• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk sahibi olmak isteyen herkes bu topiği okusun

herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum dualarınız için ve beni yalnız bırakmadığınız için.Allah ne muradınız varsa hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşaallah.RAbbim herkesi mücizesiyle en kısa zamanda buluştursun inşaallah.

canım ben resıplokal translokasyoncuyum acaba seb bumusun yoksa robertsonıanmısın onu merak edıyorum ınsallah canım sen buraya yazdıkca senı okuyucam benımde yaparsam 4.olcak bende senın gıbı kalırım ınsallah allahım

canım ben resıplokal translokasyoncuyum acaba seb bumusun yoksa robertsonıanmısın onu merak edıyorum ınsallah canım sen buraya yazdıkca senı okuyucam benımde yaparsam 4.olcak bende senın gıbı kalırım ınsallah allahım

biz robertsonianız canım ama resiprokallerde de pozitif var.eyetkiner resiprokal yanlış hatırlamıyorsam.umarım sen ve isteyen herkes en kısa zamanda mucizesine kavuşur rabbimin izniyle.sen nerde tedavi görüyorsun?kaçıncı kromozomlarda sizin sorun.?

Son düzenleme:
ArkadaŞlar ılk sayfaya yazdıĞım dualarda bır eksıklık olduĞunu farkettım.taha suresı 3 cuma arka arkaya okunacak ve her cuma sela ıle ezan arasında 21 defa okunacak.21 sayısını yazmayı unutmuŞum.nolur kusuruma bakmayın hakkınızı helal edın.umarım bu yazdıĞımı herkes okur.sonucu alır almaz herkes benım gıbı mucızesıne bıran Önce kavuŞsun dıye acele ederken yazmayı unutmusum.duyanlar duymayanlara sÖylesın bu duaları.rabbım bÜtÜn ıbadetlerınızı kabul etsın ınŞaallah (amın)

rabbim tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah
bende evliliğimizin 6 yıl dönümünde aldım mucizemin haberini
6 yılda 2 kez tedaviler sonucu hamile kaldım ve düşükle sonuçlandılar
dua kitabından meryem suresinin çocuğu olmayanlar tarafından 41 gün okunursa allahın iziyle çocuğu olur diye okuyunca bende okumaya başladım aynı aynda yasin suresini tebareke ve vakıa surelerinide okudum meryem suresini eşimede okuttum 14 secde ayetlerinide aynı anda okuyup secdelerinide yaptık
veeeeeeeee 10 günümde hamile olduğum haberini aldım öyle çok sevindikki bi türlü inanamadık ama rabbimden ne eksik yeterki gönülden isteyip caba sarfedelim rabim çok geçmeden mükafatını kat be kat veriyo çok şükür
şu anda 3 aylık hamileyim dilerim isteyen herkeste bu duaları okuyup gönülden rabbine yalvarsın eminim en hayırlı zamanda karşılığını alacaktır
sanada tekrar hayırlı hamilelikler diliyorum canım ne mutluki bize inandığımız rabbimiz ve dualarımız var

biz robertsonianız canım ama resiprokallerde de pozitif var.eyetkiner resiprokal yanlış hatırlamıyorsam.umarım sen ve isteyen herkes en kısa zamanda mucizesine kavuşur rabbimin izniyle.sen nerde tedavi görüyorsun?kaçıncı kromozomlarda sizin sorun.?

canım ben bahcecıde goruyorum daha yenı ogtendım boyle bı sey oldugunu hoca bu seferde yapmıyodu kromozon ttestı ben ıstedım oyle yaptı acaba senınkımı benımkımı daha zor bılıyomusun hıc hangısı daha kotu gercı bı sey farketmıyecek ama merak edıyorum benım 20 11 kromozonlar cok kucuk parca kopmus off ılk defa pct yapcam sımdı esımınde sperm sayımı dusuk o yuzden yapıyoduk benımde boyle bı sorunum cıktı

hayırlı olsub-n arkadaşı allah tamamına edirsin hayırlısı ile kucaguna almayı nasip etsin arkadaşım bizler içinde duva et allan annelerin duaları kabul eder senin adına çok sevindim hepimize inşallah rabbim nasip eder

kizlar hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum allah kucaginiza almayi nasip etsin.
Yalniz ben meryem suresini ariyorum benim dua kitabinda yok internetten meryem suresini yollarsaniz sevinirim yada benim gibi arayan arkadaslar icin de iyi olur degil mi

kizlar hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum allah kucaginiza almayi nasip etsin.
Yalniz ben meryem suresini ariyorum benim dua kitabinda yok internetten meryem suresini yollarsaniz sevinirim yada benim gibi arayan arkadaslar icin de iyi olur degil mi
ınternette kuranı kerim arapça yaz ordan meryem suresini bulabilirsin

Back
X