- 28 Mart 2020
- 21.388
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.969
- 598
- Konu Sahibi Kupecicegi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçek anlamda çocuk sahibi olmak istiyor çünkü sitenin bu bölümlerinde yazıyor çoğunluklaYa bu üyenin hususi olarak insanları sinir etmeye yönelik böyle yazdığını, kışkırtmaktan zevk aldığını düşünüyorum. Hayvanlar ve çocuklar konuları hassas, doğruları net konular. Hayvanlar konusunda da çıkıp kimse "Oh iyi olur vurun hepsini tabancayla" demeyecekti, bunda da "Doğur doğur tabii" demeyecekti. Hususi yapıyor ya.
Bunun bulduğu kocayı bulmak ister miydiniz cidden?lan bunun gibi biri koca bulmuş ben şu halimle bulamadım ya bana yazıklar olsun :)
Evine bir koltuk takimi bile seçmeye hakkı yokmuş. Eski konulari okudum, orada bir üye yazmış. Böyle koca olacağına bekar kalsin herkes.lan bunun gibi biri koca bulmuş ben şu halimle bulamadım ya bana yazıklar olsun :)
Değil gerçek. Bizzat evinden alındı ifade içinKonu sahibi de yazdıkları da fake bence. Canı sıkılan bi ergen olabilir. Kimsenin hem kötü olup hem de kötülüğünü bu kadar normalmis gibi rahatca ifade edeceğini sanmiyorum ya
Evinize gelmek için izin mi alacaksınız?Bekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
Ben neredeydim bütün bunlar olurken?Değil gerçek. Bizzat evinden alındı ifade için
Bu konuda bilgim yok ben konu çerçevesinde yorum yaptım önceki konularını bilmem. Kaldı ki sonraki cevaplarında çocuk sevgisiyle evlat bekleyen biri olmadığı anlaşıldı dolayısıyla evlat edinme tavsiyem yersiz oldu.Üyeler : konu sahibinin önceki konularında ; hayvanlara eziyet ettiğini anlattığını yazmışlar.
Hayvana merhameti olmayan insan evlat mı edinsin ?
Toplum huzuru ve sağlığı için bu zihniyetteki insanlara ceza verilmesi , ve toplumdan uzaklaştırılması sağlansa keşke.
ama nasıl olurrrrr?hani ultra zengindiiiii.ultra zenginlerin evlerinde koltuk seçme hakkı yokmuymuşşş?bu beni üzdüüüEvine bir koltuk takimi bile seçmeye hakkı yokmuş. Eski konulari okudum, orada bir üye yazmış. Böyle koca olacağına bekar kalsin herkes.![]()
hahahahaha tam tam bunu yazacaktım ki siz yazmışsınız benden cok yaşayın :)))
evet ya bu erkekler cıdden ne ıstıyorlar ? bu kadar duygudan yoksun kendini bile sevmeyen bir kadınla evlenmiş mesela erkek.. nasıl oluyor bu sevilme işleri ben şu koca hayatımda anlayamadım gitti..
Bir kaç konu var aslında. İlk üyeliğinde suç duyurusunda bulunuldu ve evinden aldırdı. Sonra başka konuda beddualar hakaretler etti. O da yetmedi bininin peofilinde kadına ağıza alınmayacak şeyler yazdıBen neredeydim bütün bunlar olurken?Bu anlik haberler kimin duvarinda verildi? Biraz okuyayım da keyifleneyim.
![]()
Arkadaşlarıma mahçup oluyorum kararının arkasında dur diyorEvinize gelmek için izin mi alacaksınız?
Aileniz haklı. Herkes evinde durmalı
Ben neredeydim bütün bunlar olurken?Bu anlik haberler kimin duvarinda verildi? Biraz okuyayım da keyifleneyim.
![]()
Araba istiyordu, gecenin bir vakti evine giderken köpek saldırısına uğramaktan korktuğu için, kocası izin vermiyordu. O da çareyi köpekleri geçici felç edecek aletler kullanmakta bulmuştu.Evine bir koltuk takimi bile seçmeye hakkı yokmuş. Eski konulari okudum, orada bir üye yazmış. Böyle koca olacağına bekar kalsin herkes.![]()
Canim surekli yasadigi evine seçmez de bağ evine seçer nolacak kiskanma hemenama nasıl olurrrrr?hani ultra zengindiiiii.ultra zenginlerin evlerinde koltuk seçme hakkı yokmuymuşşş?bu beni üzdüüü![]()
Kahroldum buna yetisemedigim icin.Asıl ben nerdeydim insan etiketler be vicdansızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu bebeği kesin yapacaksınız yani öyle mi?cinsiyeti farkeder mi peki sevip sevmemeniz konusunda?Arkadaşlarıma mahçup oluyorum kararının arkasında dur diyor![]()
Evinden alınmasını yönetimden mi öğrendiniz forumca, yoksa şikayetçi olan arkadaslar mi süreci anlattilar?Bir kaç konu var aslında. İlk üyeliğinde suç duyurusunda bulunuldu ve evinden aldırdı. Sonra başka konuda beddualar hakaretler etti. O da yetmedi bininin peofilinde kadına ağıza alınmayacak şeyler yazdı
Bir sefer için yapsa sıkıntı değil ama sürekli buna maruz kalmak istemezdim.Arkadaşlarıma mahçup oluyorum kararının arkasında dur diyor![]()
büyük köpeklerden ben de çok korkuyorum ama yüzyıl düşünsem aklıma gelmezdi onları etkisiz hale getirecek aletler almak.hele hamile kadına senin bebeğini köpek parçalasın diye bedduası yok mu evlerden ırakkkAraba istiyordu, gecenin bir vakti evine giderken köpek saldırısına uğramaktan korktuğu için, kocası izin vermiyordu. O da çareyi köpekleri geçici felç edecek aletler kullanmakta bulmuştu.