Çocuk sahibi olmak için katlanmaya değer mi ?

Zaten olay olalı çok oldu eski üyeliğiyle, seni alintiladım ama genel sormak istedim bende okurken sanki inanılmiyor gibi görünüyor ondan 😘
Yo ben inanıyorum. Senin profiline yazdigini da gördüm, kopek konusunda bla bla diye bir yorumu daha var, orada da gamzelihallerin kendisi oldugunu kabul etmis.

Bekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
Eşiniz evli olduğunun farkında değil galiba böyle birinden cocuk yapmanız ne kadar doğru olur bilemedim

neden ki . Kızma da baska adam yok mu cocuk ıcın katlanıyorum lafını dogmus cocuk ıcın cok duydum da planlanan cocuk ıcın hıc duymadım. Genlerı cok mu guzel? Cok yakısıklı zekı falan? Neden ılla ondan yapmalıymıssınn ki 🤔🤔
Bu saatten sonra kimi bulup evleneceğim ki

Peki kendinizle bu kadar zıt biriyle nasıl ve neden evlendiniz ?

Ne paylaşımı oldu da aranızda evliliğe karar verdiniz ?

Çocuk sahibi olacaksınız sonra ne olacak o çocuk siz ayrılınca ?

Bunu hiç düşündünüz mü ?

O doktor nicki ile hitap etmek kolay oluyordu. Simdi led bir vele distiri diye mi hitap etcez:KK70: yoksa yalnizca led mi dicez:KK53:
Ben bunu daha çok sevdim
Hemen zihnimde dil esvuayyini murra murraa
İl esvuayyeni murraaaaaaaa diye bişey çalıyor
Cidden 😅

Ya başkasını bulamazsam. O endişe veriyor
Bence siz mutluluğu bulun eşiniz-başkası veya yalnız. Mutlu olmadıktan sonra hep yalnızsınız zaten, şu anda olduğu gibi. Psikologla görüşseniz iyi olur sanki, bilinçaltınızın gün yüzüne çıkması lazım

Bunu hiç düşündünüz mü ?
Görücü usulü. Pek görüşmemiştik. Ayrılsak ta ilgilenir sanırım

Bu konuda bilgim yok ben konu çerçevesinde yorum yaptım önceki konularını bilmem. Kaldı ki sonraki cevaplarında çocuk sevgisiyle evlat bekleyen biri olmadığı anlaşıldı dolayısıyla evlat edinme tavsiyem yersiz oldu.

Diğer mesajları görmediğinizi düşünerek yazdım bende. Sizin iyi niyetinizden kuşku duymadım.

Benim profilime gelip resmimin altına yazdığı böylede bir insan işte insan dedim ama siz çok şaapmayın
Bir de mermad denilen kifayetsiz vardı, sana bu şekilde sataşan. Hepsi sevgisiz, hepsi ruh hastası kişilikler.

konu sahibinin tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorum
hayvanlarla ilgili vahşet içeren davranışlarını da okumuştum şimdide dünyaya getirmeyi hayal ettiği can için enteresan görüşleri var
sürekli hakaret etmesi sinirlerinin bozuk olması da bonusu
devlet keşke alsa hastaneye falan yatırsa :(

Bunu hiç düşündünüz mü ?
Şimdiye kadar kimseyle duygusal bağ kurmamış, hisleri yokmuş, çocukları sevmezmiş, başkasının çocuğuna hele asla katlanamazmış, aseksüelmiş, sex yapmasada olurmuş, annesi üzüldüğü için çocuk sahibi olmak istiyormuş, level atlatacakmış çocuk olursa 🤣
Çocuğa sevgi veremese dahi kocası çok zengin olduğu için çocuk çok mutlu olurmuş, gelecek kaygısı olmazmış🤣
Hayvanlardanda korkuyormuş, nefret ediyormuş, yaşıda geçiyormuş boşanırsa koca bulamayabilirmiş 🤣 bulsada zengin olmayabilirmiş 😆

Back
X