• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk takıntım beni yiyip bitirmeye devam ediyor

Kendini gerçekleştiren kehanet e dönüşür senin bu takıntin

Psikoloğa git, saplantili düşünüyorsun

Az zaman önce çocuk takıntım adlı bir konu açmıştım 7 aylık evli olduğumu deli gibi çocuk istediğimi ama gerek borçlardan gerekse eşimin baba olmayı henüz istemeyişi nedeniyle beklemek zorunda kaldığımı anlatmıştım. Herkes eşime hak vermişti maddi durumu düzeltip eşim hazır olduktan sonra(ki bu 2-3 yıl alacak) çocuk yapmamızın doğru olduğunu söylemişlerdi.

Hala çocuk istiyorum deli gibi istiyorum. Son haftalarda bu takıntım boyut değiştirdi . Çevremde çocuk sahibi olamayan ya da sürekli düşük yapan bir kaç arkadaşım var belki de onlardan etkilendim. Şöyle ki sürekli ya bizim çocuğumuz olmazsa, ya eşimde ya da ben de sorun varsa, daha iki yıl çocuk sahibi olup olamayacağımı bile öğrenemicem, erken davranıp gerekenleri erkenden yapamıcam geç kalıcak herşey, ki kesin bir sorun olur hemen çocuğum olmaz bu devirde hamile kalmak zorlaştı diye düşünüp duruyorum .

Geçenlerde sırf bu yüzden hayatımda ilk kez jinekoloğa gittim bir sorun var mı erken davranmamızı gerektirecek bir problemim var mı diye. Ultrasonla baktı rahim ve yumurtalıklar tertemiz dedi. Tabi bana bu kadarı yetti mi hayır. Dedim bi de hormon testi yapalım hocam yumurta rezervine bakalım. Doktor bile dedi daha 25 yaşındasın ne bu endişe falan . Sonra rezervlere de bakıldı(fsh 4 çıktı çok iyiymiş falan anlattı baya) çocuk sahibi olman için en ufak bir engel bile yok dedi yolladı

Bir kaç gün rahat gezdim ama şimdi de ben de sorun yokmuş ama ya eşimde varsa diye düşünüyorum

Hiç ama hiç iyi değilim sanki hamile kalsam Nirvana’ya ulaşıcam. Benim gibi böyle ya çocuk olmazsa diye düşüncelere kapılan var mı kötüyü çağırıcam gibi hissediyorum artık

Ben bu iki üç yıllık süreyi nasıl delirmeden atlatırım nolur beni motive edin. Her evlenenden üç beş ay sonra çocuk haberi alıyorum iyice gerildim.
Var tabii...çoğu insan acaba olacak mı olmayacak mı diye kafaya takar.gerekli tetkikleri yapınca hemen hamile kalmak zorunda degilsiniz.siz esinizi karşınıza alın ve konuşun.tedbiren bebeğimiz olmasına engel bir durum var mı öğrenmek istiyorum diyin.buna da karşı gelirse onun hatası olur.kaldi ki sorun varsa 2- 3 seneyi bulabiliyor zaten çocuk sahibi olmak.siz adetinizin ikinci üçüncü günü bir kadın doğum doktoruna gidip kadınlık hormonlarınıza baktirin.ultrasonda yumurtaliklarinizi incelesinler.esiniz de sperm sayimi yaptirsin.insallah bir sorun yoktur.
Takıntı haline getirmenizi doğru bulmuyorum.ama bu kadar istiyorsanız da eşiniz size saygı duymalı.hamile haberlerleri geldikçe kendinizi infertil hissedecek burulacaksiniz.bebek mevzuu maalesef ki böyle.
Belki yumurta rezerviniz azalacak 2 3 seneye.simdi bunu düşünüp ayrı stres olmayın ama eşiniz de zamanın her zaman kadının aleyhine işlediğini dusunsun

O kadar borcun içinde, eşiniz daha hazır değilken çocuk sahibi olun
Bir sonraki konunuz depresyona girdim, hiç bir şeye yetişemiyorum, eşim evle benimle ilgilenmiyor olur.
Ne bu acele ya ben anlamıyorum.
Evlilik=anne olmak mı?
Hayatı yaşayın ya biraz 25 yaşındaymışsınız daha sanki 50 yaşında çocuk yapmak istiyor da olmuyormuş gibi konu açmışsınız.
Ben 28 yaşındayım sizin kadar acele etmiyorum. :super:

Her evlenenden üç beş ay sonra çocuk haberi alıyorum iyice gerildim.
buda ben :)))

Bende okb var bu hastalığın bununla alakası varmı ki? Bende çok takıyorum olmuyor diye aslında aşırı derecede istemiyorum ama taktım iyice bi sorun mu var diye kendimi yiyip bitiriyorum
hastaligin onunla alakasi yoktur alakali olan kismi aşırı derecede takintiya dönüsmüş olmasi ne zaman rahat birakirsiniz kendinizi ozaman herşey yoluna girer

Az zaman önce çocuk takıntım adlı bir konu açmıştım 7 aylık evli olduğumu deli gibi çocuk istediğimi ama gerek borçlardan gerekse eşimin baba olmayı henüz istemeyişi nedeniyle beklemek zorunda kaldığımı anlatmıştım. Herkes eşime hak vermişti maddi durumu düzeltip eşim hazır olduktan sonra(ki bu 2-3 yıl alacak) çocuk yapmamızın doğru olduğunu söylemişlerdi.

Hala çocuk istiyorum deli gibi istiyorum. Son haftalarda bu takıntım boyut değiştirdi . Çevremde çocuk sahibi olamayan ya da sürekli düşük yapan bir kaç arkadaşım var belki de onlardan etkilendim. Şöyle ki sürekli ya bizim çocuğumuz olmazsa, ya eşimde ya da ben de sorun varsa, daha iki yıl çocuk sahibi olup olamayacağımı bile öğrenemicem, erken davranıp gerekenleri erkenden yapamıcam geç kalıcak herşey, ki kesin bir sorun olur hemen çocuğum olmaz bu devirde hamile kalmak zorlaştı diye düşünüp duruyorum .

Geçenlerde sırf bu yüzden hayatımda ilk kez jinekoloğa gittim bir sorun var mı erken davranmamızı gerektirecek bir problemim var mı diye. Ultrasonla baktı rahim ve yumurtalıklar tertemiz dedi. Tabi bana bu kadarı yetti mi hayır. Dedim bi de hormon testi yapalım hocam yumurta rezervine bakalım. Doktor bile dedi daha 25 yaşındasın ne bu endişe falan . Sonra rezervlere de bakıldı(fsh 4 çıktı çok iyiymiş falan anlattı baya) çocuk sahibi olman için en ufak bir engel bile yok dedi yolladı

Bir kaç gün rahat gezdim ama şimdi de ben de sorun yokmuş ama ya eşimde varsa diye düşünüyorum

Hiç ama hiç iyi değilim sanki hamile kalsam Nirvana’ya ulaşıcam. Benim gibi böyle ya çocuk olmazsa diye düşüncelere kapılan var mı kötüyü çağırıcam gibi hissediyorum artık

Ben bu iki üç yıllık süreyi nasıl delirmeden atlatırım nolur beni motive edin. Her evlenenden üç beş ay sonra çocuk haberi alıyorum iyice gerildim.
Her evlenenden 3 5 ay sonra çocuk haberi alıyorsanız sizin çevre bir garip. Ne bu acele bu yaşa? Gez dolaş ye iç. İnsanlar evliliklerinin tadını çıkaramadan, eşlerine alışmadan çocuk yapıyor sonra kocam evden uzaklaştı, kocam ilgisiz, evden kaçıyor diyor. Eşin de hazır değilse bu kadar dert etmek niye. İki üç arkadasım var her şeyleri normal, çok sağlıklılar. Eşlerinde de sorun yok ama çocuk olmuyor. Eşiniz de doktora gitse çok da sağlıklı çıksa kusura bakmayın ama hiç olmayabilir de. Çocuk sahibi olmak bence hayatın bu kadar merkezine oturtulmamalı. Başka dert vermesin Allah

Ya ben konu sahibinin bir konusunu hatırlıyorum umarım yanılıyorumdur ama eşi temizlik konusunda takıntılıydı, akşam lavaboda kalan bulaşığa bile laf ediyordu. Konu sahibi inadından uzun bir süre tuvalet banyo temizliğini yapmadığını söylemişti.
Genelleme olmasın ama hemen hemen her kadın anne olmak ister lakin sanki bebek meselesini de biraz eşinin istememesi yüzünden inatlaşma ve takıntı haline getirmiş olabilir mi diye düşünüyorum??!!
Sevgili konu sahibi E Esrossss , evliliğiniz çok yeni, eşinizin evin düzeni konusundaki takıntıları bebek olunca sadece evle değil bebekle ilgili de olacak. Karı-koca ilişkiniz, eşinizle insani ilişkileriniz yeterince oturmadan bir bebek sizin için erken olabilir. Bakın yaşınız demiyorum.
Anne olmak herhalde dünyanın en güzel duygusudur ama bir bebeğin sorumluluğunu almak öyle kolay değil emin olun.

Çocuktan önce psikolojik destek alman şart. Böyle devam edersen eşini de patlatırsın gibi. Her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. Hayırlısı demek lazım.

Sters butun kotuluklerin anasidir

aynen kuzcuk kendileri hamile kalana kdr sormuyolar bilee :KK43:

Ben böyle özel konularda soru soranları hep çarpıyorum çok eğlenceli oluyor.
Geçen kv diyor ki oğlum sizin de çocuğunuz olsun, istiyorum ben diyor.
Kocama annenden izin çıktı aşkım yat aşağıya dedim. :KK53::KK53:

Ben böyle özel konularda soru soranları hep çarpıyorum çok eğlenceli oluyor.
Geçen kv diyor ki oğlum sizin de çocuğunuz olsun, istiyorum ben diyor.
Kocama annenden izin çıktı aşkım yat aşağıya dedim. :KK53::KK53:

kız sende pek fenasın :D öyle deyince ne diyorlar :D :D

kız sende pek fenasın :KK70: öyle deyince ne diyorlar :KK70::KK70:

Yine de son karar sizin diyorlar, e bi zahmet dedim size mi soracağız dedim :KK45:
Kız var ya tatlı dilli olmak çok isterdim ama insanlar ondan anlamıyor seni salak yerine koyuyorlar.
Bende ondan böyle pat küt konuşuyorum, kimse müdahale edemiyor :):halay:

Bu arada profil fotoğrafın çok şeker :KK200:

Bi değişiksiniz gerçekten. Siz de diyorsunuz. Borcunuz var,eşiniz hazır değil. Buradaki konularda böyle şeylere değinen var. Çocuk mutsuz eve mutluluk getirmez,tamam bebek sevmek güzel ama bakması büyütmesi zor. Bence uzman birisiyle konuşmalısınız.

Back
X