Çocuk sahibi olmak isteyenler, etrafınızdakilerin en çok hangi tepkilerine uyuz oluyorsunuz :)

Çocuk sahibi olmak isteyenler, etrafınızdakilerin en çok hangi söylediklerine uyuz oluyorsunuz :)

• Ankete Katılan
    62
kızlar kARSIMDAKI komsumun bi tane oglu var 1.5 yasında bide sorumsuz bir kocası var kadın yine iki aylık hamıle. ama bebeği kocası istememş simdi yenı yenı kabullenmıs bugun evden cıkarken karıısına dio ki ben gelenene kadar bu kömürlerıtası demş görseniş 25 kiloluk kömürleri tasısı 30 cuvala yakın ben dayanamadm sen tasıma bebegı duşureceksn dedm yook yok bişe olmaz dio. kocasıda kahvede oturup sigara içiyormus işi de yok zor geçiniyolar karısınıda dıomus ki ben senı oğlm için tutuyom o olmasa senı bosarım dıomus allahm ne insallar var ya

tembel çıktı bunlar daha ne duruyonuz yapsanıza bebek sevelim
çok istiosanız yapın sevin ben bebek düsünmüyorum diorum
zaten milletn bu laflarını kafaya taktıgımız için olmuyo

Bence burada kafaya taktığımız için olmuyo deme canım, bi arkadaş böyle diyenlere kafa atasım geliyo demişti :D :D :D

kızlar kARSIMDAKI komsumun bi tane oglu var 1.5 yasında bide sorumsuz bir kocası var kadın yine iki aylık hamıle. ama bebeği kocası istememş simdi yenı yenı kabullenmıs bugun evden cıkarken karıısına dio ki ben gelenene kadar bu kömürlerıtası demş görseniş 25 kiloluk kömürleri tasısı 30 cuvala yakın ben dayanamadm sen tasıma bebegı duşureceksn dedm yook yok bişe olmaz dio. kocasıda kahvede oturup sigara içiyormus işi de yok zor geçiniyolar karısınıda dıomus ki ben senı oğlm için tutuyom o olmasa senı bosarım dıomus allahm ne insallar var ya

O kadına da çocuklara da yazık ne diyeyim :KK61:

böyle bir durumda tek cvp verin bence kızlar
KİME NE? deyin, alacağını alır zaten karşıdaki

İŞTE O KIYMETİNİ BİLMEDİKLERİ İSTEMEDİKLERİ SEY İÇİN BİZ ÖLÜYORUZZZZ :( :cry:

Kızlar selam,
Bu saçma insanların saçma sorularına hep maruz kalacaksınız. Bir çocuğunuz olsa ikinci için ömrünüzü tüketecekler...Rabbim uzun ömürler sağlık versin bir oğlum var 8 yaşında deli gibi kardeş istiyor kimsenin bilmediği tedavi ile 2 yılda 3 kayıp var :KK43: ama olmayınca olmuyor...

Oğluna yazık değil mi bu hayatta tek başına kalacak, çok bencilsin yapmıyorsun, kardeş şart, kardeşsiz olmaz, hayır olmuyor diyeceğim ama E doğurdun var işte, ikinci için arayı çok açtın, daha erken yapmalıydın, neden kardeş yapmıyorsun vs. Hatta bir akraba bir gün şöyle dedi sen neden ikinciyi yapmıyorsun tek çocuklu kısır anam bu dedi ve güldü. Bu muhabbet olduğunda ben kalbi atmadığı için meleğimin kürtajını 1 hafta önce olmuştum ve başka bir akrabanın Bebek mevlütündeydim :KK43: bir anda yaşlar boşaldı gözümden wc ye zor kaçtım :KK43: Rabbim ilk bebeği için uğraşan sizlere sonra da ben gibi kardeş hasreti çeken evlatları için uğraşanlara nasip etsin inşallah...

Kızlar selam,
Bu saçma insanların saçma sorularına hep maruz kalacaksınız. Bir çocuğunuz olsa ikinci için ömrünüzü tüketecekler...Rabbim uzun ömürler sağlık versin bir oğlum var 8 yaşında deli gibi kardeş istiyor kimsenin bilmediği tedavi ile 2 yılda 3 kayıp var :KK43: ama olmayınca olmuyor...

Oğluna yazık değil mi bu hayatta tek başına kalacak, çok bencilsin yapmıyorsun, kardeş şart, kardeşsiz olmaz, hayır olmuyor diyeceğim ama E doğurdun var işte, ikinci için arayı çok açtın, daha erken yapmalıydın, neden kardeş yapmıyorsun vs. Hatta bir akraba bir gün şöyle dedi sen neden ikinciyi yapmıyorsun tek çocuklu kısır anam bu dedi ve güldü. Bu muhabbet olduğunda ben kalbi atmadığı için meleğimin kürtajını 1 hafta önce olmuştum ve başka bir akrabanın Bebek mevlütündeydim :KK43: bir anda yaşlar boşaldı gözümden wc ye zor kaçtım :KK43: Rabbim ilk bebeği için uğraşan sizlere sonra da ben gibi kardeş hasreti çeken evlatları için uğraşanlara nasip etsin inşallah...
mala bak ya, çocuğun olmasada kısırsın, 1 tane olsada kısırsın bu gerizekalıların gözünde. şu cahil kadın karşımdaymış gibi sinir oldum çak ağzına bi tane rahatla :KK67:bişey desen şaka yaptım der gene sen suçlu olursun. neden bu kadar düşüncesizler, karşındakinin ne yaşadığını bilmeden boş boş konuşurlar :KK62: Allah oğlunu bağışlasın bizlerede nasip etsin. sorun ne oğluna hemen hamile kalmışmıydın

bana da tanıdığımız biri seninle evlenenler hepsi 2. 3. çocuklarına hamile senin neden olmuyor demişti.başka biri hamile kaldıktan sonra cinsiyeti kız deyince kızı veren oğlanına verir demişti .bende bizim için kız erkek farketmez ikiside evlat demiştim kimseyi memnun edemeyiz boşuna canınızı sıkmayınn

Bizimde karşı komşumuzun kızı geçen sene ben düşük yapınca bir sürü konuştu. Yok bidaha olur yok üzülme diye, benden 6 yas küçük...yazın hamile kalmış işki kimyasal olmuş, ikincisi de kanamalıydı. Açmış sanki bizim uğraştığımızı biliyormuş gibi yine ahkam kesti. Yok kafana takmada şöyle olur böyle olur diye...1 hafta sonra düşük yaptı. Çok üzüldü, bende üzüldüm ama dedim ki zor oluyormuş değilmi...evet seni anlayamamışım abla dedi. Birsürü araştırmalara girdi, şimdi herseyi bana soruyır. En azından hatasının farkına vardı. İnş kimse böyle şeyler yasamasın ama...

yok ne zaman yapiyorsunuz cocuk da
iste zamani geldi de yapin artik da
insan nasil sinir oluyor ya
Allahim herkese hayirli evlat versin...

En nefret ettiğim konu 11 Ay olacak evleneli deniyoruz olmuyor herkes doktora git şunu ye bunu ye kafaya takıyorsun acaba yumurtalıklar mi sorunlu bir sürü şey yani bir ay önce Türkiyeye annemlere gitmiştik göbeğim var biraz komşular hamilesin gizliyorsun 5 aylık bence falan filan gibisinden bir sürü can sıkıcı sorular konuşmalar sanki hamile olsam niye gizleyeceksem böyle güzel birşey gizlenir mı bende daha erken deyip kapatıyorum konuyu ama içimden istiyorum lan istiyorum ama rabbim ne zaman kısmet etmişse diye de bağırmak geliyor içimden Allahin işine de karışır oldular tövbe tövbe

Kızlar selam,

Canım Allah sabır versin, o düşüncesizleri de bildiği gibi yapsın :(

ay benim ilk denememde tuttu,çok doğurgan bi kadınım hahaha. herif ceketi atsa hamile kalan tiplerdenim kadınlık hormonum çok fazla..
ıslak banyo terliğiyle ağzına vurmamak için zor durduğum bir insan evladı

Bi de ben hissediyorum yani ben denesem hemen olur diyenler var. Bi de jinekoloğa kontrole gidip doktor her şey normal görünüyo deyince yaa ben çok doğurganmışım doktor öyle dedi diyenler var :KK47:

Ben bi de şey duymuştum, şimdiki kızlar çok zayıf oluyo, çocukları tutmuyo hep düşüyo. Yani kızlar doktora falan gerek yok, kilo alın bütün dertleriniz çözülsün :KK70:

Back
X