Çocuk sahibi olmak için katlanmaya değer mi ?

Ya bu üyenin hususi olarak insanları sinir etmeye yönelik böyle yazdığını kışkırtmaktan zevk aldığını düşünüyorum. Hayvanlar ve çocuklar konuları hassas, doğruları net konular. Hayvanlar konusunda da çıkıp kimse "Oh iyi olur vurun hepsini tabancayla" demeyecekti, bunda da "Doğur doğur tabii" demeyecekti. Hususi yapıyor ya.
O kadar mutsuz ve bol beleş ki .
Artık kocası hangi arkadaşını eve aldıysa hırsını burada çıkarmaya gelmiş :)

Mükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.

Güzel yemekler yiyecek güzel kıyafetler olacak gelecek kaygısı olmayacak para diye bir endişe hissetmeyecek . Evler arabalar araziler bağ evi yazlık Herşey var. Yani yine de kızgın olur mu ?
Para mal mülk sizin psikolojinizin bozuk olmasına, kalbinizin kararmasına engel olmamış.
O saydıklarınızın bir faydası olsaydı size olurdu değil mi?
Sizin elinizde büyüyen çocuğun her yanı para olsa ne olur, koruması mümkün mü kendiniz sizden.
Zaten olmuyormuş, varmış bir hayır olmamasında. Umarım öyle de devam eder.

Ya bu üyenin hususi olarak insanları sinir etmeye yönelik böyle davrandığını, kışkırtmaktan zevk aldığını düşünüyorum. Hayvanlar ve çocuklar konuları hassas, doğruları net konular. Hayvanlar konusunda da çıkıp kimse "Oh iyi olur vurun hepsini tabancayla" demeyecekti, bunda da "Doğur doğur tabii" demeyecekti. Hususi yapıyor ya.
Hususi yapıyor belki ama kara bir ruhu olduğu gerçeğini değiştirmez bu. İnsan insana çocuğunu köpek parçalar inşallah anlarsın demez, vebalinden korkar. Çok korkunç biri, inanılmaz korkunç.

Ama siz yine de dogmaktan şikayetçi misiniz? Ailenize kızıyor musunuz doğurdukları için. Samimi fikrinizi merak ediyorum.
Evet, keşke doğurmasalardı. Ben kendime mutlu bir hayat kurmak için çok çabaladım ama o eksikliğin yarası asla kapanmıyor. Gerçekten sevme konusunda tereddütünüz varsa, istemiyorsanız. Sadece maddi ihtiyaçlarını karşılayıp duygularını sevgi ihtiyacını görmezden gelecekseniz, sevgiyle sarılmayacaksanız lütfen doğurmayın. Ben ilk reglimi olduğumda anneme söyleyip ağlayarak ona sarıldım, o bana sarılıp sakin ol bile demedi. Bunu bile hala hatırlayınca gözlerim doluyor. Böyle binlerce anım var benim. Sevememe ihtimaliniz bile varsa lütfen anne olmayın.

Mükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.
Bu neyin kafası ya
Anne baba olmayı ne zannediyorsunuz siz? Zengin olmak hiçbir boka yaramıyor
Sevgi olmadıktan sonra.

O koca sana az bile yapıyor, ben olsam suratına bakmam senin.
Kalbinin ekmeğini ye umarım
sana zaten başka şey söylemeye gerek yok
Olur da gerçekleşirse daha bela aranmana gerek kalmaz.
Sevgisiz, ruhsuz :işsiz:

O kadar mutsuz ve bol beleş ki .
Artık kocası hangi arkadaşını eve aldıysa hırsını burada çıkarmaya gelmiş :)
İddia ettiği gibi duygusal bağ geliştiremiyorsa, sevgi duyumsayamıyorsa, ottan beterdir durumu.

Hususi yapıyor belki ama kara bir ruhu olduğu gerçeğini değiştirmez bu. İnsan insana çocuğunu köpek parçalar inşallah anlarsın demez, vebalinden korkar. Çok korkunç biri, inanılmaz korkunç.
Bu konularda insanları kışkırtmaktan zevk alan birinin, iyi ve sağlıklı olduğunu kimse iddia edemez herhalde. Birine "Çocuğunu köpek parçalasın" diyene kadar zaten, açtığı konular sıkıntılı.

Oha oha egoya bak. Aggsgdhdhr hic gulecegim yoktu

lan bunun gibi biri koca bulmuş ben şu halimle bulamadım ya bana yazıklar olsun :)
hahahahaha tam tam bunu yazacaktım ki siz yazmışsınız benden cok yaşayın :)))

evet ya bu erkekler cıdden ne ıstıyorlar ? bu kadar duygudan yoksun kendini bile sevmeyen bir kadınla evlenmiş mesela erkek.. nasıl oluyor bu sevilme işleri ben şu koca hayatımda anlayamadım gitti..

Eski konuyu okudum, cinlerim tepeme geldi.

O dönemde ekşisözlük dışında ciddi bir ifşalanma oldu mu? İnstagramda falan paylaşan çıktı mı?

Back
X