4 yıllık evliyim, ikimizde de hiçbir sorun olmamasına rağmen bi türlü hamile kalamadım. Eşimin ailesi başım ağrıyor desem aaa acaba hamile misin derdi.. Her ay adet görmekten, hüsrana uğramaktan, denemeler ilaçlar bitkisel kürler.. o kadar çok yorulup yıprandım ki. En çok canımı yakan da sürekli yok mu bişeyler tembelsiniz bi siz yapamadınız vs gibi sözlerdi. Çok ağlardım, eşim hep derdi ki benim önceliğim sensin.
Hatta burda bi topik açmıştım hamile kalamamak ile ilgili, çoğunluk dedi ki neyi bekliyorsun tüp bebek yaptır. Önce düşündüm, sonra dedim ki evet neyi bekliyorum normal yolla olmuyor. Tüp bebeğe karar verdik, şimdi yolun yarısındayım, yılbaşında netleşecek hamile olup olmadığım tabii Rabbim nasip ederse. Amaa kimsenin haberi yok, hiç kimsenin. Bide tekrar o meraklı bakışları üzerime çekmek, aaa demek ki olmuyordu ondan tüp denediler desinler istemedim. Olumlu da olsa olumsuz da olsa kimse bilmeyecek. Yani demem o ki canını hiçç sıkma. Henüz erken düşünmüyoruz de geç. Ve baktın ki artık sen de üç-dört yılı deviriyorsun ve hala hamile değilsin, hiç bekleme git tüp bebek yap kafan rahat etsin. Ama dilerim ki Rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip eder..