Çocuk sahibi oluyorum ama....

Eşiniz anlayışlı ve öncelikleri farklı biri ise aldatilacaginizi sanmıyorum aynı şeyi bende yaşadım çünkü ilk 4 5 ay ara ara ilişki oldu ama sonrasında kendisine korunması gerektiğini korunmazsa artk yapmammz gerektiğini anlatttm oda korunmak istemediği için doğuma kadar olmadı lohusalık uzadı benim biraz yine olmadı Allah'ıma şükür evden işe işten eve hergun ilgi alaka halimden anliyor sen böyle yorgunken uykusuzken nasıl geleyim diyor bazen haklı adamm, bulduğum yerde sızıp kalıyorm zor bı bebeğim var çünkü merhamet ve anlayış bı adamda olacak yoksa nefis herşeyi yaptırir daha şimdiden de bu psikolojiden çıkın keyfinzden yapmamazlik etmiyorsunuz ya lohusalıgi var daha bunun.

Konu hortlamış boşa yazdıkkkk..

Herşey normalken cinsellikle alakalı hiç bir sorun olmuyor ilk 3 ay dahil bırakmadık biz
Ama tabii riskli gebelik ise durum farklı
Doktorun cevabından ben çok pimpirikli olduğunuzu da çıkardım bence biraz akışına bırakın ve doktora iyice sorun risk yoksa da yapın belki iyi bile gelir her ikinize de

Son düzenleme:

valla hiç umrumda olmadı açıkçası. bizde bebeğe birşey olur diye hamilelik süresince birlikte olmadık. bu dönem aldatacak adam zaten pisliğin tekidir yarın birgün hasta oldugunuzda da aldatır evde olmadiginizda da aldatır. o yüzden eşinizden önce bebeğinizin sağlığını düşünün bence. çünkü aldatmak isteyen adam her türlü aldatır

Aldatan her türlü aldatır zaten bence bebeğinin sağlığını düşün ve cinsellikle ilgili yaşadığın eksiklik duygusunu belli etme ayrıca rüyalanmak normal değil mi sonuçta o şekilde ergen olmuyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…