keske aranizdaki bu özel durumu o kişilere anlatmasaymisiniz.millet sizi iyileştirmek yerine ateşe atar.aldiris etmeyinÇok teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için yeni anne olan @Patatesim gÖz'ün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin.Benim için bebek çok önemli Rabbim eksikliğini vermesin.Kuzenimden etkilendim sanırım .kuzenimin "hamilesin tamam da kocanı kaybedeceksin" ,kardeşimin de "aldatılmayı Göze alacaksın o zaman "gibi cümleleri korkuyu beni galiba ama yok tüm riskleri almaya değer evet,ne çok Kışı varmış benim gibi hamilelik boyu cinsellikten uzak olan.Rabbim korusun gözetsin hepimizinkini ..
Eski konuymuş ve konu sahibi ayrılmış eşinden.Herkese selam,
Sevgili kk hanımları canımı sıkan bir durum var fikirlerinizi merak ediyorum şöyle ki :
5.5 aylık hamileyim hamileliğim sıkıntılı başladı.leke Kanama yaşadım haftalarca,plasenta aşağıdaydı biraz yukarı çıkmış şükür.5.5 aydır eşimle iliskiye girmiyorum korkuyorum yasağım da vardı bu konuda.Doktora sordum iki hafts önce.Normalde sıkıntı olacağını sanmam şu an ama sen hassassın sen yapma dedi.Eşimin Telini karıştırmıştım geçrnlerde bir konuda araştırma yapmiş konu şu :"rüyalanmak orucu bozar mi ?"eşim için üzüldüm hamilelikle beraber Aramıza gerginlik de girdi cinsellik önemli ama bebeğime de ya bişey olursa korkum var.Daha Önümde 4 ay Artı lohusalığını var aldatılmak da istemiyorum eksik hissediyorum kendimi ve eşimin her hareketinden kıl kapar oldum.çok afedersiniz İlişkiye Girmeden yakınlaşmayı denedik ama eşim bundan tatmin olmadı gibi
Napsam kızlar kanamalı hamilelik geçirenler cinsellik konusunu ne yaptınız çok Tedirginim huzursuzum
KorkunçKonuyu okuyunca aklima bi haber geldi ne alaka bilmem; bir baba ve erkek ogul evin öz kizina yillarca tecavuzvediyor ve anne biliyor, kizı annesine yardim et anne dayanamiyorum dediğinde de erkek onlar , sık dişini ,eksilmezsin diyor...kafa aynı sanırım
Konu sahibi ayrilmis zaten bu öküzdenEşinizin aldatacağını düşünüyor musunuz?
Öncelikle düşünün, bebeğimizin sağlığını düşünüyorum ve eşim beni bu süreçte aldatacak, adi bir insan mı?
Değildir. İlişki olmadan da duygusallığınızı kaybetmeyin sadece. Ama bu korkuyu kafanızdan silin.
Sağlıklı bir hamilelik dilerim
Pardon, ben o arayı kaçırmışımKonu sahibi ayrilmis zaten bu öküzden
İki çocuk zor hamilelik arada 3 bebek kaybı, degil üç dört ay bir yildan fazla cinsellik olmadı hayatımızda ne gözümüz dışarı kaydı ne aldatildik.Herkese selam,
Sevgili kk hanımları canımı sıkan bir durum var fikirlerinizi merak ediyorum şöyle ki :
5.5 aylık hamileyim hamileliğim sıkıntılı başladı.leke Kanama yaşadım haftalarca,plasenta aşağıdaydı biraz yukarı çıkmış şükür.5.5 aydır eşimle iliskiye girmiyorum korkuyorum yasağım da vardı bu konuda.Doktora sordum iki hafts önce.Normalde sıkıntı olacağını sanmam şu an ama sen hassassın sen yapma dedi.Eşimin Telini karıştırmıştım geçrnlerde bir konuda araştırma yapmiş konu şu :"rüyalanmak orucu bozar mi ?"eşim için üzüldüm hamilelikle beraber Aramıza gerginlik de girdi cinsellik önemli ama bebeğime de ya bişey olursa korkum var.Daha Önümde 4 ay Artı lohusalığını var aldatılmak da istemiyorum eksik hissediyorum kendimi ve eşimin her hareketinden kıl kapar oldum.çok afedersiniz İlişkiye Girmeden yakınlaşmayı denedik ama eşim bundan tatmin olmadı gibi
Napsam kızlar kanamalı hamilelik geçirenler cinsellik konusunu ne yaptınız çok Tedirginim huzursuzum
Alla allaaa.... Konu sahibi neden ayrılmış ki eşinden. Aldatıldı mı yoksa?Konu sahibi ayrilmis zaten bu öküzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?