Çocuk sahibi olmak için katlanmaya değer mi ?

büyük köpeklerden ben de çok korkuyorum ama yüzyıl düşünsem aklıma gelmezdi onları etkisiz hale getirecek aletler almak.hele hamile kadına senin bebeğini köpek parçalasın diye bedduası yok mu evlerden ırakkk
Önce kocaya sesini çıkarsın kendisi, kendi evine bile koca izniyle girip çıkıyor, köpekler kolay iş.

Bir kaç konu var aslında. İlk üyeliğinde suç duyurusunda bulunuldu ve evinden aldırdı. Sonra başka konuda beddualar hakaretler etti. O da yetmedi bininin peofilinde kadına ağıza alınmayacak şeyler yazdı
Kanka böyle durumlarda iki etiket yapın da gelelim yauwwww

Yorumları okumadan yazıyorum.
İlk olarak evliliğin zaten zor giderken birde çocuk neden?
İkincisi çocuk dediğin ağır sorumluluk ister öyle dışarıdan sevmek gibi değil. İlk olarak maddi yükü var bezi emmezse maması kıyafeti beşiği arabası kangurusu...... Daha sonra manevi yük olarak sen bebeğe bakarken ev temizliği yemek kişisel bakım v.s. bunların hepsine ara vermen gerekecek. Devamı olarka bebekle zırt pırt dışarı çıkamayacaksin çünkü onun kendine özgü uyku düzeni olacak, ona uymazsan bebeğin ağlama krizlerine gircek.l v.b..
Hadi bir de kolik olursa hop 10dk da bir ağlama krizi.
Sakin oldu diyelimki bunun gece 2 saatte bir kalkıp emzirmesi olacak o doğum açılarıyla beraber.

Bunların hepsi olurken zaten bedenen yorgun bitkin olan sen en azından psikolojik destek görmek isteyeceksin. Şuan sen baska yerde kalmadığında ki bunu istemesi de çok entrasan... bunda bile sana böyle tiriplenen bağıran bir insandan bir destek göreceğini hiç dusunmuyorum.

Böyle bir evliliğim olsa çocuk yapmadan önce evliliği düzeltmeye çalışırım. Çünkü şuan o çapraz giderken araya başka tarafa gidecek bir yol daha acmazdim.

Bugün bile bir sokak köpeği 2 km peşimden geldi
Arkadaşlık ettik birbirimize
Felç etmek nedir konu sahibi😔

Güzel yemekler yiyecek güzel kıyafetler olacak gelecek kaygısı olmayacak para diye bir endişe hissetmeyecek . Evler arabalar araziler bağ evi yazlık Herşey var. Yani yine de kızgın olur mu ?
E siz böyle düşünüyorsanız mutsuz olduğunuz mevzu ne çok merak ettim?
Eşiniz o kadar zenginse küçük bir ev dayasın döşesin. Arkadaşları geleceği vakit oraya geçer güzel yemeklerinizi yer, gelecek kaygısı olmadan yaşarsınız👍
Adamın suçu neki? ben anlayamadım ?
Birbirinizin ruh eşisiniz sonuçta 😁

E siz böyle düşünüyorsanız mutsuz olduğunuz mevzu ne çok merak ettim?
Eşiniz o kadar zenginse küçük bir ev dayasın döşesin. Arkadaşları geleceği vakit oraya geçer güzel yemeklerinizi yer, gelecek kaygısı olmadan yaşarsınız👍
Adamın suçu neki? ben anlayamadım ?
Birbirinizin ruh eşisiniz sonuçta 😁
Evine koltuk takımı dahi sectirmiyor kocası ne zengini yahu abdbabs

Evine koltuk takımı dahi sectirmiyor kocası ne zengini yahu abdbabs
Anladımda çocuğu çok şanslı olacakmışya, herşey varmışya, gelecek kaygısı olmazmışya 🙈
Yani bu kafadaki bi insanında eşinden şikayet etmemesi gerekir bana göre.
Sonuç olarak parası için evlenmiş.
Katlanacak o halde ne diyim.
Ortada bir sorun göremedim şahsen 😆

Ben çocuklara çok bayılmıyorum. Başkasının çocuğuna hiç katlanmam. Ama annemi ağlarken gördüm. Bir de duyguyu tatmak istiyorum. Anne olmayı yani. Bir level daha geçmiş olacağım böyle eksik kalmış hissediyorum
Neyseki annenizle duygusal bir bağınız varmış 🤔

Ama anne olamayacağım o zaman da

Bu kafayla çocuk istiyorsun da o çocuğa ne verebileceksin eğitim öğretim yetiştirme olarak

Şayet senin cahilliğin diz boyu

Olsun da nasıl olursa olsun dimi ,sizin kadar bencil eğitimsiz insanlar da anne olmasın ya ,hatta keşke annelik ehliyeti olsa

Bekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
O doğacak çocuğa yazık etme bacım

Back
X