- 16 Haziran 2011
- 16.177
- 70.676
- 798
- Konu Sahibi Kupecicegi
lan bunun gibi biri koca bulmuş ben şu halimle bulamadım ya bana yazıklar olsun :)
Davul bile dengi dengine derler. Kadın bu zihniyetteyse diğeri nasıldır sence ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lan bunun gibi biri koca bulmuş ben şu halimle bulamadım ya bana yazıklar olsun :)
Öncelikle emanet bir çocuğa katlanamayan insan kendi çocuğuna kesinlikle katlanamaz! . Elin çocuğu olunca daha çok korku kaplar insanı çünkü adı üstünde emanet. Kendi çocuğunuza endişeleriniz buna oranla ikiye katlar. Ve de biz size anneler olarak anlatalım gebelik nasıl birşey bebek bakımı ilk andan itibaren nasıl?. Varsa çevrenizde doğum yapan bir bakın bakalım çocuk bakmak parayla mı ilgili?. Gebelik öyle dört dörtlük geçen bir süreç değil. Gelen doktor bir kulp bulur gider doktor bir kulp bulur. Son3 ay karnınızda karpuz gibi ne yatabilir, ne uyuyabilir uykuyu alır, ne de oturabilir ve eğilebilirsiniz!. Göğüsleriniz avında acır. Hemen hemen 9 ay boyunca sürekli hasta gibisinizdir. Ben en annelik duygusu olup bunları görmezden gelenlerin yaşadıklarını anlatıyorum. Çünkü bağlanma sorununuz olduğunu söylemişsiniz. Ve yaşıycanız duygu annelik duygusu olmaz. Ahanda bu en kötü kısımlar olur. 9 ay boyunca iki uç noktada duygularınız gelir gider. Önüne gelen şunu yeme bunu yeme onu yapma diyerek hayatınızı zindan eder. Vucüdunuz sizin vucüdunuz değil siz siz değilsiniz. Ve sezaryen veya normal doğum yapasınız. Kemikleriniz kırılmış gibi acı çekersiniz göğsünüs bir yandan ağrı bir yandan. Bir de üstüne hasta olursan çek dur. Yetmez 2 saatte bir emzirmek zorundasın! Tabi bebeği öldürmek falan istemiyorsan. Mama vereceksin ayağa kalkıp hazırlayacaksın. Bir de seveceksin . Zira bu bebek sadece aç tok pis temiz diye ağlamıyor. Gazı olur bırak 2 saatlik uykumu uyusam diye yalvarırsın. Herşeyi duyar anlar. Stres ve sıkıtılarda yaşaman imkansız . Zira bebek iki katı tepki verir. Bir bakarsın ateşi yükselir. Tam işim bitti azcık otursam mı dersin?? Hoopp ishal olmuş. Hopp kusuyor . Hopp hastahane. Kimse bana büyüyünce düzeliyor demesin. Bu çocuk evlenene kadar böyle. Boyumu kısa kaldı. Burasında niye bu var. Kafatası niye böyle oldu. Hangi okula götürcem. Hangi mama verilecek. Bu bebek 6. Ay da ne yiycek. 3 gün kuralı vardır hangisine alerji oldu. Boğazına birşey mi takıldı. Nefes almıyor. Aaa göğüslerim acıyı ölüyorm.mastit olmuşum. Sütüm kesilde , sütüm doldu. Ne zaman banyo yapcem ben. Bu bebek neden uyumuyor. Neden gene uyandı. Neden gene gazı var. Hani bir fotoğraf var ilinde iki çocuk saç baş dağılmış bir elinde süpürge öbür elinde kahve uykusuz bir kadın. He işte bu oluyor. Başın ağrıyor anne anne anne anne . Anne bak anne böyle . Anne burayada şunu koydum. Ve dönüp yeter deme şansın kesinlikle yok. Çünkü korunmasız ve sevgiye muhtaç. Seversin yetmiycek. Yetemez de bahsettiğin şey çocuk. Çok istiyorsanız birşeyle meşgul olmak bir bitki satın alın. Hayvan bakın diyemiyorum. Çünkü oda parayla olmuyor sadece. Bitki bile ilgi şefkat ister. Kötü bağırış çağrışta küser?? . Yani canlı olan herşey sevgiye muhtaç . Kararınızı gözden geçirmenizi rica ediyorum. Ve mutlaka bir uzmandan terapi alın. Zira duygusal bağlanma sıkıntısı , terapi gerektiriyor birde tuvalet eğitimi heryer çiş kaka... Ve öyle pat diye öğrenmiyor çocuk bunları. Sevgi ile şefkat ile. Terbiyesi güven duyguları insanları nasıl seveceği . Nasıl hissedeceği nasıl bir insan olacağı bunları para belirlemiyor. Gezme tozma da...
Çok acaip bir evlilik gerçekten. Adam zaten laylaylom evlenmekte gözü falan yok eyvallah da, göz göre göre konu sahibesi gibi hasta biriyle nasıl evlenmiş? Yukarda da yazdım konu sahibesinin sosyopat olduğnu düşünüyorum, bir kez belgesellerini izlemiştim yanlarında durmayı geçtim ekrandan bakınca bu insanlarda ters giden bir şeyler olduğunu anlıyorsun... 5 dk zor izlemiştimBöyle biriyle nasıl aynı evde yaşanır?? Adamın bu evliliği yapma ve sürdürme motivasyonu nedir??!
Mükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.
Güzel yemekler yiyecek güzel kıyafetler olacak gelecek kaygısı olmayacak para diye bir endişe hissetmeyecek . Evler arabalar araziler bağ evi yazlık Herşey var. Yani yine de kızgın olur mu ?
Teşekkür ederim olabildiğince kısa tutmaya çalıştım. Daha da ayrıntıları var, hepimizin bildiği, sonç olarak gerçekler bunlar. Şefkat olmadan malesef hiçbir şey gelişemiyor.MenThlsch bu mesajını kopyalayıp , " evliliğim berbat ancak ben bu evlilikten illa bir kazancım olsun , bebek istiyorum " diyen her üyenin konusuna iri puntolarla yapıştırmalısın. Ağzına sağlık.
Adam da paravan evlilik yapmış olmasın? Aseksüel biriyle neden evlensin ki?
Söylediklerinize katılıyorum. Konu sahibinin ciddi travmaları var aileden yana ve kocası da üzerine yenilerinin eklenmesine sebep olmuş. Sevgisiz büyümek pek çok savunma mekanizması oluşturmaya sebep oluyor. Muhtemelen takdir görmek için elinde kalan son şey anne olmak ama aslında ruhen anne olabilecek durumda değil. Kötü tarafı anne olsa da takdir görmeyecek. Oradan da yıkılacak. Ciddi bir tedaviye ihtiyacı var özbenliğini bulup mutlu olması için. Özünde pasif kişilik başkalarının düşüncelerinden kendini kurtaramamış ve içinde ciddi bir öfke var. Tam anlamıyla olgunlaşmamış ebeveynlerin olgunlaşamamış çocuğu gibi görünüyor.Ben yapı gereği hemen vurup öldürelim modunda biri değilim. Mutlaka bir sebebi olmalın her şeyin. Konu sahibindeki bencillik sevgisizlik annesinden ve yetiştirilme tarzından geliyor gibi. Annesi torun sevmek istiyorum değil, senin de anne olmanı istiyorum diyor. Bu tam psikiyatrik tedavi gerektirecek bir durum. "Çocukluğuna inelim" gerekiyor. Benim gördüğüm daha kendi ailesinden geliyor sorunları ve zaten “onları biraz seviyorum” demesi bunu kanıtlıyor.
Kimse bu kadar sevgisizliği haketmiyor. Neler gördünüz neler yaşadınız da bu hale geldiniz? Paranız pulunuz varmış bakıcılar yardımcılar tutabilirsiniz ama çocuğunuz da aynı sizin gibi biri olur. Anne baba sevgisi ilgisi yok. Herkes kendi keyfinde eğlencesinde. Çocuk nasıl büyüyecek ki bu ortamda?
Hem hayvanlardan hem insanlardan nefret etmenin bir sebebi var. Akıl sağlığı normal bir insan hadi hayvandan korkabilir ama eziyet görmesini istemez. Gözünün önünde işkence edilmesine müsaade etmez. Bak emin olun bu hayattaki en kötü şey sevgisizliktir. İnsanı sevmezsin ama çiçeği doğayı hayvanı seversin. Baktığın gördüğün birşeylerin mutluluk vermesi lazım. Hiç mi ümit görmüyor musunuz kendinizde? Psikolojik tedavi görmek farklı biri olmak istemez misiniz?
Evlilik evlilik değil ne koca ne kadın birbirlerine gram sevgi saygı yok. Bir insanın en kuvvetli bağ kurduğu kişiler anne babasıdır ve siz sanki bir yemekmiş gibi ya da bir ürünmüş gibi biraz seviyorum diyorsunuz. Çok ilginç ki hasta teyzenize bakmaya gönüllüsünüz ama.
Anlaşmalı bir evlilik mi sizinki? Yani toplum gözünde evli olalım ama ne sen benden sevgi cinsellik bekle ne de ben senden bekleyeyim. Kafamıza göre takılalım mı? Çocuk sahibi olmak istemediğiniz takdirde bir sorun yok. Kendi aranızda yaşayın bütün anormalliğinizi.
Çocuk bakmak bü dünyadaki en ağır iştir çünkü kendini 7-24 adayacaksın, istifa etme yok başkasına devredemezsin, kapıyı çekip gidemezsin. Benim ilk çocuğum Temmuz 2007'de doğdu ve ben hamileliğin son ayını da sayarak Haziran 2007'den beri saat 6.30 dan sonra uyumanın ne olduğunu unuttum. 8. sınıfa giden çocuğu hala ben kaldırıp kahvaltı ettirip gönderiyorum okula. Hele ilk 3-4 yıl gece kesintisiz uyku yoktu. Bir deneyin bakalım , özellikle gece boyunca iki üç saatte bir alarm kurun uyanın. Bu uykusuzluk yöntemini işkence olarak kullanıyorlar hapishanelerde.
Çocuk yapmayın sakın eşiniz sorumsuz ve bekar yaşamak istiyor, sizi yarı yolda bırakacak..Bekâr hayati gibi özgür yaşamak isteyen bir eşim var. Hiçbir ortak noktamız yok. Doğru dürüst vakit geçirmeyiz. Ben ailemin yanina gittiğimde hemen arkadaşlarını eve çağırır.
Dün teyzem rahatsızlanmış bugün için eşime dedim ki gidip teyzeme bir hafta bakacağım refakat edecegim diye.
Ama sabah kızkardeşim aradı ben ilgilenirim dedi. Ben de gitmekten vazgeçtim. Meğer bu arkadaşlarıyla plan yapmış. Her gün bir iki tanesini kahvaltıya cagiracakmis. Bir sürü azarlayıp tersledi. Vay efendim söz vermişmiş neden fikir değişirmişim .
Daha önce de giderim diyip gitmediğim olmuştu. Onda da tepki gösterdi.
O kadar zoruma gidiyor ki ayrılmak istiyorum ama çocuk sahibi olmak için katlanmaya devam ediyorum.
Cocugumun olma ihtimali de düşük ikimizde de problem var.
Benden bazen aileme gitmemi istiyor. Aileme gittiğim zamanda niye zırt pırt geliyorsun evlisin tepkisi alıyorum
Çok ciddi psikolojik sorunlarınız var umarım çocuk falan olmaz , çocuk bu sebepler için dünyaya getirilmez , bebek duyguları olan ve anneye babaya ihtiyaç duyan duygusal bir canlıdır, lütfen tedavi olun...Ben çocuklara çok bayılmıyorum. Başkasının çocuğuna hiç katlanmam. Ama annemi ağlarken gördüm. Bir de duyguyu tatmak istiyorum. Anne olmayı yani. Bir level daha geçmiş olacağım böyle eksik kalmış hissediyorum
Sevgisiz bir şekilde büyümek asla hediye değil, en son yol ortasında gencecik nişanlı kızı kılıçla katleden cani de sizin gibi bir anne babanın ürünüydü, halbuki rezidansta oturuyor ve maddi olarak zengindi, duygusal boşluğu zenginlik ve rahatlık örtemiyor maalesef, yazık size..Mükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.
Tüm bunlarin asıri rezil olduğu yetmezmiş gibi bide damadı kadını pazarladığıni ima etti Müge. Sonrasında o konuyla ilgili bişey oldu mu bilmiyorum...Belki fake belki değil ama böyle sevgisiz çocuk yapan benciller yok mu?
Annem anlatıyor iki gündür ağzından duymadığım küfürleri duydum. Evli çocuklu kadın sevgilisiyle daha iyi görüşmek için kendi öz kızıyla evlendirmiş. Kızı bilmem kaç aylık hamileyken biz birbirimizi seviyoruz demişler. Şimdi damadıyla ayrı evde berabermiş. E bunu burada biri yazsa hanginiz inanırdı? O kadın işte kendi öz çocuğunun hayatını kaydırmış, küçük çocuklarını bırakmış senelerdir görmüyormuş. Al sana sevgisiz bencil anne.
Sanki yok çevremizde hiç. Çok var böyle manyaklar.
Güzel yemekler yiyecek güzel kıyafetler olacak gelecek kaygısı olmayacak para diye bir endişe hissetmeyecek . Evler arabalar araziler bağ evi yazlık Herşey var. Yani yine de kızgın olur mu ?
Bir kaç konu var aslında. İlk üyeliğinde suç duyurusunda bulunuldu ve evinden aldırdı. Sonra başka konuda beddualar hakaretler etti. O da yetmedi bininin peofilinde kadına ağıza alınmayacak şeyler yazdı
Nasıl da tutuyor kendini, patlayacak.