- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
Benim de annemin manyak bi komşusu var, ben ilk hamile kaldığımda annem ve eşimle doktora gitmiştik, bu kadının oğlu ve gelinine orada rastladık, selamlaştık. Sonra biz muayeneye girdik çıktık gittik. O hamileliğimde kalp atışı oluşmadığı için kürtaj oldum. O kadının gelini de benle aynı zamanda hamileymiş, onunki devam etti. Kadın annemin üstüne üstüne gelmiş kızın hamile mi, niye ordaydınız diye, annem de bişey söylememiş muayene filan demiş. Sonra kadın demiş ki yok gelini bizden sonra muayeneye girince doktora sormuş bizim durumumuzu, doktor da ona söylemiş. Anneme bu şekilde konuşarak hesapta ağzından laf alacak...Hayır gelini de aklı başında yurtdışında doktorasını yapan bi insan, hiç üşenmeyip doktora beni niye sorsun, kayınvalidesinin komşusunun kızı ben :) Zaten sorsa da doktor bilgi verir mi...Neyse annem de oltaya gelmemiş bişey dememiş...Ama manyak çok işte...
Malesef akıllı insan daha doğrusu düşünceli insan çok az birde böyle bilgili cahiller var sana sorabılır dr sormak ne ama dr da da hata var hastasının bılgısını baskasıyla paylaşmaması lazım Allah anlayıslı dusuncelı ınsanlarla karsılastırsın annen ıyı yapıs yoksa lafı uzattıkca uzatır herkes kendını cok kurnaz zannedıyor