvanlar konusunda da çıkıp kimse "Oh iyi olur vurun hepsini tabancayla" demeyecekti, bunda da "Doğur doğur tabii" demeyecekti. Hususi yapıyor ya.
Mükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.
Para mal mülk sizin psikolojinizin bozuk olmasına, kalbinizin kararmasına engel olmamış.Güzel yemekler yiyecek güzel kıyafetler olacak gelecek kaygısı olmayacak para diye bir endişe hissetmeyecek . Evler arabalar araziler bağ evi yazlık Herşey var. Yani yine de kızgın olur mu ?
Hususi yapıyor belki ama kara bir ruhu olduğu gerçeğini değiştirmez bu. İnsan insana çocuğunu köpek parçalar inşallah anlarsın demez, vebalinden korkar. Çok korkunç biri, inanılmaz korkunç.Ya bu üyenin hususi olarak insanları sinir etmeye yönelik böyle davrandığını, kışkırtmaktan zevk aldığını düşünüyorum. Hayvanlar ve çocuklar konuları hassas, doğruları net konular. Hayvanlar konusunda da çıkıp kimse "Oh iyi olur vurun hepsini tabancayla" demeyecekti, bunda da "Doğur doğur tabii" demeyecekti. Hususi yapıyor ya.
Valla onu parçalar umarim.Hususi yapıyor belki ama kara bir ruhu olduğu gerçeğini değiştirmez bu. İnsan insana çocuğunu köpek parçalar inşallah anlarsın demez, vebalinden korkar. Çok korkunç biri, inanılmaz korkunç.
Evet, keşke doğurmasalardı. Ben kendime mutlu bir hayat kurmak için çok çabaladım ama o eksikliğin yarası asla kapanmıyor. Gerçekten sevme konusunda tereddütünüz varsa, istemiyorsanız. Sadece maddi ihtiyaçlarını karşılayıp duygularını sevgi ihtiyacını görmezden gelecekseniz, sevgiyle sarılmayacaksanız lütfen doğurmayın. Ben ilk reglimi olduğumda anneme söyleyip ağlayarak ona sarıldım, o bana sarılıp sakin ol bile demedi. Bunu bile hala hatırlayınca gözlerim doluyor. Böyle binlerce anım var benim. Sevememe ihtimaliniz bile varsa lütfen anne olmayın.Ama siz yine de dogmaktan şikayetçi misiniz? Ailenize kızıyor musunuz doğurdukları için. Samimi fikrinizi merak ediyorum.
Bu neyin kafası yaMükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.
İddia ettiği gibi duygusal bağ geliştiremiyorsa, sevgi duyumsayamıyorsa, ottan beterdir durumu.O kadar mutsuz ve bol beleş ki .
Artık kocası hangi arkadaşını eve aldıysa hırsını burada çıkarmaya gelmiş :)
Bu konularda insanları kışkırtmaktan zevk alan birinin, iyi ve sağlıklı olduğunu kimse iddia edemez herhalde. Birine "Çocuğunu köpek parçalasın" diyene kadar zaten, açtığı konular sıkıntılı.Hususi yapıyor belki ama kara bir ruhu olduğu gerçeğini değiştirmez bu. İnsan insana çocuğunu köpek parçalar inşallah anlarsın demez, vebalinden korkar. Çok korkunç biri, inanılmaz korkunç.
O zaman evlatlık edinin bayan. Çünkü cocuk seksle yapilan bir sey genelde. Hakkinizda yazilanlara bakilirsa size evlatlik da verilmemeli gerci Neyse ilahi adaletiyi bir erkek te olsa farketmiyor aseksuelim
Kafası böyle bunun. Hakarete başladı mı?Resmen kafa buluyor eserikli![]()
Oha oha egoya bak. Aggsgdhdhr hic gulecegim yoktuMükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.
İnsanlık görevini yaptı ceyceysence anladı mı ?![]()
Bi miktar incinmişSen kim dog ulan demişler
O da aaa bana nasıl köpek dersiniz zaten sevmiyorum diyerek icerlemis.
hahahahaha tam tam bunu yazacaktım ki siz yazmışsınız benden cok yaşayın :)))lan bunun gibi biri koca bulmuş ben şu halimle bulamadım ya bana yazıklar olsun :)
Nasıl yani ? Bunu bir de burada alenen mi ifade ettiBir de hamile bir kadına inşallah cocugunuzu köpek parçalar da anlarsınız diye beddua etmiş bir akli evveldir kendileri