Çocuk sahibi olmak için katlanmaya değer mi ?

Ben çocuklara çok bayılmıyorum. Başkasının çocuğuna hiç katlanmam. Ama annemi ağlarken gördüm. Bir de duyguyu tatmak istiyorum. Anne olmayı yani. Bir level daha geçmiş olacağım böyle eksik kalmış hissediyorum
Ciddi psikolojik rahatsızlığınız var çok belli çocuktan önce bi psikayriye gitmen lazım en acilinden..inşallah bu zihniyelte çocuğun olmaz yeterince sorunlu cocuklar yetişiyor zaten sizinki eksik kalsin

Konuşulmuyor çünkü. Ben de yalnız değildim. Annem ve ablalarım her gün geldiler. Ama gün sonunda o hisleri dibine kadar yaşadım. Ama ablalarımdan başka kimseye de şikayet edemedim. Çünkü teşebbüs ettiğimde en kolay günleri , çocuk böyle bir şey ne bekliyordun dediler. Ama aynı kişiler hamilelikte ay mis gibi kokacak, emerken şöyle güzel bakacak gibi pembe masallar anlatmıştı bana.
Beklediğimden çok daha zor bir şeyle karşılaştım. Keşke bana o dönem böyle Rabbim kolaylığını verecek diyeceklerine çok zor ama alışacaksın denilseydi.
İnsanlar bilerek yapsınlar ki gerçekten isteyen bakabilecek olan doğursun. Yoksa gerçekten çocuk ziyanlığı. Parklarda da görüyorum bitik anneler çocuk normal bir şey dahi yapsa bağırıyor mesela. Çünkü sabrı yeterli değil, belki aslında çok da anne olmaya müsait değildi ama gaza getirdiler.
Evet haklisiniz, buda bir bakis acisi uremek ic gudusu sonuclari dusunulmeden teslim olunan bir sey halinde ve gercekten bunu kaldiramayan ya da hazir olmayanlar icin zorlayici surec ve cocuklar icinde olabilecek talihsiz sey. Insan ne yapip yapamayacagini bilse, kendini tanisa
Cok daha iyi olacak.
Insallah sizin gibi bilincli sekilde yaklasanlar artar , ve bundan sonraki surecinizde bebeginizle kolayca gecer 🙏

Bu kadının hayvanlara eziyet ettiğini yazdığı ya da eziyet etmek istediğini yazdığı yerleri bulup atabilecek olan var mı CİMER e falan şikayet etsek? Kendisinde antisosyal kişilik bozukluğu olduğundan şüpheleniyorum bu tarz bireyler denetimsiz dolaşmamalı maalesef.

Evet haklisiniz, buda bir bakis acisi uremek ic gudusu sonuclari dusunulmeden teslim olunan bir sey halinde ve gercekten bunu kaldiramayan ya da hazir olmayanlar icin zorlayici surec ve cocuklar icinde olabilecek talihsiz sey. Insan ne yapip yapamayacagini bilse, kendini tanisa
Cok daha iyi olacak.
Insallah sizin gibi bilincli sekilde yaklasanlar artar , ve bundan sonraki surecinizde bebeginizle kolayca gecer 🙏
Teşekkür ederim benimki artık bebek değil atlattık size de kolay bir doğum ve lohusalık diliyorum

Ben çocuklara çok bayılmıyorum. Başkasının çocuğuna hiç katlanmam. Ama annemi ağlarken gördüm. Bir de duyguyu tatmak istiyorum. Anne olmayı yani. Bir level daha geçmiş olacağım böyle eksik kalmış hissediyorum
ağam bizimle eğleniyi demek istiyorum. dalga geçiyor sanırım arkadaş. kedisini eksik hissediyormuş diye çocuk yapmak ne demek. lütfen siz çocuk mocuk yapmayın hayatınız boyunca.

Back
X