• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk sahibi olup ikinci evliliği yapacak olanlar

ezizaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
31
11
8
40
Çocuk sahibi olup ikinci evliliğini yaşayan yada yaşayacak olan arkadaşlar fikirlerinizi alabilirmiyim. Olası sıkıntılarla ilgili

Çocuksuz adamla evlenmeyin. Erkeklerin zaten empati konusunda sıkıntıları var. Eşit şartlarda olun ki, sizi anlayabilsin.

Ama o istiyordu ilk başlarda sonradan sıkıntı yaşatmaya başladı. Başka nedenler arıyorum artım
Sonra sonra dank etmiş işte. Kolay değil senin olmayan bir çocuğun sorumluluğunu almak, erkekler kadınlar gibi değil, öyle hepsi basmaz bağrına başkasının çocuğunu. Onun da çocuğu olsa farklı olabilirdi.

Sonra sonra dank etmiş işte. Kolay değil senin olmayan bir çocuğun sorumluluğunu almak, erkekler kadınlar gibi değil, öyle hepsi basmaz bağrına başkasının çocuğunu. Onun da çocuğu olsa farklı olabilirdi.
Bu arkadaş haklı...bazıları kendi evladını bile ozumseyemiyor.

Çocuğu da düşünmek lazım. Şimdi dünyanın bin bir türlü hali var eğer kız çocuğuysa o çocuk bir gün serpilecek güzel bir genç kız olacak. Sonuçta evlenmeyi düşündüğünüz kişi babası değil, istismar gibi problemler ortaya çıkabilir. Bu yönden de düşünmenizi tavsiye ederim.

Çocuğu da düşünmek lazım. Şimdi dünyanın bin bir türlü hali var eğer kız çocuğuysa o çocuk bir gün serpilecek güzel bir genç kız olacak. Sonuçta evlenmeyi düşündüğünüz kişi babası değil, istismar gibi problemler ortaya çıkabilir. Bu yönden de düşünmenizi tavsiye ederim.
Ne yapmam gerekiyor peki

Evlenmeyi planladığınız insan çocuğunuzu mu dert ediyor ? Bunda düşünülecek bir şey yok. Ayrılacaksınız.

Evlenmeyi planladığınız insan çocuğunuzu mu dert ediyor ? Bunda düşünülecek bir şey yok. Ayrılacaksınız.
Tabi ki ayrılacağım.. Ama ilk başta dert etmeyen şimdi dert eden insan.. neden bi insanın duygularıyla oynanır ki neden😔

Tabi ki ayrılacağım.. Ama ilk başta dert etmeyen şimdi dert eden insan.. neden bi insanın duygularıyla oynanır ki neden😔
Belki en başında dert etti. Sadece sizin ilginiz sevginiz hoşuna gidince dedi ki bir süre birlikte takılırız sonra iş ciddiye binerse çocuğu ileri sürerim diye düşünmüştür.

Çocuğun mu sevgilin mi? Canın mı el mi? Seçim senin.
Tabi ki canımm o benim evladım. O evlat yarın karşıma çıkıp bana demez mi beni bıraktın el için. Ben sadece dertleşmek biraz rahatlamak istedim. Seviyorum sonuçta

Belki en başında dert etti. Sadece sizin ilginiz sevginiz hoşuna gidince dedi ki bir süre birlikte takılırız sonra iş ciddiye binerse çocuğu ileri sürerim diye düşünmüştür.
Neden bu kadar gaddar olabiliyor insanlar

Neden bu kadar gaddar olabiliyor

Neden bu kadar gaddar olabiliyor insanlar
Gaddarlık değil de erkekler daha arzularıyla hareket ediyorlar. Mantık, iş ciddiye binince kendini gösteriyor. Belki çevresindekiler demiştir çocuklu kadın olmaz şöyle böyle. O da bunların etkisinde kalmıştır belki. Yani bilemiyorum her şey olabilir.

Back
X