- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.953
- 158
- 40
- Konu Sahibi Kupecicegi
Yorumları okumadan yazıyorum.
İlk olarak evliliğin zaten zor giderken birde çocuk neden?
İkincisi çocuk dediğin ağır sorumluluk ister öyle dışarıdan sevmek gibi değil. İlk olarak maddi yükü var bezi emmezse maması kıyafeti beşiği arabası kangurusu...... Daha sonra manevi yük olarak sen bebeğe bakarken ev temizliği yemek kişisel bakım v.s. bunların hepsine ara vermen gerekecek. Devamı olarka bebekle zırt pırt dışarı çıkamayacaksin çünkü onun kendine özgü uyku düzeni olacak, ona uymazsan bebeğin ağlama krizlerine gircek.l v.b..
Hadi bir de kolik olursa hop 10dk da bir ağlama krizi.
Sakin oldu diyelimki bunun gece 2 saatte bir kalkıp emzirmesi olacak o doğum açılarıyla beraber.
Bunların hepsi olurken zaten bedenen yorgun bitkin olan sen en azından psikolojik destek görmek isteyeceksin. Şuan sen baska yerde kalmadığında ki bunu istemesi de çok entrasan... bunda bile sana böyle tiriplenen bağıran bir insandan bir destek göreceğini hiç dusunmuyorum.
Böyle bir evliliğim olsa çocuk yapmadan önce evliliği düzeltmeye çalışırım. Çünkü şuan o çapraz giderken araya başka tarafa gidecek bir yol daha acmazdim.
Yorumları okuyun, çarşı pazar karıştı.
Özet:
Konu sahibi hayvanlardan korktuğu için zarar vermek öldürmek istiyor, ağır küfrü var, mesajları yüzünden ifadesi alınmışlığı var, çocuğu da annesi istedi diye istiyor.
Aseksüel, kocasına karşı duyguları yok, anne babaya karşı da az biraz hisleri var. Çocuğa da para veririm yeter diye düşünüyor.