Çocuk Sahibi Olmaktan Korkuyorum

TurkuaZveMoR TurkuaZveMoR yok o şımarıklık lafı konumdaki benim öz eleştirimdi sağolsun sevgi dolu arkadaşlar ordan yürümüş saçmalamışlar.Aldırmakla ilgili cümleler zaten apayrı yerlere gitmiş.Okuduğunu anlamak ayrı bir şey tabi.. Teşekkür ederim size ;)

Son düzenleme:
Konu sahibesi özür dilerim ama konunuzu kapatıyorum çünkü herkes birbirini kırıyor.

Çocuk hasreti çeken, tedavi gören herkes dilerim bebek sahibi olur, tüm kalbimle hepsinin bebek sahibi olması için dua ediyorum, zor ve meşakkatli bir süreç tedavi süreci ama öte yandan hamile kalınca korkmak, endişelenmek, bebeğe yetememe, anneliği becerememe endişesi yaşamak da doğal.

Hele doğum yapınca ki hepinize Allah sağlıkla bebek sahibi olmayı, sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin, öyle korkular sarıyor ki içinizi, yavrunuzu gölgenizden sakınır hale geliyorsunuz çünkü dünya bizlerin evlerinden ibaret değil, dışarıda çocuklarımıza zarar verecek her türlü kötülük var, her biriniz bebekleriniz yanınızdayken, eskilerin deyimiyle dizinizin dibindeyken ne demek istediğimi anlamayacaksınız ama ne zaman ki o minik bedenler büyüyüp birey olacak, okula, cafeye, arkadaşına gidecek o zaman endişeleriniz başlayacak maalesef.

Back