Çocuk sorunu

yast

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
2.099
2.070
Merhaba Arkadaşlar,

Mart ayında evleniyorum- yaşlarımız ve uzun ilişkimiz nedeni ile hemen çocuk yapacağız kısmet olursa.
Eskiden beri erkek çocuğum olursa koymak istediğim bir isim vardı, buna eşim de onay veriyordu-kabullenip sevmişti ismi.
İşler ciddiye binince kayınvalidem erkek olursa çocuğun ismi babanın ismi olacak bunu koymak zorundasın dedi eşime benim yanımda :KK57: Bence bu tarz kararlardaki yaptırımlar çok çirkin.
Kayınbabamı severim ama ismi kötü ve sıradan.
İki isim de koyamam istediğim isim aslında fiil sayıldığı için- iki isim olursa çok komik olacak.

Sizce ne yapmalıyım ? Bu tarz bir sıkıntı yaşayan var mı ? Şimdi susup o günün gelmesini beklersem çoktan kaybederim gibi geliyor hakkımı o_O

Kayınvaliden istediğini söylesin bence takma.
Önemli olan eşinin sana olan tavrı.

Nişanlınız ne diyor bu konuda?
Bunu geçiştirmeyeceğinizi en başından bilsin..

Merhaba Arkadaşlar,

Mart ayında evleniyorum- yaşlarımız ve uzun ilişkimiz nedeni ile hemen çocuk yapacağız kısmet olursa.
Eskiden beri erkek çocuğum olursa koymak istediğim bir isim vardı, buna eşim de onay veriyordu-kabullenip sevmişti ismi.
İşler ciddiye binince kayınvalidem erkek olursa çocuğun ismi babanın ismi olacak bunu koymak zorundasın dedi eşime benim yanımda :KK57: Bence bu tarz kararlardaki yaptırımlar çok çirkin.
Kayınbabamı severim ama ismi kötü ve sıradan.
İki isim de koyamam istediğim isim aslında fiil sayıldığı için- iki isim olursa çok komik olacak.

Sizce ne yapmalıyım ? Bu tarz bir sıkıntı yaşayan var mı ? Şimdi susup o günün gelmesini beklersem çoktan kaybederim gibi geliyor hakkımı o_O
Hele evlen hele bir hamile kal,eğer çocuk erkek olursa istemediğini net bir şekilde söylersin.Şimdiden belli olmayan bir durum için kavga etmeye gerek yok.Nişanlın sana sorarsa istemediğni belirtirsin.

Ben böyle durumlarda anında atağa geçenlerdenim cevabı veririm olur biter onun babası baba da seninki ne

• Beğen
Reactions: anu
bence cocuguna ne isim koyacagina karar veren bir anneye sahip olan, ve buna ititrazi olmayan bir erkekle evlenme.
ismi koyup koymayacagin cok onemsiz bunun yaninda,

Nişanlım da kabul etti babasının ismi olmasını. Zaten düşünmek için erken olduğunu biliyorum ama konunun sonunu okursanız "Şimdi susup o günün gelmesini beklersem çoktan kaybederim gibi geliyor hakkımı " demişim.

Nişanlım da kabul etti babasının ismi olmasını. Zaten düşünmek için erken olduğunu biliyorum ama konunun sonunu okursanız "Şimdi susup o günün gelmesini beklersem çoktan kaybederim gibi geliyor hakkımı " demişim.

Nişanlına soraydın.
Kendisi babası,annesi babaannesi karar verdiğine göre seni taşıyıcı anne olarak ne zaman bellediler acep?

Ohooo onlar doğmamış bebeğin ismini bile düşünmüşler, senin "Şimdi susup o günün gelmesini beklersem çoktan kaybederim gibi geliyor hakkımı " demen çok normal arkadaşım. Nişanlını kenara çekip sorsaydın, hayırdır bostan korkuluğu muyum ben anne oğul karar vermişsiniz o zaman siz doğurun deseydin.

kadın resmen şah demiş sana bi hamle yapman lazım kadın bilmiyo mu daha evlenilecek bebek olacak bebek erkek olacak vs ama o şimdiden ipler benim elimde mesajı veriyo

Aman konussun dursunlar kimseye fikir sormayın dogunca nüfusunu gösterisiniz olur biter.benim kaynanamada bıraksam bisürü fikri vardı ama 9 ay ben çektim çileyi.simdiden nisanlina söyle kestir at.kizda olsa erkekte ismine ikimiz karar verelim de.isim koymak isteyen kendi dogursun koysun ay sinir oldum:)

3 tane kızın olursa bugün yaptığın tartışmadan pişmanlık duyarsın.. evlen, hamile kal, bebeği doğur sonra eşinle anlaşırsın gidip kimliğini çıkarırsınız..

3 tane kızın olursa bugün yaptığın tartışmadan pişmanlık duyarsın.. evlen, hamile kal, bebeği doğur sonra eşinle anlaşırsın gidip kimliğini çıkarırsınız..

Kızımda olabilir niye pişman olayım anlamadım ? Siz önemli olan erkek çocuk düşüncesine sahipseniz kendi algınızı bana yıkmayın.

Durun önce bir evlenin, bir de hamile kalın, üstüne üstlük doğurup kucağınıza bir alın hele, isim işi kolay..

Kızımda olabilir niye pişman olayım anlamadım ? Siz önemli olan erkek çocuk düşüncesine sahipseniz kendi algınızı bana yıkmayın.

offf arkadaşım ne alakası var, demek istediğim erkek çocuk ismi için tartışırsın 2-3 tane kızın olur boşuna kırıp- kırılırsın.. cümlelerden karakter analizi yapmayı bırak, benim için önemli olsa önemli derim senden mi çekineceğim :KK14:

Donmamış çocuğa don biçtiğim doğru. Arkadaşlar durun daha bi çocuk yapın vs diyenler önceden fikir almak istedim sonradan fikrimi beyan etmediğime pişman olmayım diye kaç kez daha açıklama yapmam gerekiyor :KK17:

X